Leie henger. Freetrailer Tilhengerutleie 🥇 2019-11-29

contacto.disneylatino.com

Leie henger

Ta kontakt for priser, tilgjengelighet og vilkår for leie av trekkbil. Legg merke til at forsikringen ikke dekker løse deler som nøkler, lås, låskasse, kabel og nesehjul. De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på. For mer informasjon om dette, vennligst klikk på vilkår eller bruk linkene i navigasjonen. Ekstrautstyr: Navigasjon Tjenestype Beskrivelse Pris Korttidsleie 3 timer — 50km 600kr Korttidsleie 12 timer — 80km 1. Hvis du ikke kommer deg til oss på egen hånd, henter vi deg gjerne kapasitetsforbehold. Det kan være tilstrekkelig å ha klasse B.

Next

Freetrailer Tilhengerutleie 🥇

Leie henger

Egenandel ved bruk av kasko: Tilhenger: kr 5000,- Bil: kr 20. Tilhengerens tillatte totalvekt må heller ikke overskride minibussens egenvekt. Du avbestiller ved å ringe din stasjon direkte. Med høy nyttelast og langt lasterom får du med deg det aller meste. Den aktuelle totalvekten er vekten hengeren har i det aktuelle øyeblikket.

Next

Freetrailer Tilhengerutleie 🥇

Leie henger

Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Mot ekstrabetaling skadekostandsredusering kan du redusere egenandelen. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. Våre tilhengere fungerer som rullende reklamer for våre partnere, og det er årsaken til at vi kan leie ut tilhengerne så billig. According to Siteadvisor and Google safe browsing analytics, Leiehengeren. Utleie av tilhenger: Nesbru Tilhenger Service er kjent for sitt brede utvalg av utleiehengere. Kassens innvendige mål er: 258 cm lang, 148 cm bred og 155 cm høy Den totale lengden på tilhengeren er 4,06 m og totalhøyden er 2,20 m.

Next

Billig tilhenger utleie fra KUN kr.300,

Leie henger

Utover 30 minutter kan stasjonen fritt leie ut tilhengeren til ny kunde. Ta kontakt for mer informasjon. I vognkortet til bilen er det angitt en maksimal aktuell totalvekt for tilhenger som kan trekkes av bilen. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. I den grad tredjemann dekker skadene ovenfor utleieren, vil utleieren refundere leieren tilsvarende.

Next

Tjenester og priser

Leie henger

Alle priser er i norske kroner, inkl mva. Vi skal alltid være best på pris, service og tilgjengelighet. Kunden svarer for og betaler eventuelle bøter eller avgifter for parkeringsforseelser eller bruk for øvrig. Vi forbeholder oss retten til å endre designdetaljer, spesifikasjoner og utstyrsnivåer uten forvarsel. Tjenestype Beskrivelse Pris Korttidsleie 3 timer — 50km 600kr Korttidsleie 12 timer — 80km 1. Vi har båthengere og varehengere i alle størrelser, biltransportere og hestehenger. Står du på et hotell, togstasjonen eller kanskje på et bilverksted? Tilhengere for alle anledninger Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver.

Next

Tilhengerutleie verdt å vite

Leie henger

Vi er blant landets største på hengerdeler og sender over hele Norge. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil på denne nettsiden. Det er kanskje en liten lastebil, men her får du plass til mye. Likeledes skal kunden forsikre seg om at bilen er lovmessig forsikret til kjøring med leieutstyret. Vi har båthengere og varehengere i alle størrelser, biltransportere og hestehenger. Du kan reservere en Freetrailer online.

Next

» Utleie

Leie henger

En henger kan altså ha en totalvekt på 3000kg, men kan allikevel trekkes med denne bilen som har grense på 1600kg, hvis bare henger og last til sammen ikke veier over 1600kg! Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du våre vilkår, informasjonskapsler og behandling av personopplysninger som er involvert! Våre åpningstider er mandag til fredag fra klokken 8 til 16. Bil med tillatt totalvekt 1950kg og henger med tillatt totalvekt 2300kg går fint! Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Med et B96 sertifikat så må ikke tillatt totalvekt på bil og hanger til sammen ikke overstige 4250kg. Da slipper du egenandelen på opptil 2. Forlengelse av leieperioden kan kun godkjennes av Circle K-stasjonen da en annen kunde kan ha booket tilhengeren.

Next

Betingelser for tilhengerutleie

Leie henger

Totalvekt: 3500kg Nyttelast: 2080kg Egenvekt: 1420kg Pris fra 1250kr inkl. Volkswagen Transporter er en allsidig varebil med mange muligheter. Leiehengeren has a mediocre Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. I tillegg kan bilens vognkort også ha en maksimal tillatt vogntogvekt - det vil si summen av bilens og hengerens aktuelle totalvekter. Depositum tilbakebetales kun i vår åpningstid. Rent-A-Wreck er det smarte alternativet, så hvorfor betale mer? Med høy nyttelast og stort lasterom får du med deg mye. Verdt å vite om tilhengerutleie Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om tilhengere og hva som skjer når du leier en tilhenger hos oss.

Next

Tilhengerutleie verdt å vite

Leie henger

Bilen og tilhengerens samlede tillatte totalvekt må ikke overstige 12 000 kg og tilhengerens tillatte totalvekt må ikke overstige bilens egenvekt. Bestilling Bestill direkte her på hjemmesiden! Forsikringsvilkår Alle tilhengere er forsikret i overensstemmelse med gjeldende lovgivning. For bruk utenom Norden kreves utleiers samtykke. Ring oss på telefon 74 14 70 00, og vi finner en rask løsning på ditt bilbehov. Bil med tillatt totalvekt 2200kg og henger med tillatt totalvekt 1300kg går altså bra! Klasse D1E - Gjelder for minibuss 9-16 passasjerplasser og tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kg. Atego 815 er en lettkjørt lastebil som er svært fleksibel.

Next

Freetrailer Tilhengerutleie 🥇

Leie henger

Du kan forlenge leieavtalen ved å klikke på linken du finner i bestillingsmailen, ved å logge inn på forsiden eller ved å ringe Freetrailers Kundeservice. Reservedeler til alle kjente merker som bl. Lei en tilhenger Trenger du en tilhenger til å flytte, transportere varer, møbler eller annet? Betaling Du kan betale med alle kort som stasjonen normalt godtar. Lengde 6,96 m Utvendig høyde 2,70 m Tillatt last 1144kg Tillatt hengervekt 3500kg Førerkortklasse B. Brenderup ber deg om å akseptere disse bruksvilkårene, personvernreglene og bruken av informasjonskapsler. Klasse C1E - Gjelder for lett lastebil med tillatt totalvekt 3501-7500 kg og tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kg.

Next