Iphone langaton lataus. Insmat iPhone 6/6S/6 plus, 7/7 plus Plus Qi 2019-12-06

Insmat iPhone 5/5S/5C Qi

iphone langaton lataus

Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Lähes kaikki uudet puhelimet tukevat langatonta tekniikkaa, joka vapauttaa jatkuvasta latauskaapelin etsimisestä, yhdistämisestä ja irrottamisesta. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Muuten laturi on ihan rivakka lataamaan tuon suuren akun. Vielä en ainakaan ole törmännyt ongelmiin tämän vastaanottimen kanssa ja olenkin ollut tyytyväinen hankintaan. Ei pakollinen varuste mutta riippuen puhelimesta voi helpottaa elämää.

Next

Langaton Qi

iphone langaton lataus

Tarkastelemasi tuote toimitetaan täältä meidän Kiinan Keskusvarastolta. Tuotekohtainen takuu ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Huomioithan, että noutaessasi tuotteet myymälästä kyseessä ei ole etämyynti eikä sinulla ole etämyynnin vaihto- ja palautusoikeutta. Vaatii tietysti langatonta latausta tukevan puhelimen. Oikealla onkin kuva kuva omasta yöpöydästäni sekin Ikeasta. Kysymyksessä Blackview bv 9600 Pro:n 5580 mAh akku.

Next

Insmat iPhone 6/6S/6 plus, 7/7 plus Plus Qi

iphone langaton lataus

Tiettävästi iPhonet tukevat langatonta latausta 7,5 watin teholla, vaikka markkinoille on tullut jo myös 15 wattiin kykeneviä latausratkaisuja. Lopuksi Onhan tämä langaton lataus helpottanut omaa elämääni sillä tavalla, että nukkumaan mennessä pitää vain laittaa puhelin kohdalleen ja se latautuu itsekseen siinä. Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Eikö langaton lataus ole jo menneen talven lumia? Sain nimittäin juurikin siinä artikkelissa mainitsemani ja. Tuotteen ollessa väliaikaisesti loppu ilmoitamme asiakkaalle arvioidun toimitusajan. Jätät puhelimen siihen ja otat tarvittaessa taas.

Next

Apple iPhone XS, 64 Gt, Gold, 649,00 ‚ā¨

iphone langaton lataus

Belkin Boost Up Bold Nopea Langaton Qi Laturi - 10W Suunniteltu tuottamaan 10W Belkin tuottee Tuotetyyppi: √Ąlykellon latausalusta Korkeus: 1. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyj√§n antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. N√§m√§ puhelinmallit tukevat langatonta latausta tilanne 1. . Qi-laturi on varustettu oikosulkusuojauksella ylikuormituksen ja ylikuumenemisen v√§ltt√§miseksi - matkapuhelimen turvallisen ja luotettavan lataamisen varmistamiseksi. Mik√§li tuotetta ei ole en√§√§ saatavilla, niin tilaus perutaan.

Next

iPhone 8:aan tulossa tehokas langaton lataus

iphone langaton lataus

Ainut ja suurin ongelma on että puhelimen sijoitus alustalle on turhan tarkka, jos puhelin ei ole just keskellä alustaa lataus nopeus ja teho jää vaatimattomaksi esim yön aikana puoli akkua latautuu eikä silloin tarvitse olla kuin muutama milli sivussa. Lataus alusta tukee nopeaa latausta ja suurempikin akku latautuu suht nopeasti. Kuori on todella tylsän näköinen ja siksipä sitä tuli käytettyä vain ja ainoastaan yöllä, kun puhelinta latasin. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Samoin sisutuksen syystä joutuu varmaan avopuolison yöpöydälle hankkimaan samanlaisen lampun ja tätä kautta on yhtenäinen yöpöytä… Onneksi tilasin Insmatin lätkiä suoraan kaksi kappaletta. Lataus toimii ja on yllättänyt nopeudellaan kun virtalähteenä on tehokas laturi.

Next

iPhone 6/7 langaton latausteline

iphone langaton lataus

Hieman jos sitä isontaisi vaikka kattamaan isomman osan lampun jalustaa niin olisi aika täydellinen setti. Langattomasti voi puhelimen lisäksi ladata myös muita langatonta latausta tukevia laitteita, kuten älykelloja ja langattomia kuulokkeita, esimerkiksi Applen AirPodseja. Ikea ei muuten vieläkään sponsoroi tätä artikkelia! Puhelimen kuparikäämiin muodostunut vaihtovirta muunnetaan tasavirraksi, jolla kännykän akku latautuu. Puhelin pitää olla aika tarkkaan oikeassa paikassa, että alkaa lataamaan. Maksutapahtumaan liittyvissä ongelmissa asiakas ottaa yhteyttä ensisijaisesti Tectorin verkkokauppaan, , 09-35081770 arkisin 10-17. Magneettikenttä indusoi puhelimen vastaanottavaan kuparikelaan sähkövirtaa.

Next

Langaton Qi

iphone langaton lataus

Nyt kun ollaan langattoman latauksen siimeksessä niin pitää jossain välissä ostaa lisää noita latureita, jotta niitä olisi myös työpaikalla ja työpöydän ääressä kotona. Takuuasioissa sinua palvelee suomalainen asiakaspalvelutiimi, sekä huolto Mäntsälässä. On tarkka millä kohdalla puhelin täytyy olla että lataa eikä puhelimen koon takia näe latausta ilmottavia valoja. Tsekkaa monipuolista valikoimamme, josta jokainen löytää tarvitsemansa. Tarkista puhelimesi käyttöoppaasta, että laite tukee langatonta latausta. Laite mielestäni hintansa väärti ja voi suositella tähän saakka saadun kokemuksen perusteella.

Next

Näillä onnistuu iPhonen langaton lataus

iphone langaton lataus

Toimii huolettomalle, mutta nostaa puhelimen läpötilaa huomattavasti ladatessa. Uusien iPhone-mallien langattomassa latauksessa ei myöskään ole mitään kovin erikoista. Suorien tehdaskontaktien avulla saamme myös ensimmäisenä käsiimme uusimmat keksinnöt ja voimme puuttua mahdollisiin laatuongelmiin nopeasti. Näin puhelin ei ole missään vaiheessa vaarassa vahingoittua, eikä latausalusta myöskään kuumenna sen päälle vahingossa osuvia metalliesineitä. Mac Otakaran lähteiden mukaan Apple ei aio kuitenkaan tukea standardin laajennettua tehoprofiilia. Toisesta kiinakaupasta ostettu langaton laturi alkaa lataamaan heti kun puhelin on suunnilleen laturin päällä. Huomaa että laitteen latausteho riippuu myös puhelimen langattoman latauksen vastaanottokapasiteetista yleensä joko 5W, 7,5W tai 10W ja että langaton lataus ei koskaan ole yhtä nopeaa kuin suoraan latausportista tapahtuva lataus.

Next