Leilighet til leie bergen. Kontakt Utleiemegleren Bergen 2019-12-02

Utleiemegleren

leilighet til leie bergen

Kontakt oss for fullstendige vilkår på leiegarantien og hvilken sikkerhet som passer deg. . Vi tar oss av hele utleieprosessen og garanterer husleien på konto til avtalt tid. Enkelte av leilighetene vil få fantastisk utsikt over byfjorden. Alle boliger blir annonsert på Finn, Facebook og Utleiemeglerens hjemmeside. Trygghet Når du leier bolig gjennom Utleiemegleren får du en skikkelig leiekontrakt, betaler riktig leiepris, og får kompetent veiledning dersom det skulle dukke opp et problem. Bergen byr på et variert tilbud av overnatting, gjerne i kombinasjon med et kulturtilbud som gir deg en total opplevelsespakke.

Next

Kontakt Utleiemegleren Bergen

leilighet til leie bergen

Da blir det enklere for utleiere å gjøre et valg etter visningen. Ypperlige bussforbindelser med busstopp like nede i veien. Skulle du ønske å nyte frokosten på en av Bergens koselige kaffebarer eller restauranter, er det som regel ikke lange veien om du bor i Bergen sentrum. Å leie en bolig krever som regel sikkerhet på tre til fire måneders husleie. Har du ikke fått bestilt deg overnatting før du kommer til Bergen, har Turistinformasjonen i Bergen alltid en oversikt over hvilke overnattingssteder som har ledig kapasitet. Reiser flere sammen, kan en leilighet være et godt og rimelig alternativ. Denne bør inneholde litt om deg selv, hva du jobber med og eventuelle referanser fra tidligere leieforhold.

Next

Leiligheter i Bergen

leilighet til leie bergen

Utleiemeglerens tjenester er gratis for deg som leietaker. Gode handlemuligheter på Laksevåg senter og ypperlige turmuligheter i nærområdet. Leilighetene ligger meget bra til like ved foten av Damsgårdsfjellet. De fleste leiligheter er fullt utstyrt og med eget kjøkken. Stort utvalg Vi har stort utvalg av utleieboliger, i alle størrelser og prisklasser. Utleiemegleren Bergen Enten du skal leie eller leie ut bolig i Sentrum, Åsane, Fana, Askøy, Sotra, Os eller andre steder i Bergensområdet hjelper vi deg. Avganger til sentrum hvert 15 minutt, med reisetid på kun 13 minutter linje 16,17 og 20.

Next

Leilighet

leilighet til leie bergen

Bryggen Panorama Suites tilbyr luksuriøse leiligheter med takterrasse kun 2 minutters gange fra Bryggen og Fløibanen. Kontakt en av våre dyktige medarbeidere om du skal leie ut, trenger hjelp i et løpende leieforhold, eller ønsker å leie en bolig. Flere leiligheter kan bestilles online som populære Amunds Appartement, Villa Skansen, Apartments Skansen og Harbour Apartments. Den mest vanlige sikkerheten er depositumskonto i en bank. Flere barnehager og skoler i nærområdet. Denne garantien fungerer som et depositum, og betales med et engangsbeløp.

Next

Leiligheter i Bergen

leilighet til leie bergen

Nærmeste barnehage er Kidsa Barnehage som befinner seg noen hundre meter like nede i gaten. Det er altfor mye å oppleve i hele Bergensregionen for kun én dag. I Bergen tilbys alt fra leiligheter i private hjem til hoteller som tilbyr mange leiligheter i ulike størrelser og prisklasser. Heldigvis kan Bergen tilby et variert spekter av overnatting som passer for enhver smak og lommebok. Mange leiligheter finner du i Bergen sentrum i sjarmerende strøk med brosteinsbelagte gater og trange smau. Vi informerer deg om dine rettigheter, og du har en egen kontaktperson i hele leieperioden. .

Next

Leiligheter i Bergen

leilighet til leie bergen

. . . . .

Next

Leiligheter i Bergen

leilighet til leie bergen

. . . . . . .

Next

Vågedalen

leilighet til leie bergen

. . . . .

Next