Kolmijakoinen treeniohjelma. Treeniohjelma 2019-12-01

Kuntosaliohjelma aloittelijalle ‚čÜ 10 viikon, 3 jakoinen treeniohjelma

kolmijakoinen treeniohjelma

Tehdään siis vaikka hampaat irvessä jokainen sarja loppuun vaikka tekisi mieli luovuttaa. Kun onnistut tekemään jonkin liikesarjan puhtaasti valitsemallasi sarjapituudella pari treenikertaa peräkkäin, lisää painoa. Keho vaatii uusia haasteita kehittyäkseen. Oletko vasta aloittanut kuntosalilla käymisen tai oletko vasta harkitsemassa sen aloittamista? Koska viikossa treenataan jopa 3 kertaa samoja lihaksia, on se lihaksille, nivelille ja hermostolle aika kovaa kyytiä varsinkin esim. Eli liikkeet A ja B tehdään peräkkäin.

Next

1

kolmijakoinen treeniohjelma

Mutta käydäänpä läpi ihan ensimmäiseksi mitä tuo kiinteytys pitää sisällään, niin ymmärrät miksi mikäkin harjoitus on osana tätä ohjelmaa. No, tuo järjestys perustuu siihen, että treenaus on treenausta vain, jos sen seurauksena syntyy jonkinasteista lihaskipua seuraavaksi päiväksi, pariksi. Selkä säilyy pystysuorana läpi liikkeen. Kurssin avulla rakennat itsellesi kuhunkin suunnitelman vaiheeseen sopivan kuntosaliohjelman parissa kymmenessä minuutissa. Itselläni on käytössä nyt tämä jako:1. Näin ollen jos haluaa treenata jaetulla ohjelmalla, pitäisi aina miettiä kaikkien lihasryhmien kokonaisuutta ja osata ottaa huomioon myös nuo epäsuorat rasitukset. Jaljatreenissäsi on vain 5 liikettä.

Next

Ohjelmakauppa

kolmijakoinen treeniohjelma

Jos haluat säästää aikaa päästäksesi perille nopeasti, niin sinun kannattaa oppia niiltä, jotka ovat kulkeneet sinun polkusi jo aiemmin. En myöskään ymmärrä sitä, että joillekin ihmisille juurtuu päähän joku pakkomielle siitä, että rintaa pitää treenata aina maanantaina ja muita vaihtoehtoja ei ole. Kuntosaliharjoittelu ei ole rakettitiedettä, ja monimutkaisilta vaikuttavien saliohjelmien laatiminen perustuu oikeasti helposti omaksuttaviin perusperiaatteisiin. . Laihduttamien ja kiinteytyminen on tavoite. Etenkin rintaan ja selkään saan paljon kovemman treenin vedettyä kun ei ole hauikset ja ojentajat joko loppu tai sitten alitajuisesti säästele niitä omille liikkeilleen. Smartum maksuissa ei ole rahat takaisin takuuta.

Next

PT

kolmijakoinen treeniohjelma

Tietysti se on aluks vaikee kun sen kropan kuuntelu on vaikeaa vaikka olis treenannu pitkäänkin. Lisäksi kehitys pysyy nopeana säännöllisesti vaihtuvien harjoitusärsykkeiden myötä. Voisi rohkeasti melkeinpä väittää, että pari kovaa maastavetosarjaa on tehokkaampaa kuin tunnin treeni erilaisia hilavitkutus-laitteita käyttäen. Ja osa haluaa vain yksinkertaisesti näyttää hyvältä. Alhainen rasvaprosentti ja epäsuora toiminnallinen vatsalihastreeni ajaa lähes aina tehtävänsä.

Next

Kolmijakoinen ohjelma, 3x vko

kolmijakoinen treeniohjelma

Keskiviikko: Rinta, ojentaja, olkap√§√§t Penkki 3x10 Vinopenkki kp 3x12 Peck deck 3x12 Dippi 3x max Pushdown taljassa 3x12 Pystypunnerrus kp 3x12 Vipunostot sivuille 3x12 Perjantai: Selk√§, ep√§kk√§√§t ja hauis Leuanveto leve√§ my√∂t√§ote 3x max Yl√§talja 3x12 Alatalja 3x12 Selk√§ojennus 3x15 Hammerk√§√§nt√∂ 3x12 Hauisk√§√§nt√∂ tangolla 3x10 Olankohautukset 3x12 Sunnuntai: Jalat ja vatsa Vaakajalkapr√§ssi jalat alhaalla 2x12 Vaakajalkapr√§ssi jalat ylh√§√§ll√§ 2x12 Polven ojennus 3x12 Polven koukistus 3x12 Pohkeet 3x12 Vatsarutistus 3x15 Vatsat kaarilaudalla 3x15 Ihan simppeli kysymys: Treenaan kolmijakoisella tyyliin 1. Haittapuolena on toki se, ett√§ reidet ovat yh√§ kipe√§t keskiviikon treenist√§, mutta sen kest√§√§ eik√§ siit√§ ole kasvulle haittaa, koska reidet eiv√§t selk√§treeniss√§ kovinkaan koville joudu. Haetko yksinkertaista treeniohjelmaa ja p√§√§set salille 2-3 kertaa viikossa? Voit esim lenkin tai muun vastaavan liikuntasuorituksen yhteydess√§ harjoitella syvi√§ vatsalihaksia. Olkap√§√§t, ojentajat, hauikset -Penkki - Pystypunnerrus 4x - Viparit sivulle 3x - Kapea penkki 3x - Ranskalainenpunnerrus 3x - Hauisk√§√§nt√∂ tangolla 3x - Hammerk√§√§nt√∂ kp 3x 2. T√§m√§n j√§lkeen jatkat liikett√§ kevyemm√§ll√§ vastuksella minuutin palautusosiolla. K√§ytt√§m√§si sarjapainot ovat k√§yt√§nn√∂ss√§ 60 ‚ÄĒ 80% arvioidusta yhden toiston maksimistasi.

Next

Treeniohjelma

kolmijakoinen treeniohjelma

Lisäksi kehitys pysyy nopeana säännöllisesti vaihtuvien harjoitusärsykkeiden myötä. Tämä on perinteinen kolmijakoinen treeniohjelma, jossa jako on seuraava: 1. Levähdetäänkö sarjojen välillä 30 sekuntia vai 5 minuuttia? Hot Mama -treeniohjelma Treeniohjelmaan tulee toiminnallisten liikkeiden lisäksi toki sisällyttää raskaita perusliikkeitä, sillä niiden tuoma hormonivaste on lihaskasvua varten ylivertainen. . Se lepo ei myöskään ole pahasta ollenkaan. Tulee kohdistetun treenin lisäksi myös yksi epäsuora, jolloin treenitiheys pysyy joka lihaksen kohdalla järkevänä eikä tule mitään viikon totaalilepojaksoja.

Next

Saliohjelma haussa? 5 treenijakoa esittelyssä

kolmijakoinen treeniohjelma

Ei sen treenin tarvitse olla aina niin kaavamaista. Tee edes jompi kumpi näistä liikkeistä kovaa yhdellä treenikerralla ennen kuin siirryt helpompiin laitteisiin läpsyttelemään ja vaihtamaan treenikaverin kanssa viikon kuulumiset. Osa I: naisista ja lätkänpelaajista lihasmöykkyjä? Kun tällainen rutiini ja pohja on muodostettu, voi sen jälkeen alkaa hifistelemään tarkempia ohjelmia ja kaavioita treenaamiseen. Ei kannata heti parin viikon jälkeen luovuttaa kun tuntuu että ei tästä vittu tule yhtään mitään. Lopuksi viisi minuuttia kevyesti sykettä nostaen. Koska 4-jakoisessa kokonaisvoluumi pienenee huomattavasti.

Next

PT

kolmijakoinen treeniohjelma

Nimenomaan pit√§isi saada kehityst√§ panssareihin ja ojentajiin. Itse treenasin alussa 4-5 jakoisilla ja nyt viimeiset puolitoista vuotta treenannut 1-2 jakoisilla ja parhaat tulokseni niill√§ saanut. Ei se toki yll√§ripullahda ihan vallattomasti, mutta liika treeni vie haetusta vartalotyypist√§ ideaa. Eri ihmisill√§ on erilaiset tavoitteet ja motivaattorit l√§hte√§ salille treenaamaan. Kokeile kuntosalia ja ryhm√§liikuntaa 10 p√§iv√§√§ vain veloituksetta. Yhteenveto 1-jakoinen treeniohjelma on siis loistava lihasmassan ja voimatasojen kasvatukseen ‚ÄĒ varsinkin aloittelijalle.

Next