Johan golden alliansen. Komikarar vil kuppe Alliansen 2019-11-30

Slik skal Golden & co kuppe Alliansen

johan golden alliansen

Det blir drittpakker i mediene, personfokuserte angrep og anonyme varslere. Ved forrige valg fikk partiet stusslige 3. Holocaustfornekter Hans Jørgen Lysglimt Johansen er kjent for offentligheten gjennom en rekke kontroversielle og hatefulle ytringer. Og her ligger problemet i stuntet. Det er fullt lovlig å gjøre, men det er mulig å reservere seg hvis man ikke ønsker å representere partiet. Han meiner komikarane bør bruke den plattforma dei no har fått.

Next

Johan Golden vil kaste Alliansen

johan golden alliansen

Det jeg lurer på er om det er noe folk flest kan gjøre for å støtte dette. Partiet fikk dermed ingen kandidater inn i bystyret. Så får vi håpe dette ikkje slår tilbake. . Lysglimt har rigget dette partiet på en udemokratisk måte, sier Golden. Foto: Heidi Schei Lilleås Nettavisen Ble stående Her ble det klart at - Våre hensikter er noble: Vi vil fjerne en udugelig leder som har forkastelige meninger. Det er ingen meningsmålinger som tyder på at Alliansen skal gjøre det bedre i dette valget, ifølge trioen.

Next

Johan Golden

johan golden alliansen

Stilte til valg: Valgplakat fra Goldens parti i 2001. Han forteller at å sette opp komikerne på Alliansens liste var en måte å slå tilbake på. Se valgsted Vestby i Akershus, Viken Alliansen 2,5!! Deretter lover de å starte en maktkamp som de lover blir skitten, full av «drittpakker», personfokuserte angrep og anonyme varslere. Og det protestpartiet som Frp burde ha vært, påstår Lysglimt Johansen. Året etter stilte de til valg ved og fikk 3 308 stemmer i stortingsvalget.

Next

Alliansen, Johan Golden

johan golden alliansen

They later migrated to with , where they reassembled the same radio program, but with a new label. Hagen til komikerne Golden og Atle Antonsen på listen sin, mot deres vilje. De mener det er deres demokratiske plikt. Så at han har begynt å føre opp mennesker som er mørke i huden og født i et annet land, betyr kanskje at han har kommet på bedre tanker, sier humoristen fra Nytt på Nytt. De er egentlig forbilledlige på den måten, sier Lysglimt Johansen.

Next

Johan Golden, Hans Lysglimt Johansen

johan golden alliansen

Jeg har invitert dem på Alliansens årlige hyttetur på Hvaler i sommer og regner med at denne frustrasjonen blåser over der over noen øl og reker, fortsetter han. Denne krisen er en lederkrise, skriver de i pressemeldingen. Grovt kan vi si at resultatet er 2-3 gangern!! Bare det at han ikke er her i dag viser at han er en feiging, sier Gaupås Johansen. Vi er eitt hundre prosent usamd i absolutt alt, seier Golden. Også Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum ble satt på listen.

Next

Golden på valgliste med Tybring

johan golden alliansen

Deretter varsler de en maktkamp som de lover blir «skitten, full av 'drittpakker', personfokuserte angrep og anonyme varslere». Ved forrige valg fikk partiet 3. Ikke dårlig samvittighet Lysglimt Johansen sier han ikke har dårlig samvittighet for å føre opp personer han ikke har spurt. Ifølge valgloven kan man ikke settes opp på andre partiers lister om man er medlem av et annet parti. Jeg ønsker ikke at mitt navn skal stå på den listen og forventer at det fjernes raskt, sier Tyrbring-Gjedde. Partiet ble stiftet av Lysglimt selv i 2016.

Next

Hvordan støtte komikernes kupp av Alliansen? : norge

johan golden alliansen

For oss er det helt åpenbart at det er krise i Alliansen. Og er det noen som har respekt for demokratiet, så er det oss, skriver de tre i en pressemelding. Innvandringsfiendtlig Det innvandringsfiendtlige partiet Alliansen har tidligere møtt skarp kritikk. Lysglimt Johansen er kjent som holocaustfornektar og antisemitt og har mellom anna tatt til orde for at statsminister Erna Solberg H må stillast for retten på Akershus festning for landssvik. Atle Antonsen og Johan Golden samarbeider blant annet i radioprogrammet Misjonen på P4.

Next

Alliansen valganalyse (2

johan golden alliansen

Dette forteller hvor mange som egentlig vil stemme Alliansen! Analyse og kommentarer: En gledens dag! Golden-navnet kommer fra slekten på morssida, som har tilhørighet i Halden. Ifølge har man rett til å kreve seg fritatt fra valg til fylkesting og kommunestyre om man avgir skriftlig erklæring innen fristen. Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen førte en rekke kjente mennesker opp på partiets valgliste til høstens kommunevalg. Denne krisen er en lederkrise, skriver trioen. Partileder for Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen.

Next