Kilden kino program. Aktuelle Filmer 2019-12-02

Kilden Kinosenter

kilden kino program

Langt bedre enn sin konkurrent på brygga i Tønsberg. Kioskvarene er litt vell overpriset, men det er standard kinoopplegg. I følgende tilfeller kan Kinopluss dele personlige opplysninger om brukerne med tredjeparter: Hvis vi har fått brukerens samtykke Hvis vi må dele opplysningene med selskaper for å kunne tilby produktet eller tjenesten du har bedt om Når vi svarer på fullmakter, rettskjennelser eller rettssaker Du har rett til innsyn i kundeopplysningene vi har registrert på deg. Helt siden jeg var liten har jeg syns dette var helt fantastisk. Bowlinghallen og spillerommet er det høy standard over.

Next

Program og billetter / Kimen

kilden kino program

Opplysningene du fyller ut vil vi benytte til å rette tilbud direkte til deg som vi tror du kan ha glede av. Bygget er ikke mer enn et par år gammelt, og inneholder flere kinosaler, kiosk, bowling, subway++. Du kan også besøke billettkontoret i foajéen eller sende en e-post til. . Det er altså ikke bare en kino, men et aktivitetssenter! Tilbake til det denne anmeldelsen dreier seg om: Kilden kino. Subway på den ene siden og Just eat på den andre.

Next

Program og billetter / Kimen

kilden kino program

Ja, bildet er en fryd for øyet, og sammen med de buede lerretene gjør det nesten opplevelsen komplett. Hele 9 saler tilbyr både 4k og 3D, og setene er meget komfortable. Årene ble lange og flere, helt til 12. Litt mer usentralt enn Brygga kino, men det er det absolutt verdt. Nei, du kan ikke lene tilbake setene på Brygga. Den gamle Kilden Kino raget over Kilen i Tønsberg i sine glansdager. Det er bedre utvalg i kiosken enn det som er normalt på andre kinoer.

Next

Seniorer I Kilden Teater og Konserthus

kilden kino program

SeniorKilden og seniorkoret Sølvstrupene er vår måte å tilby vårt voksne publikum enestående kunstneriske opplevelser. Hvis du ønsker kan du også bare stikke innom en tur for å kjøpe deg en god sandwich på Subway, eller en saftig hamburger på garasjen. Det ligger to spisesteder i lokalet. Dene morroa koster 20-kroner ekstra på billettprisen, men er SÅ verdt det. Kilden har det en kino skal ha, pluss alt det andre man kan drømme om at en kino skal ha.

Next

Kilden Kinosenter

kilden kino program

Kilden Sølvstrupene Seniorkoret Sølvstrupene er en sosial aktivitet, og et kor for deg som er fylt 62 år og glad i å synge. En liten kiosk med saftige priser er også å finne på dette senteret. Avtalevilkår For å bli medlem av Kinopluss, må du huke av for at du aksepterer følgende betingelser: For å bli Kinopluss-medlem må du fylle ut alle de obligatoriske feltene i registreringsprosessen. Velg Kildenbilletten når du handler. De har også en egen deluxesal, sal9, med ekstra gode seter som man kan lene bakover.

Next

Kinoprogram

kilden kino program

Arrangementet er et samarbeid mellom Kilden og. Plutselig forsvant den, og Tønsbergs innbyggere ble lovet en ny og fantastisk kino om noen år. Du kan melde deg ut av Kinopluss når du måtte ønske det. En litt mindre sal, med alle de andre herlige godbitene fra de andre salene, men isteden for mellomharde stoffstoler, er det her puttet inn kvalitetsstoler i lær, med store basskasser under samtlige seter, slik at man virkelig føler seg med i filmen. Komfortable seter, 9 saler, 4k og 3D, topp lyd. Jeg savner liksom de gode gamle kinoene med mer særpreg, ala Colosseum og Klingenberg i Oslo. Kildenbilletten selges i et begrenset antall 100,- kroner per stykk til alle forestillinger som er produsert av Kilden Teater, Kilden Opera og Kristiansand Symfoniorkester.

Next

Aktuelle Filmer

kilden kino program

På LørdagsKilden er barn under 2 år velkommen til å sitte på fanget uten billett. Setene kan til og med lenes bakover så man får en skikkelig avslappet stilling. Kilden kino har også et godt utvalg i kiosken, men det er litt dyrt. Ordinære billetter kan variere i pris, basert på plassering i salen. Billetter til konserter og forestillinger i Kilden Teater og Konserthus kjøper du selv på våre. Men Kilden er en veldig, veldig bra kino altså! Billettkjøp gjøres via nettsiden eller på en av våre kinoer. Jeg er nemlig en av disse sære og sjeldne folka som liker veldig godt å gå på kino på Brygga.

Next

Hjertnes kino og kulturhus

kilden kino program

Men det er dyrt, så for de sparsomme av oss bør du kjøpe snadderet ditt et annet sted. Litt utenfor Tønsberg sentrum ligger den beste kinoen jeg har vært på, Kilden Kino! SeniorKilden er en mulighet til å oppleve konserter, foredrag, teaterforestillinger og allsang på dagtid. Det man ikke skal glemme er at bygget huser Tønsbergs eneste Subway, samt en fastfood-restauramt hvor du får kjøpt 1000-grams hamburger!!! Kinopluss selger eller leier ikke ut personlige opplysninger til tredjeparter. Åpningen av nye Kilden Kinosenter. Senteret tilbyr ikke bare kino, men også mat og underholdning. Minus får de for å se akkurat lik ut som alle andre moderne kinoer i landet.

Next

Aktuelle Filmer

kilden kino program

Kinoen holder åpent hver dag. Mens du i første etasje finner en liten spillehall. Sistnevnte tilbyr både kebab, indisk, pizza, biffsnadder m. Dette er nok et av Norges bedre kinosentre. For å bytte kinobilletter må dette skje senest 20 min. Her har vi ikke presset et maksimalt antall seter inn i samtlige saler, nei vi har prioritert kundene! Kilden Teater og Konserthus skal være for alle — og for hele livet.

Next