Julecup håndball bergen 2018. Bergen Fotballcup 2019 2019-12-01

Midtjysk Julecup 2018

julecup håndball bergen 2018

Vi fikk beskjed først i går. . Maja har lagt bak seg en imponerende sesong på både 01- og 02-laget vårt og vi gleder oss til fortsettelsen. Regionene kan ha avvikende start og slutt grunnet seriespill. Den har nedlagt et stort arbeid i arrangementer som utendørsturneringer, åpningsturnering og ikke minst Julecupen, som er byens største håndballturnering.

Next

European Handball Federation

julecup håndball bergen 2018

Laget vil trene noen ganger før sommeren og ta opp igjen treningen rett etter skoleferien. Kjekt å spille mot utenlandske lag med ulik spillestil og andre systemer. Laget vil trene noen ganger før sommeren og ta opp igjen treningen rett etter skoleferien. Å spille for Norge har gitt meg ytterligere inspirasjon til videre trening og satsing. I år arrangeres julecupen for 51. By plane: - You can fly to Bergen direct from more than 30 central destinations in Europe.

Next

Bergen Fotballcup 2019

julecup håndball bergen 2018

Nivå delt klasse i J12, 13 og 14 år. Vi ønsker å komme i kontakt med personer som ønsker å bidra inn mot dette. I serieperioden kan turneringer godkjennes i høstferie, vinterferie, juleferie og påskeferie. Navnet ble derfor skiftet til Bergen Håndballklubb. Håndballgutta inviterer noen av de beste håndballnasjonene til Gjensidige Cup i Sotra Arena 5. Gjennom uken har Marthe levert flere gode prestasjoner i det norske målet, med kampen mot Sverige, som et lite høydepunkt.

Next

2018 European Men's Handball Championship qualification

julecup håndball bergen 2018

Det blir også lagt opp til to klasser for 16 åringene. We invite you to an international handball cup — our motto is: A memory for life! Vi har også en Juniorklasse som kan passe bra for yngre spillere som kanskje ikke har ett tilbud utenom senior. Turneringer som er merket Reg bak turneringsnavnet er kun åpen for påmelding for lag fra egen region. Vi ønsker alle uttatte utøvere lykke til på samling! Kapasiteten i miniturneringen var sprengt i fjor og i forfjor. Pot 1 Pot 2 Pot 3 All times are local. Gullserien er Region Vest sitt serietilbud for spillere med psykisk utviklingshemming, med funksjonsnedsettelse og andre som ønsker et tilrettelagt håndballtilbud. For mer informasjon: For ytterligere opplysninger kontakt turneringsleder Roy-Christian Natland: tlf.

Next

BergenCup

julecup håndball bergen 2018

Turneringen vil bli avviklet med miniturnering for 7-9 åringene lørdag 16 og søndag 17 desember. The top two ranked teams from each group and the best third ranked team qualified for the final tournament. Miniturnering med spilelre fra 7-11 år avvikles lørdag 19 og søndag 20 desember. There will be opportunities to experience much of Bergen in addition to the tournament, both attractions and various activities. Laget har sin første trening: Tirsdag 8. Dette har Marthe selv å si om turneringen: Jeg har hatt en flott og lærerik uke.

Next

2018 European Men's Handball Championship qualification

julecup håndball bergen 2018

Gratulerer også til Ida Mathisen og Vilde Reikerås som begge er reserver til samme samling. Kan møte seg selv Guttene selv er klare for å ta utfordringen på strak arm. Det er gøy å spille på to lag, men det kan bli slitsomt utover dagen, sier spiller Martin Davidsen. Vi håper alle som har deltatt har hatt en god opplevelse. Klubben har aldri maktet å spille seg opp i de øverste divisjonene, lagene har vært i 2. Gå ikke glipp av muligheten til å se noen av verdens beste herrelandslag i aksjon i Sotra Arena. Du vil få tilsendt en kode pr.

Next

Bergensavisen

julecup håndball bergen 2018

Det er de yngste ungdommene som får tildelt de tidligste kampene. Lik og del for å få spredt budskapet! Håndballcupen Ski Mini Reg Barn 03. Søknader om arrangementer skal godkjennes av den regionen klubben tilhører, og søknad må være innsendt senest en måned før arrangementet skal ta til. Regionene kan gjøre unntak for turneringer hvor det kun er påmeldinger fra egen region. Gullminilaget til Bergen Håndballklubb er for barn som har funksjonsnedsettelse eller som ikke finner seg til rette på ordinære lag.

Next

Langhus IL Håndball

julecup håndball bergen 2018

The group winners advanced to the playoffs. Merk at vi har i år lagt opp til en breddegruppe og en spisset gruppe i 16 årsklassene. Vi aksepterer samarbeidslag Påmelding via Bergen Håndballklubb inviterer for 50. For at vi skal klare å gi et slikt tilbud trenger vi noen ledere som stabilt kan være med på trening en gang i uken. Det er en fin ekstrainntekt for studenter innen idrett, fysioterapi, vernepleie eller annet.

Next

Julecupen Bergen HK, Haukelandshallen, Bergen (2019)

julecup håndball bergen 2018

I Gullagene er det fokus på det sosiale, mestringsfølelse og glede ved å drive idrett i både trening- og kampsituasjon. Midtjysk Julecup wurde vor 47 Jahren zum ersten Mal abgewickelt und dieses Jahr stehen wir weiterhin bereit, zwischen Weihnachten und Neujahr Ihnen ein unvergessliches Handballerlebnis zu geben. Søke om å arrangerere turneringer: For å arrangere en turnering, må klubben søke om det på fastsatt skjema. The teams were split into seven groups of four teams. I årene siden den gang, har klubben markert seg som en av Bergens fremste håndballklubber.

Next