Høy puls stjørdal. Høy Puls AS 2019-12-03

Høy Puls As, Stjørdal, Kjøpmannsgata 3, 74 80 63...

høy puls stjørdal

Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Intensivkurs - ta uforpliktende kontakt Forutsetter at du har øvelseskjørt mye privat. Hvis ikke må times betales. . Kjøreskolen og butikken Høy Puls har eget hus i de gamle Stjørdalens Blad-lokalene i Kjøpmannsgata 3. Avtalt time som ikke benyttes må betales. Besøk oss gjerne på Facebook.

Next

Høy Puls As, Stjørdal, Kjøpmannsgata 3, 74 80 63...

høy puls stjørdal

Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. For den skuter-frelste er det også gode muligheter til å kle seg opp. Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere. Hvis man ikke når kravene som kreves kan behandle kjøretøyet teknisk og er trafikksikker for å kunne fortsette på det obligatoriske kommer evt flere kjøretimer hver enkelt måtte trenge etter inviduelt behov. Trafikkskolen med det obligatoriske til bil, lett motorsykkel, motorsykkel, snøskuter og fra neste år minibuss videreføres for fullt. Gjør et vinterkupp nå, oppfordrer Svein Nordby.

Next

Høy Puls Trafikkskole AS

høy puls stjørdal

Hele familien har gjort en stor jobb med å fylle opp andre etasje med vinterutstyr og skiklær i alle farger og fasonger, sier Svein og ser frem til fem hele dager med salg med reduserte priser. Hvis man ikke når kravene som kreves er trafikksikker for å kunne fortsette på det obligatoriske kommer evt flere kjøretimer hver enkelt måtte trenge etter inviduelt behov. Vi har pyntet litt ekstra, en nisse er på plass og alt skal ut disse dagene. I år 2000 ble også Høy Puls Trafikkskole etablert. Må man leie moped kommer i tillegg kr 800,- inkl. Personverninnstillinger Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker hoypulstrafikkskole. Kjøretimer på mandag må avbestilles på sms til trafikklærer senest fredag før kl 1200.

Next

Høy Puls As, Stjørdal, Kjøpmannsgata 3, 74 80 63...

høy puls stjørdal

Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene. Ved sykdom må elev fremlegge legeattest. Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Svein Sørensen Nordby er opprinnelig fra Bardufoss og har vært trafikklærer siden 1986. Her endres nå utvalget i butikken fra skiutstyr, vinterklær og snowboard til full fokus på trafikk, skuter og kjøretøy på veien.

Next

Høy Puls AS

høy puls stjørdal

Hvordan finner publikum frem til godbitene på juleloftet Svein? Det er et relativt stort utvalg, og her kan man gjøre et julegavekupp også. Dette slik at vi skal kunne ha mulighet til å sette inn en annen elev. Klær for den på motorsykkel eller lett motorsykkel og skuterklær skal vi ha med videre, men ski og vinterklær blir nå historie hos Høy Puls. Hvis man ikke når kravene som kreves kan behandle bilen teknisk og er trafikksikker for å kunne fortsette på det obligatoriske kommer evt flere kjøretimer hver enkelt måtte trenge etter inviduelt behov. Kommer du langveisfra er det ikke noe problem med intensivkurs! Det er bare å oppsøke butikken så finner man raskt frem til andre etasje. Et eget rom er innredet med ski-hjelmer, et annet med jakker og bukser til folk i skibakken eller i løypene. Dette kurset er på 2 timer hvor minst 1 time er praktisk kjøring.

Next

Høy Puls AS

høy puls stjørdal

Avbestilling av obligatorisk kjøring, førerprøve og Sikkerhetskurs på bane og snøscooterkurs må skje på sms til trafikklærer kl 12. Idag selger vi hovedsaklig deler samt alt av mc og snøscooterbekledning. . . . . .

Next

Høy Puls åpner juleloftet

høy puls stjørdal

. . . . . . .

Next

Høy Puls Trafikkskole AS

høy puls stjørdal

. . . . .

Next

Kurs ved Høy Puls Trafikkskole

høy puls stjørdal

. . . . .

Next