Ivas auto bg. Автокъща Vas Auto, Дупница 2019-12-04

Автокъща автомобили втора употреба нов внос обяви коли

Ivas auto bg

След това вече има категории измамници- нагли, неграмотни, закъсали за пари и продаващи оръжия за масово поразяване на четири колела. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Особености - 4 5 Врати, 4x4, Auto Start Stop function, Ал. Само малък диалог: - Тука гледам, че има масло в охладителната течност? Лично аз съм спирал може би 10 пъти, тъй като са ми на път като си ходя към село. Форумът е създаден през 2004 г.

Next

София Франс Ауто

Ivas auto bg

Спокойно и тази автокъща може да се причисли към некоректните. Безплатен транспорт в рамките на Софи. А цената е, ухааа cancro написа:Някой знае ли дали от тази авто къща са некоректни? Въпреки, че пише частно лице, за мен това си е автокъща в Плевен-. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Мога да кажа, че 90% от колите наистина са така както са дошли от чужбина - с изкъртените пластмаси и скъсаните седалки вътре, с натиснатите калници и брони, с ожулените джанти и спуканите фарове, стопове и т.

Next

Търсене на автомобили на автомобили, джипове, камиони, мотоциклети

Ivas auto bg

Особености - 4 5 Врати, 4x4, Автоматичен контрол на стаби. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Особености - 4 5 Врати, Auto Start Stop function, Аларма,. За мултифункционалния волан върти се, има клаксон и еърбег не ми се коментира. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Харесах си един Сеат Леон 1.

Next

Търсене на автомобили на автомобили, джипове, камиони, мотоциклети

Ivas auto bg

Само за пример ще дам автомобил,закупен от там преди година и половина. След нея е Иванчов Ауто, направо не влизайте, а подминавайте! Само с няколко щраквания ще намерите на тази пазарна платформа точно употребявания или нов автомобил, отговарящ на Вашите представи и то с възможност за директен контакт с частен продавач или търговец на автомобили. При това важи правилото: Вие определяте какво търсите. Опел Вектра седан 2000 кубика дизел 101 коня,с оригинален ксенон,работещ климатроник,перфектен кожен салон на реалните 430 000 километра. Продължавайте да си мислите,че 10 годишна кола вкарана в България е на по-малко от 300-400 000 км. . Най-доброто: с безплатното приложение на български можете дори и когато сте на път винаги и навсякъде да търсите изгодни автомобили и да се свържете директно с продавача.

Next

некоректни автокъщи!

Ivas auto bg

Особености - 2 3 Врати, Аларма, Антиблокираща система, Бо. Поработи около 3 минути нямал гориво ми казаха. Това са коли подаръци или без пари пазарени. Запалих един Опел Астра да го видя от същото място. Здравейте, преди време като бях решил да си купувам кола обикалях автокъщите в Русе.

Next

Търсене на автомобили на автомобили, джипове, камиони, мотоциклети

Ivas auto bg

Този момък супер нагло тръби, как колата е с автентичен пробег и всичко е като ново, а е ползвал джоба на гърба на седалката на водача, за да претапицират размазания борд на долната част на седалката. Преди няколко месеца ходих с един приятел да гледа една Алфа Ромео, харесал я на снимки и отидохме да я тестваме. !!! Колите се продават със всичките си забележки,както е карана за последно в Италия. Да споделя мнение за една от тях. Акумулатора му паднал, сменихме го, уж запали. В общи линии на тази автокъща не ходете.

Next

некоректни автокъщи!

Ivas auto bg

Не ги защитавам, не са ми никакви - но лично аз предпочитам да взема колата от такива хора отколкото от напудрена автокъща, където всичко да е прикрито. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Безплатен транспорт в рамките на Софи. Отворих капака - масло в охлаждащата течност която между другото представляваше ръждива вода. И какъв е смоисъла да го превъртат и те 10 години по средно 30,000км.

Next

некоректни автокъщи!

Ivas auto bg

Викам айде може да е защото не е палена скоро. Възползвайте се от богатия избор от оферти като изгоден източник за внос на употребявани автомобили за България. Още с първия поглед се отказа. . Аз пък си мисля, че има начини да се вкара кола на реални километри от Европа, но не от джамбазин.

Next

Автокъща Vas Auto, Дупница

Ivas auto bg

Най-вероятно са коректни, щом са успели да намерят всичките си коли на по точно 111111 км. В момента един хубав Пасат Б6 на 5 години и под 180,000км. Толкова мърляви и одраскани и удряни не е истина. Без никакви интервенции по интериора и екстериора. Безплатен транспорт в рамките на Софи.

Next

Автокъща автомобили втора употреба нов внос обяви коли

Ivas auto bg

Както и да е, не ходете там. AutoScout24 Ви предлага виртуално пазарно пространство с над 2,5 млн. Как им позволяват да се подиграват с хората, вкарвайки тоя брак от Италия? П: В почти всеки град си има по 1-2 автокъщи, където са им малко по-качествени колите без значение дали са от Германия, Австрия, Италия, Швейцария или Холандия. Колата не е нова, а и за тази цена има някои дребни забележки. В крайна сметка през последните 20-на години добре прочистихме Европа от боклука им на 4 колела, включително и ония с десния волан от острова.

Next