Kirpputori helsinki keskusta. UFF 2019-12-03

Torit, kirpputorit ja markkinat

kirpputori helsinki keskusta

Pieni aarreaitta: Punavuoren Patina on täynnä vaihtelevan tasoista tavaraa. Tilitys suoritetaan aikaisintaan myyntijakson päättymistä seuraavana arkipäivänä. Kirpputorin 300 myyntipaikasta jokainen voi tehdä mahtavia löytöjä. Kirpputorin ylläpito vahvistaa peruutuksen sähköpostilla ja etsii uuden pöydän. Myymälässä voi tehdä erikoisti löytöjä ja monet tavarat ovat uudenveroisia.

Next

Nämä ovat Helsingin parhaat kirpputorit

kirpputori helsinki keskusta

Kirpputorilta taas löydät hyväkuntoisia nuorempiakin vaatteita. Myynnissä on kuitenkin erilaisia keräilyesineitäkin, ja ostosta voi harkita kahvikupillisella. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa kaupata. Myymälässä tarjolla hyvälaatuisia vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kodintekstiilejä. Oma valikoima koostuu pääasiassa 1940-80 -lukujen vaatteista ja asusteista. Hinnat alkavat seitsemästä eurosta, ja kahden päivän välein hintoja lasketaan niin, että viimeisenä päivänä kaikki maksaa vain euron.

Next

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

kirpputori helsinki keskusta

Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi, ymp. Tuuliatuu, Krunikka Pelastusarmeijan kirpputori, Mannerheimintie 90 Pelastusarmeijan kirpputori otti vastaan vaatetavaraa, tauluja, astioita ja kaikenlaista käyttötavaraa. Avoinna: ma-su Fida Hakaniemi, Hämeentie 5 Fida Hakaniemi Hämeentiellä. Voit varata enintään 2 pöytää kerralla. Täältä löydät trendikkäimpiä merkkivaatteita ja asusteita. Kesäaikaan Hietalahden kirpputori on yksi suosituimmista kauppapaikoista, ja myyntipaikka kannattaakin varata hyvissä ajoin. Mistä tiedän että pöytävaraukseni on vahvistunut? Recci , Unioninkatu 45 Recci on moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön.

Next

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

kirpputori helsinki keskusta

Jos peruutus tulee ajoissa niin varauksen voimme siirtää toiselle myyntipäivälle joka tapahtuu kirpputorin ylläpidon toimesta. Väärin pysäköidyistä autoista ilmoittaminen Väärin pysäköidyistä autoista voi ilmoittaa arkena kaupunki­ympäristön asiakas­palveluun 09 310 22111. Kirpputori varauksia tai peruutuksia ei voi tehdä puhelimitse. Tilityksen voi tehdä arkisin klo 11-18. Kirpputori on auki arkisin klo 20 saakka. Paras löytö: lyhyt pitsisomisteinen villakangastakki 6 euroa. Lemmikit Lemmikkieläinten tuonti kirpputorille on kielletty.

Next

Kirpputori Helsinki

kirpputori helsinki keskusta

Recci pyrkii siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. Fida secondhand on Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Kirpputori Tarina Kirpputori Tarina sijaitsee niin ikään Laukontorilla. Kirpputori Silinteri Kirpputori Silinteri sijaitsee Koivistonkylän Prismakeskuksessa ja tilaa on käytössä yli 1000 neliömetriä. Kirpputorihaku on talkoovoimin toteutettu palvelu, jonka päätarkoitus on auttaa ihmisiä vähentämään kertakäyttökulutusta kierrätyksen voimin. Nyt tämän sivuston ollessa 19-vuotias olen sopinut Kirpputori Etapin kanssa sivuston jatkosta.

Next

Kampin kirpputori

kirpputori helsinki keskusta

Brunon kirppis kannattaa kiertää vaikkei vaatekaappi mitään uutta kaipaisikaan — tunnelma on ihmisvilinästä huolimatta viihtyisä ja iltatoreilla saattaa olla myös livemusiikkia. Mom tip: Not stroller friendly, kid friendly, or even kid interesting. Jonnan Kirppis Jonnan kirppis on niin ikään Lielahdessa sijaitseva kirpputori. Varauksen peruminen Pöytävarauksen voi perua sähköpostilla osoitteeseen nimi, pöytänumero, myyntipäivä. Myynneistä tulleita rahoja säästetään kahden kuukauden ajan. Itsepalvelukirpputori on pieni, joten siellä ei tee löytöjä joka käynnillä, mutta välillä voi tehdä hyviä hankintoja.

Next

Helsinki, Hakaniemi

kirpputori helsinki keskusta

Itsepalvelukirppis Zirppari, Kolmas Linja 28 Kolmannella linjalla sijaitsevalle itsepalvelukirppikselle voit tuoda pieniä tai isoja tavaroita ja vaatteita. Alta löydät Helsingin kierrätys- ja second hand -liikkeitä alueittain esiteltynä. Viime vuosina myös kaupunginosatoreille on tullut elämää, kun esimerkiksi pieni Fredrikin tori on täyttynyt tapahtumista. Valikoima on laaja ja täydentyy useita kertoja viikossa. Kamera valvonnalla ja hälytysjärjestelmällä varustettu itsepalvelukirppis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä.

Next

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

kirpputori helsinki keskusta

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Your upload exceeds the authorised amount. Ok Tämä kenttä on pakollinen. Onko puhelinnumeroa johon voi soittaa? Virheitä löytyessä poistunut kirppis, osoite vaihtunut, uusia tullut lähetä sähköpostia ja korjaan listan. Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-16 Jäähallin kirpputori, Nordenskiöldinkatu 11-13 Taka-Töölö Perinteinen Jäähallin Kirppis järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin lukuun ottamatta aikoja, jolloin hallissa on muuta ohjelmaa.

Next

Kampin Kirpputori

kirpputori helsinki keskusta

Elle listasi Helsingin parhaat kirpputorit. Aukioloajat kannattaa varmistaa yritysten omilta sivuilta. Samasta osoitteesta löytyvät myös Pieni sydän Second hand, sekä Vintage Style Events Helsinki. Ostamalla Kontista tuet Punaisen Ristin avustustyötä kotimaassa ja katastrofialueilla. Iso Robertinkadun ja Fredrikinkadun myymälöiden alakerrassa on trendiosastot, jotka ovat omat suosikkini. Pieni kirpputori on kuitenkin nopeasti tutkittu, ja joukosta löytyy vähäisellä vaivalla laadukkaita merkkivaatteita. Muotivalikoima koostuu sesongin uusimpien trendien mukaisesti pääasiassa Pariisista, mutta löytöjä on myös muualta Euroopan muodin keskuksista.

Next