Kondomeriet sandvika storsenter. Sandvika Storsenter, Sandvika, Bærum 2019-12-05

Kondomeriet

Kondomeriet sandvika storsenter

Beregningsmodell: Gjeldsgraden viser til hvor mye gjeld foretaket har i forhold til egenkapitalen. Grunnen til at man kan bruke egenkapitalens rentabilitet før skatt som mål er at gir et bilde av utviklingen uavhengig av ekstraordinære poster og skatteendringer. Men vi håper at dere kommer både for å få med dere gode tips og råd, en hyggelig kveld og sist men ikke minst de flotte leketøyene som krydrer hverdagen litt ekstra. Dersom en tredjedel av eiendelen er finansiert av egenkapital vil gjelden utgjøre dobbelt så mye som egenkapitalen og gjeldsgraden vil dermed bli 2. Den første butikken ble åpnet på Galleri Oslo i 1989. Kondomeriet består av 10 butikker i tillegg til nett- og engrosbutikk.

Next

Sandvika Storsenter, Sandvika, Bærum

Kondomeriet sandvika storsenter

Nå kan du og dine venner oppleve en inspirerende kveld hvor deres nysgjerrighet står i fokus. Vår oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor, vi gir god service og er seriøse innen den bransjen vi representerer. Vi ønsker å formidle vår kunnskap på en frigjort og leken måte. Å avtale et ToyParty koster ingenting for deg og dine venner. Høres dette ut som en fin vennekveld? Privatlivet vårt har aldri vært mer utsatt, og noe av det mest private vi gjør finner sted med et lite kamera vinklet mot oss. Vi anbefaler at du forteller dem hva de skal være med på slik at alle er forberedt og har noe ekstra å glede seg til, og kanskje har også flere lyst til å komme når de vet hva de skal.

Next

Kondomeriet Sandvika Storsenter

Kondomeriet sandvika storsenter

Derfor har vi laget Skytsengelen — en enkel liten kameraskjuler som lar deg gjøre. Det skal være enkelt for våre kunder å finne den informasjonen de ønsker. Koster dette noe for meg? Kondomeriet drives fra hovedkontoret på utenfor. Dersom det er like mye gjeld i selskapet som det er egenkapital vil denne graden være 1. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.

Next

Sandvika Storsenter, Sandvika, Bærum

Kondomeriet sandvika storsenter

Firmaet har i dag en merkevarekjennskap i Norge på over 94 %. Det gjør du enkelt her, eller ved å ringe butikken. Firmaet flyttet i 2014 varelageret til lokaler hos Bring Warehousing. Fitta mi er allerede våt av å tenke på ham. Kondomeriet består i dag av 10 butikker, i tillegg til internettbutikken og engrossalg. Dette gjør vi ved å være tilgjengelig med dyktige medarbeidere i våre butikker, på kunderservice og gode nettsider.

Next

Kondomeriet Sandvika Storsenter

Kondomeriet sandvika storsenter

Velg hvilken butikk du vil ha ditt ToyParty i og bestill: Kondomeriet Kløverhuset Bergen Kondomeriet Bodø Kondomeriet Sørlandssenteret Kristiansand Kondomeriet Karl Johan Oslo Kondomeriet Kvadrat Sandnes Kondomeriet Sandvika Storsenter Kondomeriet Ski Storsenter Kondomeriet Strømmen Storsenter Kondomeriet Tromsø Kondomeriet Trondheim Åpningstider, adresser og telefonnummer til butikkene finner du her. Vår daglige kontakt med kunder gir oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter, dette er med på å utvikle det varesortimentet vi har i dag og vil satse på i fremtiden. Per i dag er virksomheten leverandør av erotiske leketøy B2C business to customer og B2B business to business. I 2013 omsatte Kondomeriet for 79,8 millioner kroner. Et ToyParty er et lukket arrangement i en av våre butikker kun for deg og dine venner Dere kan velge tema for kvelden og oppleve noe gøy og annerledes sammen Vi gir 20% avslag på én valgfri vare til alle som deltar Verten eller vertinnen får en gave fra Kondomeriet Du har mulighet til å ta med noe til enkel servering Varighet ca 1,5 time, utenfor butikkens åpningstider Det er gratis Du velger selv hvilken butikk du vil ha ToyParty i Vi har lokalet, varene og bred varekunnskap slik at vi kan guide deg til et riktig produktvalg for deg. Book ditt ToyParty hos oss i dag! ToyPartyet holdes etter butikkens ordinære åpningstid og varer i ca 1,5 time.

Next

Kondomeriet Sandvika, Sandvika Storsenter, Sandviksveien 176, Oslo (2019)

Kondomeriet sandvika storsenter

Alle våre jenter har fått god opplæring, og flere har jobbet lenge hos oss og har opparbeidet bred produktkunnskap som de gjerne deler med dere. Butikkene finnes både på gateplan i de største byene og på flere store kjøpesentre i Norge, som Strømmen Storsenter, Ski Storsenter, Kløverhuset, Kvadrat og Sandvika Storsenter. Det har vært en lang jævla uke å jeg klarer nesten ikke holde meg mer. Hos oss kan dere oppdage spennende produkter og få gode tips tilpasset akkurat dere. En fin måte å gjøre det på er å opprette et privat arrangement på Facebook og invitere vennene du ønsker å ha med. Alle som deltar får 20% avslag på én valgfri vare. Du får muligheten til å handle for 10 % av summen dine venner handler for, enten samme kvelden eller i form av et gavekort du kan benytte i butikken senere.

Next

Toyparty i Kondomeriet

Kondomeriet sandvika storsenter

Ingenting kommer helt av seg selv. Firmaet driver salg av som vibrator, , vagina, massasjeoljer, glidemidler, sexy undertøy, kondomer o. Du finner en dag du og vennene dine kan samles for en hyggelig kveld og bestiller et ToyParty i den butikken som passer dere best. Et ToyParty må bookes minimum 3 dager i forveien. . Du må være minimum 18 år for å booke et ToyParty.

Next

Toyparty i Kondomeriet

Kondomeriet sandvika storsenter

. . . . .

Next

Kondomeriet Sandvika Storsenter

Kondomeriet sandvika storsenter

. . . . .

Next