Jakten på kjærligheten programleder. TV 2 lager Jakten på kjærligheten 2019-12-03

Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten»

Jakten på kjærligheten programleder

Jeg kommer til å savne både bønder, friere og ikke minst den fantastiske redaksjonen jeg har delt mange minner og fine stunder med. En lidenskap for hest er heller ikke å forakte. Selv om aktiviteten , satt 31-åringen til slutt igjen med frierne Trine Merethe Sverkmo og Hanne Molde. Og så ender vi her, med samboerpar og alt! Det ble tilløp til et aldri så lite , men i dag er alt uansett fryd og gammen mellom Ingvar og Trine. I likhet med ovennevnte Svaet, ser hun for seg en mann med skjegg.

Next

Slik gikk det med parene i «Jakten på kjærligheten» 2017

Jakten på kjærligheten programleder

Lund er nå klar for å dele tilværelsen på 1700-tallsgården med en mann. Marthe Sveberg Bjørstad overtar programlederrollen etter Katrine Moholt i «». I sommer ble det kjent at et av parene, Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, - Ja, nå har jeg noe «soft news» her. Det er bare veldig kurant , sier han fornøyd. Og det ble det jo også! Vi kommer til å ende opp der, sier Kongstad og legger til at han ser for seg at de har et eller to barn sammen. Hvis denne sesongen blir like vellykket som forrige, hvor tre av fire par ble samboere, vil den ferske programlederen ha all grunn til å smile.

Next

TV 2 lager Jakten på kjærligheten

Jakten på kjærligheten programleder

I likhet med de fleste ovennevnte er også Aas Kristiansen svært glad for avgjørelsen om å ta del i bonderomantikken. Så det er visst mange som er gira på det, hehe! Til Se og Hør kan hun i dag fortelle at den rette foreløpig ikke er dukket opp, og at hun er singel. Det har imidlertid gått noen måneder siden årets siste «Jakten»-episode ble innspilt, så Se og Hør har tatt runden hos deltakerne for å få en fersk oppdatering om hvordan det går med dem. Han er oppvokst med «Jakten» på tv, og hadde derfor en klar drøm om å være med i programmet da han tok over gården. Jeg elsker «Jakten på kjærligheten» som tv-konsept, og har fulgt nøye med gjennom alle sesongene, så jeg kjenner programmet sin historie godt og føler meg veldig trygg på konseptet jeg nå skal lede, sier Gunhild Dahlberg.

Next

Jakten på kjærligheten, Katarina Flatland

Jakten på kjærligheten programleder

Dette er jo ekte mennesker som viser ekte følelser. Sårbarheten, ærligheten og ikke minst kjærligheten og ale følelsene som kan oppstå mellom bonde og frier. Gårdsdrift: Hester Bjørn Hammer 30 Selbu i Sør Trøndelag. Han har et stort hjerte, og er villig til å gi en kommende kjæreste omsorg og kjærlighet. Jakten på kjærligheten er en norsk -serie som har gått på siden.

Next

Gunhild Dahlberg blir ny programleder for Jakten på kjærligheten

Jakten på kjærligheten programleder

Imidlertid har det gått noen måneder siden året siste «Jakten»-episode ble innspilt, så Se og Hør har tatt runden hos deltakerne for å få en fersk oppdatering om hvordan det går med dem. Jeg liker en lykkelig slutt. En skulle kanskje tro at det snart var tomt for single bønder rund om i det ganske land, men den gang ei. Gården har gått i arv etter at hennes mor døde da hun var bare tre dager etter at hun ble født. Jeg er følelsesmenneske og blir rett revet med av både opp- og nedturer.

Next

Jakten på kjærligheten, Katarina Flatland

Jakten på kjærligheten programleder

Jeg er ved godt mot, jeg, selv om det ikke gikk helt veien i «Jakten». Øiestad bor på gården med sin 13 år gamle datter, og trives godt med å stelle med dyrene og gå på jakt. At man i en setting som «Jakten på kjærligheten» heller møtes ansikt til ansikt - framfor å sende meldinger fram og tilbake - tror han gjør søken etter kjæreste noe lettere. Jeg gikk ut ganske høyt i starten av «Jakten» og sa at dette skulle bli min sommer og sånne ting. En potensiell frier bør være klar over at hun er et konkurransemenneske, og at hun driver med volleyball på fritida. Akkurat nå jobber vi så forskjellig.

Next

«Jakten på kjærligheten 2018»

Jakten på kjærligheten programleder

Han skal han gjerne ha humor, være trygg på seg selv, og ha lyst til å dele masse opplevelser. Jeg kommer til å savne både bønder, friere og ikke minst den fantastiske redaksjonen jeg har delt mange minner og fine stunder med, sier Flatland i en pressemelding. Men jeg får ta det som det kommer, jeg har et avslappa forhold til det, understreker Rolf. Nå er de begge klare for å finne kjærligheten utenfor programmet. I likhet med Ole Einar Hovrud, har Hege Trygvasson også noen i kikkerten etter programmet.

Next

Marthe blir ny «Jakten på kjærligheten»

Jakten på kjærligheten programleder

Det er ikke noe mer å si om det. Janne beskriver seg selv som omsorgsfull, og ønsker en mann som er det samme. Svaet har tidligere prøvd å finne lykken på nett, uten noe særlig hell. Foto: Privat Selv om «Jakten»-paret ikke har flyttet sammen ennå, røper de at de skal tilbringe julaften sammen. Ett annet nytt grep er at Jaktenparene kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig, og her vil de også omgås hverandre. Han var frieren til bonden Beatrice Fjell og var den siste frieren som ble sendt hjem.

Next