Led nauha rgb. liniLED¬ģ Top RGB 160 2019-11-29

CCT LED nauha

led nauha rgb

Näiden kahden kotelotyypin erona, fyysisen koon lisäksi, on käytettyjen led-sirujen määrä yhtä koteloa kohden. Mikäli tilaan puolestaan halutaan epäsuoraa valaistusta tunnelman luojaksi, voidaan valita käytettäväksi pienempi tehoinen nauha. Autamme mielellämme asennukseen ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Alumiiniprofiileja voi tilata nettikaupastamme, jossa niitä on tarjolla useita erilaisia. Itse nauha kiinnitetään profiilin sisäpohjaan nauhan liimapinnalla. Led nauhan asentaminen on normaalisti hyvin helppoa, ottaen huomioon kuitenkin lainsäädännön aiheuttamat vaatimukset.

Next

LED Valonauhat, LED Nauhat

led nauha rgb

Led nauha sopii tähän tarkoitukseen hyvin, sillä nauha ei vaadi suurta tilaa ja sen käyttöikä on pitkä, jolloin sitä ei tarvitse olla vaihtamassa hankalista paikoista muutaman vuoden välein. Niistä ehdottomasti tärkeimpiä ovat esteettiset syyt. Tunnelma-valonauhalla voit säätää värilämpötilaa 2500K-6500K välillä. Varmista, että vedonpoisto on kiinnitetty tukevasti. Led nauhan leikkaaminen sopivan mittaiseksi on melko vaivatonta.

Next

Eglo LED

led nauha rgb

Meiltä saatavat led nauhat tarvitsevat toimiakseen 12V jännitteen. Nauhan värintoistoindeksi on yli 90, mikä tarkoittaa sitä, että värit toistuvat hyvin. Eli jos tarvitset yli 10m nauhaa, suosittelemme syöttämään nauhat niin että syöttö tulee esim. Aloita juottaminen juottamalla tinaa ensin led nauhan liitospisteisiin sekä liitosjohtojen päihin. K-Raudasta saat myös ja valonauhojen asennuksiin. Led-nauhat sopivat koko kodin sisustukseen Led-nauhoilla luot esimerkiksi modernin ja tyylikkään keittiön, lämpimän ja kotoisan makuuhuoneen tai kauniin ja tunnelmaisen saunan.

Next

Väriä vaihtavat RGB LED

led nauha rgb

Kaukosäätimestä löytyy valmiina päävärit ja siinä on myös mahdollisuus säätää väri itse haluamaansa sävyyn. Myös parkkipaikkojen ruutujen valaisu on mahdollista siten, että nauhat asennetaan kestävän alumiiniprofiilin sisään, joka upotetaan kivetykseen tai asfalttiin. Liian pitkissä nauhavedoissa nauhan loppupään ledit voivat alkaa himmentyä jännitteen aleneman takia. Lämmin valaistus rauhoittaa nukkumaan mentäessä sekä helpottaa aamulla heräämistä. Näin led nauhasta onki tullut erittäin suosittu tapa valaista kosteita tiloja ja saunoja.

Next

LED NAUHAT

led nauha rgb

Keittiön valaistuksessa katon rajoissa tai keittiön kaappien alle asennettuna led-valonauha toimii tyylikkäänä sisuselementtinä sekä tunnelman luojana. Kaiken tämän lisäksi niitä voidaan katkaista haluttuun mittaan, jolloin jokaiseen paikkaan saadaan sinne vaadittavan pituinen nauha. Valot välkähtävät onnistuneen parituksen merkiksi. Tämä toteutetaan useimmiten siten, että nauhat asennetaan erilaisiin alumiiniprofiileihin. Ei ole mitenkään tavatonta, että vaatekaappeihin jyrsitään ura led nauhaa varten tai nauhat asennetaan kaapistoihin huomaamattomissa alumiiniprofiileissa. K-Raudasta saat monipuolisesti Led-nauhat ja led-valoilla toimivat valosarjat kotiin sekä muihin sisustuskohteisiin.

Next

CCT LED nauha

led nauha rgb

Taipuisan valonauhan takana kestävä teippikiinnitys ja nauhaa voidaan myös tarvittaessa lyhentää. Toimiva valaistus on suunniteltu jokaisen tilan valaistustarpeen sekä sisustajan tyylin mukaan. Täten jo suunnitteluvaiheessa tulisikin kiinnittää huomiota valonauhojen pituuteen ja muuntajien sijoitteluun. Saunaa ei useinkaan haluta valaista kirkkain valoin. Asennettaesssa alumiiniprofiiliin, on pistemäisyys havaittavissa vain katsottaessa valaisinta suoraan edestäpäin.

Next

Eglo LED

led nauha rgb

Led nauha tulisi aina kiinnittää alumiinilistaan, jotta ylimääräinen lämpö johtuu pois led piiristä. Varmasti löytyy sellainen väri ja kirkkaus kuin haluat. Kotelon tyyppimerkintä kertoo sen ulkomitat, esim. Muuntajaa valittaessa tulee ottaa myös huomioon se, että halutaanko valonauhaa himmentää, sillä kaikissa muuntajissa ei mahdollisuutta himmentämiseen. Led nauhan katkaisukohdan tunnistaa saksien kuvasta Voiko led nauhaa jatkaa? Mikäli kaapisto on avonainen, niin valot syttyvät kun kaappien läheisyyteen kävellään.

Next

RGB ja RGBW LED

led nauha rgb

Portaissa led-listat kiinnitetään portaisiin, kaiteisiin tai katon rajaan, jolloin portaista saadaan näyttävät ja turvalliset kaikille niissä liikkuville. Pistotulpalla varustetun muuntajan avulla led nauhat saadaan kiinni suoraan pistorasiaan Voiko led nauhoja katkaista? Yläkaapin alle tai etureunaan asennettuna led-valolista valaisee tehokkaasti työtasot kaikkeen ruoanlaittoon. Vai onko nauha enemmänkin tunnelman luoja, jolloin käy pienempitehoinen nauha. Led nauhan takaosan teippi kannattaa irroittaa sitä mukaa kuin nauhaa asennetaan paikoilleen Led nauhojen asentaminen alumiiniprofiiliin Käyttäessäsi nauhan asennukseen niille tarkoitettuja alumiiniprofiileja on niiden kiinnitykseen muutamakin eri tapoja. Seuraavaksi käymme läpi miten tämä nauhan jatkaminen juottamalla tehdään. Valitsemalla tehokkaampi led nauha voidaan koko tilan yleisvalaistus haluttaessa toteuttaa led nauhalla. Led nauhoille löytyy myös ulkona loputtomasti käyttökohteita Julkisivun valaistus led nauhoilla Led nauhoilla voidaan tehdä myös julkisivuvalaistuksia.

Next