Kongahälla vårdcentral. Vårdcentral 2019-11-30

Närhälsan Kongahälla vårdcentral, Kungälv, Komarken

kongahälla vårdcentral

Vi tror att det centrala läget och de nybyggda lokalerna kommer att innebära en förbättring för våra patienter och kunder, säger Mats Dahl, primärvårdschef, i pressmeddelandet. För att driva en patientsäker vård är det viktigt att vi vet att vi behandlar rätt person. Kontakt via e-tjänster För frågor om vård över nätet är det viktigt med säkerhet. Om dig Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård alternativt barnsjukvård. Fyll i uppgifterna för att beställa hem en listningsblankett för underskrift. Varmt välkommen med din ansökan! Om dig Vi söker dig som tycker om att möta människor, har en hög servicegrad och ser kontakt med människor som din största och viktigaste arbetsuppgift. Utifrån dina besvär arbetar vi för att du så snabbt som möjligt ska träffa rätt yrkesgrupp.

Next

Hälsocenter

kongahälla vårdcentral

Det kan handla om att förändra beteenden som hindrar dig i livet, eller förstå dina känslor och hantera dem. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Ett andra alternativ är att lämna in en vårdvalsblankett till den vårdcentral du valt. Vi kontrollerar din lungkapacitet, behandlar och följer upp dina besvär. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Vårdcentralen eller läkarmottagningen man väljer kan ligga var som helst i det egna landstinget eller regionen. Åk till önskad vårdcentral och meddela att du vill bli listad.

Next

Brunswick Real Estate finansierar Kungälvs nya mötesplats Kongahälla Shopping

kongahälla vårdcentral

. Om Närhälsan Kongahälla vårdcentral, Kungälv 010 - 473 38 00 Distriktsläkarmottagning för akuta och planerade besök efter telefonbokning. Blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar Vill du kontrollera ditt blodtryck kan du göra det hos oss. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Patientavgift För de flesta vårdbesök behöver du betala en patientavgift.

Next

Brunswick Real Estate finansierar Kungälvs nya mötesplats Kongahälla Shopping

kongahälla vårdcentral

Välj vårdcentral eller läkarmottagning I Sverige kan man själv välja primärvård, det vill säga vilken vårdcentral eller läkarmottagning man ska tillhöra. Fastighetsinvesteringsverksamheten omfattar ett brett utbud av strukturer i kommersiella fastigheter, såsom fastighetsfonder, separata investeringsmandat för stora institutioner och internationella aktörer samt utveckling av hyresbostäder. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete, tidsbokning, hänvisning till och information om våra olika enheter. Avboka senast 24 timmar innan ditt besök Om du inte kan komma på en bokad tid måste du avboka senast 24 timmar innan det planerade besöket. Synpunkter på vården Vi vill gärna veta vad du som patient eller närstående tycker om den vård du får. Kontakta oss för rådgivning och tidsbokning. Känner du ett obehag när du andas och att du inte får tillräckligt med luft? Det går också att göra om sitt val om man av någon anledning har ändrat sig.

Next

Närhälsan Kongahälla vårdcentral, Kungälv, Komarken

kongahälla vårdcentral

Alla vårdcentraler har egna webbsidor. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i reception. I maj 2019 flyttar Närhälsan Nordmanna vårdcentral till nybyggda Kongahälla Center och byter samtidigt namn till Närhälsan Kongahälla vårdcentral. Listningen börjar gälla dagen efter du gjort ditt val. Dina synpunkter eller klagomål är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra vår verksamhet. Eller vill du vaccinera dig mot säsongens influensa? De flesta infektioner läker ut av sig själv vid egenvård men ibland behövs behandling med mediciner.

Next

Hälsocenter

kongahälla vårdcentral

Nu ska Närhälsan även se över möjligheten till utökade öppettider och en vaccinationsmottagning på vårdcentralen. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Det ska bli ett regionalt centrum med cirka 100 hyresgäster inklusive butiker, restauranger, service, gym, tandläkare och vårdcentral. Om oss Välkommen till Närhälsan Kongahälla vårdcentral! Det går självklart bra att kontakta oss som anhörig. Listningen börjar gälla dagen efter vi har registrerat ditt val på vårdcentralen. Demens Du som känner att minnet börjar bli sämre eller har svårt att förstå din omgivning är välkommen till oss för utredning och behandling.

Next

Närhälsan Kongahälla vårdcentral

kongahälla vårdcentral

Gör gärna detta innan du behöver vård eftersom listningen börjar gälla först dagen efter. Värk och trötthet är också ett vanligt symptom på infektioner. Kontakta oss via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. En patientjournal är anteckningar som beskriver din vård och behandling. Med cirka 37 000 kvadratmeter handelsyta är det den största köpcentrumsatsningen på tio år i Göteborgsregionen. Om man behöver specialiserad vård kan man välja öppenvårdsmottagning eller sjukhus.

Next

Receptionist

kongahälla vårdcentral

Här hittar du exempel på vad en vårdcentral kan hjälpa dig med. Som person har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska språket väl. Minimera Hos oss på vårdcentralen möter du ett kompetent team av läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, rehabkoordinator och personal inom psykisk hälsa. Vi kontrollerar din lungkapacitet, behandlar och följer upp dina besvär. En infektion innebär att kroppen har angripits av bakterier, virus eller andra smittoämnen. Om du uteblir från ett besök där du inte skulle ha betalat patientavgift får du betala 100 kronor. En infektion kan ge symptom som halsont, hosta, feber, infektion i ögon, öron eller luft- och urinvägar.

Next

Receptionist

kongahälla vårdcentral

Din hälsa är vår enda vinst. Sahlgrenska universitetssjukhuset kommer att öppna Ögonmottagning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. När Närhälsan samlar så många av sina verksamheter på samma plats ska det innebära en förbättrad tillgänglighet och ökad service för invånarna i Kungälv. Listar du ditt barn hos en vårdcentral så ansluts barn som är under 6 år automatiskt till vårdcentralens barnavårdscentral.

Next