Ledig time frisør. Knarvik Frisør 2019-12-06

Gemini Frisør

ledig time frisør

Velg en annen medarbeider eller et annet tidspunkt. Vi har i 2016 flyttet til nye lokaler i Brønnøysund sentrum - Sømnaveien Nært Thon hotell, buss stasjon, kaia og taxi. Det er dette som inspirerer og gleder oss, som igjen gjør vår hverdag og hver kunde unik. Ett vidt spekter av kunder, ett vidt spekter av produkter, ett vidt spekter av frisører. Tidsbruk, ansiennitet og mengde med produkter som blir brukt i behandlingen kan påvirke den estimerte prisen på behandlinger du velger. Vi har 10 fantastiske faglærte frisører, som på hver sin måte er unike og genuint interessert i yrke sitt, og er opptatt av å gi deg en avslappende og personlig opplevelse. Faglig dyktighet og yrkesstolthet er en viktig del av vår hverdag.

Next

Knarvik Frisør

ledig time frisør

Dette gjør at vi stadig vokser og utvikler nye inspirerende teknikker, kreativitet og kunnskap. I noen tilfeller vil prisen kunne variere. Helt ufattelig at denne frisøren får lov å klippe folk å ta betalt for det. Grunnet han startet på denne måten ble hele frisyren ødelagt før jeg fikk stoppet han. Hadde en god opplevelse i salongen med alt fra farging, hårvask, bryner og selvsagt klipp og styling!! Dersom du er usikker på hva den eksakte prisen vil bli for din behandling - ta kontakt med en av våre medarbeidere i salongen.

Next

Espejo Frisør

ledig time frisør

Trender og moter utfordrer og inspirerer faget vårt. Vi startet opp høsten 2002. Obs: Alle priser er fra-priser. Vi ønsker å hjelpe deg til å være den vakreste versjonen av deg selv. Det er 5 frisører og 1 lærling ansatt hos oss. Vi setter høye krav til oss selv, faglig og produktmessig, - og tilbyr det meste av tjenester innen hårpleie, negeldesign, vippe-extention, hair extention og parykk.

Next

Spektrum Frisør Oasen Storsenter

ledig time frisør

Velg en annen medarbeider eller en annen dato. Salongen er innredet på en funksjonell, kreativ og inspirerende måte med nøye planlagte løsninger. . Skulle ha kort på sidene deretter jevn overgang til litt lengre hår på toppen. Denne frisørkunnskapen gjør at vi med stolthet kan hente fram, hver enkel sin skjønnhet og det beste hos alle våre kunder. Jeg kommer igjen om 46 dager.

Next

Frisør Askim

ledig time frisør

Bli kjent med vårt team her! Velg medarbeider før du kan gå videre Velg tidspunkt for behandling før du kan gå videre Velg dato for behandling før du kan gå videre Velg behandling før du kan gå videre har ikke ledig tid på valgt tidspunkt. Frisøren klippet ikke som avtalt, han startet med klippemaskin langt høyere på sidene en avtalt. Spektrum Frisør symboliserer ett vidt spekter med massevis av muligheter. Om denne bedriften i det hele tatt har intern kvalitet sikring før de ansetter folk så har den sviktet totalt. Grønne planter og friske blomster er en viktig del av vårt miljø. . .

Next

Velkommen til Foxy frisør AS

ledig time frisør

. . . . .

Next

Grønnestad Hårdesign

ledig time frisør

. . . . . .

Next

Grønnestad Hårdesign

ledig time frisør

. . . . . . .

Next