Leksands sparbank. Om oss 2019-11-30

Leksands Sparbank (Sweden)

leksands sparbank

Vid våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön finns specialister på banktjänster för privatpersoner, föreningar och företag. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Internetbanken finns också för barn och ungdomar och för dig med enskild firma. Men i själva verket går pengarna till bedragaren. Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden.

Next

Om oss

leksands sparbank

Kontakta banken på telefon 0247-886 00 eller besök närmaste bankkontor. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Bankkort Mastercard ung för kunder under 18 år är dessutom gratis. Miljön är viktig för oss och vi är fossilfria sedan 2013 och återanvänder all el minst en gång. Vissa tillgängliga tjänster är separat prissatta och tjänster med årsavgift kan väljas till. . Ett bra sätt att lära sig ta ansvar. Hon är nämligen en hejare på aktivt sparande och har på så sätt drygat ut kommande pension och fått en extra guldkant på vardagen.

Next

Om oss

leksands sparbank

Vi träffar Lillemor som delar med sig av en vanlig men också inspirerande berättelse. Känns det svårt att hinna? Vi är en fristående sparbank utan aktieägare, istället delas den vinst vi gör ut till olika. Äkta njutning sedan 1817 Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden och vi bakar fortfarande efter samma hemliga familjerecept som Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Kom in till något av våra kontor i Leksand, Rättvik eller Insjön så hjälper vi dig. Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. Med ett bankkort kan du låta ditt barn själv betala i butiker eller ta ut egna kontanter.

Next

Leksands Sparbank: Karl

leksands sparbank

Lillemor Kans Straete från Sjugare, Leksand, har som många andra kvinnor i sin generation varit hemma mycket för att ta hand om familjen. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. The range of products offered by Leksands Sparbank includes current accounts, payment cards, savings accounts, funds, pension plans, consumer loans, car loans and mortgage loans. Enda banken i världen med huvudkontor vid Siljans strand! Vi har också specialister inom juridik, pension, försäkring och betalningslösningar. Besök något av våra kontor för att ansluta dig till internetbanken. Genom att låna ut pengar till privatpersoner och företag i regionen, hjälper vi också till att driva utvecklingen framåt i vår bygd.

Next

Leksands Sparbank (Sweden)

leksands sparbank

Tänk på att vid jul och andra högtider ökar antalet bedrägerier överlag, det kan alltså vara andra typer av bedrägeriförsök också. Vi hanterar kontanter vid alla våra kontor och vi har ett stort utbud av digitala tjänster. Det betyder att det skall vara rena råvaror om vuxit så nära bageriet som möjligt, inga tillsatser eller andra bagerihjälpmedel. Vattnet kommer ifrån en egen källa under bageriet. Internetbanken privat Med internetbanken kan du betala räkningar, teckna försäkringar och se över lånen när det passar dig. Vissa av bankens kunder har blivit uppringda av bedragare som uppger sig arbeta på t.

Next

Leksands Sparbank (Sweden)

leksands sparbank

Vår filosofi är att vi bakar på sådant du kan uttala. Dessutom har vi ett stort engagemang i det lokala föreningslivet, huvudsakligen genom. Vi finns mitt i vår marknad och besluten är aldrig längre bort än på huvudkontoret i Leksand. Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Klarna som säger att kunden har en obetald faktura hos t. Men så är vi också leksingar och med dalmasars envishet och traditionskänsla har vi hållit fast vid det enkla och ursprungliga.

Next

Leksands Sparbank

leksands sparbank

På torsdagar har vi extraöppet till kl. Internetbanken ingår i våra kunderbjudanden - Eken, Premium och Guldeken. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Leksands Sparbank is a local savings bank, providing a broad range of retail banking products and services to the local municipality residends: private individuals, companies, organizations and associations. . . . .

Next

Om oss

leksands sparbank

. . . . . .

Next