Kiertoilmatakka. Kiertoilmatakka kotiin huippuhinnoin netistä 2019-12-02

Kiertoilmatakka

kiertoilmatakka

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, ja kertoa toiveesi, niin katsomme mikä olisi sinun tapauksessasi paras malli. Takkohin valittavissa kiinnostavia, moniulotteisia vuolukivipintoja, kotka korostavat aidon luonnonkiven kauneutta ja tuovat kotiisi ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Elementtitakka hissiluukulla ja hiekkakivi pinnoituksella. Raskas mutta pienikokoinen vuolukivinen takka pienellä varaavalla ominaisuudella pitää asunnon lämpimänä pidempään kuin kevyt kamiina. Meiltä hankit korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista valmistetun kiertoilmatakan, joka kestää vuosikaudet huippukunnossa. Samalla voit ihailla tulta suuren lasiluukun läpi.

Next

Takkamaailma

kiertoilmatakka

Pesässä poltetaan puun kaasut ja vaikka ilmaa annettaisiin vähän, palaminen tapahtuu puhtaasti. Kolmilasinen pieni hissiluukku 50 x 54 x 50 luukku. Contura 710 kauniin kulmikas takka, joka on helppo sijoittaa valaisemaan pimeää nurkkausta Siro takka isolla lasiluukulla ja sivulaseilla Alumiinikyljillä Pilarimalli sivulaseilla Kaakelipintainen kiertoilmatakka Pienikokoinen puukamiina Pienikokoinen puukamiina isolla lasiluukulla. . Takkamalleilla ei enää välttämättä yritetä lämmittää, vaan se hankitaan monesti vain tunnelman vuoksi tai tuomaan jotain extraa sisustukseen. Helppo sijoittaa - voidaan sijoittaa lähelle palavia materiaaleja. Toisinaan myös loma-asuntoon valitaan kiertoilmatakka kamiina tilalle, riippuu loma-asunnon koosta.

Next

Kiertoilmatakat Archives

kiertoilmatakka

Tehdas sijaitsee Padovasta 50 km pohjoiseen. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme! Yhdistettynä laatuun ja nykyaikaiseen tekniikkaan tämä on ollut menestyksemme avain. Kulmalasinen takka, jonka kylkeen voit valita erilaisia kaappimoduuleita Kolmilasinen takka, jonka vierelle voit valita erilaisia kaappimoduuleita Kulmalasinen takka, jonka kylkeen voit valita erilaisia kaappimoduuleita Kolmilasinen takka, jonka vierelle voit valita erilaisia kaappimoduuleita Kapea 3-sivuinen kiertoilmatakka. Red dot desing - palkittu malli on tyylikäs, moderni ja kevyt ulkonäöltään, mutta silti tehokas lämmittäjä. Pienikokoinen pilaritakka sivulaseilla Vuolukivipintainen kiertoilmatakka Kaakelikuorinen kiertoilmatakka Vuolukivinen puutakka sivulaisella vuolukivinen puutakka kaakelikuorinen puutakka Tyylikäs pieni takka sivulaseilla Kokolasiluukullinen versio Vuolukivikuoret Vuolukivinen kiertoilmatakka varaavuudella.

Next

Tiileri

kiertoilmatakka

Kiertoilmatakan saa aina tehtyä arkkitehtuurisesti kohteeseen parhaiten sopivaksi. Soikea kevytbetoninen tulisija suurilla sivulaseilla. Malleissa on saranaluukullisia ja hissiluukullisia, sekä näiden yhdistelmiä. Yrityksen motto on tuottaa erittäin laadukkaita tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Westbon upeat perinteitä kunnioittavat valurautaiset takat, kamiinat sekä liedet. Säätöalue on noin 3 -20 kW riippuen takan rakenteesta ja koosta, suurempi takka tuottaa yleensä enemmän lämpöä.

Next

Takka

kiertoilmatakka

Focus Creation - upea design takka Avotakan takkakasetti - asiakkaan mitoilla Westbo Classic - perinteitä kunnioittaen Focus on sitten aivan jotakin muuta ja tyylillisesti aivan omaa luokkaansa, vastaavaa ei ole! Sodan jälkeen rakennustarvikkeilla oli kysyntää kun Suomea rakennettiin. Vanhasta avotakasta saadaan tehokas lämmönlähde joka säästää merkittävästi lämmityskuluja. Valikoimastamme kestävistä materiaaleista valmistetut kiertoilmatakat Valikoimastamme hankit kotiisi tai kesämökillesi korkealaatuisen ja erittäin kestävistä materiaaleista valmistetun kiertoilmatakan. Huoneilma lämpenee takan kuoren sisällä. Katso Piazzetan kiertoilmatakkasydämet Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista.

Next

Takka

kiertoilmatakka

Tuli on aina ollut elintärkeä, täällä enemmän, kuin kenties missään muualla maailmassa. Kiertoilmatakat soveltuvat myös satunnaiseen lämmitykseen Kiertoilmatakat ovat ihanteellinen vaihtoehto vapaa-ajan asuntoosi, sillä saat asuntosi nopeasti mukavan lämpöiseksi. Meiltä löydät tyylikkäiden kiertoilmatakkojen lisäksi myös laadukkaat. Kiertoilmatakat Etsitkö suurempaan tilaan soveltuvaa toissijaista lämmönlähdettä kotiisi vai tyylikästä ja toimivaa lämmöntuottajaa vapaa-ajan asuntoosi? Kiertoilmatakka sopii lämmönlähteeksi 50 - 400 m2 tilaan. Nurkkaan asennettava tyylikäs vuolukivitakka, jossa taivutettu lasi. Kamiina on loistava valinta pienemmän tilan lämmönlähteeksi 30-140 m2. Tuotteiden rungot ovat pääasiassa valmistettu mustaksi maalatusta teräslevystä.

Next

Kiertoilmatakat

kiertoilmatakka

Haun avulla voit etsiä oikean hintaisen takan ja tilata sen kotiinkuljetuksella perille asti. Merkkituotteiden kuluvia varaosia löytyy vielä vuosien jälkeen ja takat toimivat moitteettomasti. Contura on päivittänyt Euroopan suosituimman takkasarjan, Contura 500 Style —malliston, uusilla jo C600-sarjasta tutuksi tulleilla upeilla ominaisuuksilla. Tulisija on tyylikäs ja puhdaslinjainen ja tarjoaa kaikki valuraudan ja vuolukiven hyvät lämmitysominaisuudet. Uudistettu 510 klassikko Uudistettu klassikko lasiovella Vakiona varaava powerstone Vuolukiviset kuoret Isoilla sivulaseilla! Valikoimaamme kuuluvissa kiertoilmatakoissa on myös suuri ja näyttävä lasinen luukku, jonka läpi on mukava ihailla elävää tulta. Skandinavinen suunnittelu, laaduntarkkailu ja ympäristöystävällisyys ovat osa-alueita joista Contura takat tunnetaan.

Next

Kiertoilmatakka

kiertoilmatakka

Erkkerilasinen hissiluukulla ja isolla tulipesällä. Tulisijalla on aina ollut erityinen sija norjalaisten sydämissä ja kodeissa. Kesämökin tai kodinkin lämmitys hoituu nopeasti laadukkaalla kiertoilmatakalla. Kulmalasinen vuolukivikiertoilmatakka valkoisella sileäksi maalatulla pinnalla. Henkilölle joka etsii mahdollisesti vanhempaan hirsitaloon jotakin, joka sopii talon henkeen.

Next