Leif kristian farmen. Leif Kristian Tindeland 2019-11-29

Farmen

leif kristian farmen

Brøt avtale Pascual innrømmer imidlertid at han ble skuffet over Tindeland, da valget av gren ble kjent. Sesongen har premiere på den 24. For Pascual gikk det imidlertid galt - den ene naglen som skulle bankes inn i stolpen, spratt av gårde, og dyrebar tid gikk tapt. Innspillingen foregikk på Lundereid gård i. Avviste romanserykter Etter at det ble klart at Pascual røk ut en hårsbredd fra finaleuka, omfavnet de to guttene hverandre.

Next

Leif Kristian Tindeland

leif kristian farmen

Vær ekstra oppmerksom på at innholdet kan endres vesentlig, og at hyppige redigeringer kan forekomme. I starten av oppholdet hadde de to inngått en avtale om å velge en gren de stilte like sterkt i, dersom de måtte møtes til kamp. Selv om det var et sjokk, tok jeg den kampen, sier han. I helgen dro Tindeland fra Haugesund for å besøke Pascual i Oslo, og i den anledning delte begge bilder av hverandre på sine private Instagram-kontoer. «Takk for en digg helg i Oslo, kjære.

Next

Leif Kristian Tindeland

leif kristian farmen

Det er den største seieren. Svarer på ryktene I helgen delte Pascual et bilde av de to sammen fra besøket. Det har fått flere til å spekulere på om det er mer enn vennskap mellom de to deltakerne. Årets sesong av «Farmen» er godt i gang, og allerede har seerne vært vitne til både giftsjokk og en Men selv om under oppholdet, har «Farmen»-deltakelsen resultert i gode vennskap for andre. Video: Rød Løper Pascual ble med det den siste som måtte forlate konkurransen før finaleuka.

Next

Farmen: sesong 15

leif kristian farmen

Søndag kveld svarte Pascual selv med et Instagram-bilde av radarparet: « Takk for en digg helg i Oslo, kjære. Vi er vel litt som brødre. Det er så mange som er etter ham at han er nødt til å gjemme seg litt bak meg noen ganger, så vi går litt tett, det er kanskje derfor, ler Pascual, og fortsetter: — Men vi har bare blitt veldig gode venner. Tilbake i hverdagen i 2019, har de to også klart å ta vare på vennskapet, som for øvrig er så sterkt at flere har spekulert i om det er noe mer mellom dem. I tillegg tror han personlighetene deres gjør de to ekstra utsatt for denne typen rykter.

Next

Årets siste «Farmen»

leif kristian farmen

Neste søndag kåres vinneren av årets «Farmen», etter en dramatisk sesong med skader, sinneutbrudd og skjenneprekener. Mathias Scott Pascual 27 ble tidligere i uka valgt som førstekjempe av storbonde Erik Rotihaug 24 og andrekjempen ble da automatisk Leif Kristian Tindeland 28 , ettersom de tre var de siste gjenværende herrene på gården. Jeg er så takknemlig for hele opplevelsen, jeg føler at jeg har vunnet hele «Farmen». Jeg satte så mange begrensninger for meg selv i starten, men nå har jeg bevist gang på gang at jeg kan ting, sier 27-åringen til Dagbladet. Mange heterofile gutter hadde kanskje tatt avstand hvis man fikk rykte på seg at man var i et homofilt forhold, men der er Kristian fin som er trygg på sin egen seksualitet, sier Pascual og legger til: - I tillegg løper damene etter Kristian om dagen, så han stresser vel lite med akkurat det. Opptakene ble gjort sommeren og høsten 2019. Det ble en svært jevn sleggekamp mellom de to konkurrentene.

Next

Farmen

leif kristian farmen

Elsker at jodel tror vi er mer enn bestevenner», skriver han. Mange heterofile gutter hadde kanskje tatt avstand hvis man fikk rykte på seg at man var i et homofilt forhold, men der er Kristian fin som er trygg på sin egen seksualitet, har Pascual tidligere uttalt til Dagbladet. Da viste han at ryktene på nettsamfunnet Jodel slett ikke hadde gått ham hus forbi. Mathias Scott Pascual 27 og Leif Kristian Tindeland 27 er blant dem som ble gode venner inne på gården, og har også i etterkant av innspillingen fortsatt å holde kontakten. Farmen 2019 er den femtende sesongen av den norske reality-tv-serien. Det ble en rørende og tårevåt avskjed med både Tindeland og de resterende deltakerne.

Next

Leif Kristian Tindeland

leif kristian farmen

Han ombestemte seg, og jeg har full forståelse for at han endte opp med slegge. I helgen dro Tindeland fra Haugesund for å besøke Pascual i Oslo, og begge delte flere poster av hverandre på sine private Instagram-brukere i løpet av oppholdet. Bærumsgutten hyller kompisen for å ikke være redd for hva alle andre tenker. Heldigvis var det veldig fint, vi fikk snakket ordentlig ut før kampen, forteller Tindeland til Dagbladet. Elsker at jodel tror vi er mer enn bestevenner», skriver han under bildet. Fortsatt single Kompisene bekrefter at de fortsatt er single, men at det har tikket inn en del frierbrev i innboksene på Instragram etter Farmen-deltakelsen. .

Next

Farmen: sesong 15

leif kristian farmen

Fremtidig hendelse: Denne artikkelen omhandler en fremtidig hendelse. Etter å ha bodd så mange uker sammen og så tett oppå hverandre, har vi fått et veldig nært forhold og føler vi kjenner hverandre godt, forteller Pascual. Svarte på ryktene Det har fått internett til å spekulere i om det er mer enn bare vennskap mellom guttene. Et innlegg delt av mathiaspascual Okt. Tindeland forklarer at han nå først og fremst har planer om å fortsette i jobbene som tømrer og dørvakt i Haugesund. Deltakerne som neste uke skal krige om å stå igjen som vinner av «Farmen 2019» er Agna Hollekve 47 , Ingebjørg Monique Haram 31 , Vibecke Garnaas 44 , Berit Ivy Junge 31 , Silje Momrak 32 og de to gutta. Om han skulle meldt seg på et nytt reality-program, måtte det ha blitt 71-grader nord eller Skal vi danse, forteller han.

Next

Farmen: sesong 15

leif kristian farmen

Tindeland bekrefter at de hadde pratet om hvilke grener de eventuelt skulle møtes i, men at han ombestemte seg fordi han etter ti uker på gården, ønsket å tenke på seg selv. . . . . . .

Next

Årets siste «Farmen»

leif kristian farmen

. . . . . . .

Next