Kvinnokliniken eksjö. TV: Sofie anmälde kvinnoklinik 2019-12-02

Lediga jobb Barnmorska Aneby

Kvinnokliniken eksjö

Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Det ger dig möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll och det ger dig även chansen att träffa andra undersköterskor. Visa mer Eksjö vårdcentral Är du vår nya kollega? Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du kan läsa mer om kompetensutvecklingsprogrammet här. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Men blev mycket väl mottagna och trivdes från start med våra jobb och arbetskamrater. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Next

Barnmorska/sjuksköterska till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken eksjö

Vi söker nu en undersköterska till vårdcentralen i Eksjö. Önskvärt är även att du har erfarenhet av arb. Här kan du läsa mer om våra olika kliniker. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet och ett intresse för ortopedi. Eftersom ditt arbete är varierat krävs det att du kan ta egna initiativ och att du har god förmåga att strukturera och arbeta självständigt. Tjänsten är på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

Next

Kvinnokliniken på Höglandssjukhuset Eksjö som arbetsplats, Region Jönköpings län

Kvinnokliniken eksjö

Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Medicinsk vårdenhet G har inriktning på neurologi, stroke och geriatik. Sen pratar vi om flytten av Nobia från Tidaholm till Jönköping. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Next

Lediga jobb Barnmorska Aneby

Kvinnokliniken eksjö

Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är självständigt med olika arbetsuppgifter, bland annat verksamhetsutveckling, förbättringsarbeten och patientsäkerhetsarbete. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Kvinnokliniken har ett upptagningsområde med cirka 110 000 invånare. Vi erbjuder dig Hos oss får du arbeta på en medelstor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi har också två mottagningar, endoskopienheten och kirurgmottagningen. En stor del av arbetet innebär att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående.

Next

Barnmorska/sjuksköterska till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken eksjö

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anne-Sofie Blixt, nås via växeln 010-241 00 00. Så här gör du om du är intresserad Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, 010-242 32 45 eller biträdande vårdenhetschef Linda Rotviker 010-242 61 28. Vi börjar med 6 månaders visstidsanställning som kan leda till tillsvidareanställning. För att du ska trivas hos oss För oss är det viktig med rätt person på rätt plats. Sista ansökningsdag är den 26 april 2019. Facklig företrädare för Kommunal är Agneta Igesten, 010-2435096.

Next

TV: Sofie anmälde kvinnoklinik

Kvinnokliniken eksjö

Så här svarar Carina och Emma som jobbar här: Carina: Mycket omväxlande arbete och tempo. Vi ser att du som söker är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss på Eksjö vårdcentral! Du ser arbete med ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av att utveckla våra arbetssätt. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Vårdcentralen består av en centralt belägen verksamhet i Eksjö centrum, en filial i Kvarnarp och en i Mariannelund. Önskvärt är om du har god datorvana samt tidigare erfarenhet av systemet Cosmic. Som person är du stabil, strukturerad och behåller lugnet i stressade situationer.

Next

TV: Sofie anmälde kvinnoklinik

Kvinnokliniken eksjö

Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Medborgarförslag skiljer sig från synpunkter. Jag vill som chef medverka till att kliniken stärks och utvecklas. Då hade fosterljuden sjunkit och läkare tillkallades. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa.

Next

Kvinnokliniken på Höglandssjukhuset Eksjö som arbetsplats, Region Jönköpings län

Kvinnokliniken eksjö

För att du ska trivas hos oss För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska som har förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! Det är ett omväxlande och varierat arbete på vår mottagning, där du som undersköterska har en aktiv roll i mottagningsarbetet. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet. Vi tillämpar önskeschema och du arbetar två av fem helger.

Next

TV: Sofie anmälde kvinnoklinik

Kvinnokliniken eksjö

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. En stor del av arbetet innebär att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående. Då har vi tjänsten för dig! Vi erbjuder preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller enligt screeningprogram. Vi söker Till akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö söker vi nu undersköterskor. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Next

Bibliotek

Kvinnokliniken eksjö

Visa mer Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Visa mindre Urologkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska som vill arbeta på Urologkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö! Begreppet stroke innefattar hjärninfarkt, intracerebrala blödningar och subarachnoidala blödningar. På kvinnohälsovården arbetar du självständigt och i team med dina patienter. Vill du vara med och bidra till utveckling av verksamheten, samtidigt som du själv utvecklas? Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I din arbetsroll planerar och organiserar du ditt arbete självständigt, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Next