Lene sleperud instagram. Lena Danya 2019-12-04

Tonje overraska Lene med frieri på direkten

lene sleperud instagram

Tonje gjekk ned på kne og fridde til si Lene. Han skal ha meint at motstandaren må ha fått servert spørsmåla i forkant av finaledagen - av utro tenarar i produksjonen. I work primarily in oil, and sometimes watercolor. Selvfølgelig kan vi krangle og ha kjipe perioder som alle andre, men vi skjønner godt når vi må støtte hverandre, og være der for hverandre. Et innlegg delt av tonjegarvik Mai 13, 2019 kl. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2019 © smp. Det har vært en del voksne damer som har sendt oss meldinger og fortalt at de har vært sammen med menn tidligere, men at de nå liker jenter og at de synes vi framstår fint i programmet.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud

lene sleperud instagram

Det handler om at folk mangler kunnskap, derfor er det fint at vi kan stå fram som et godt eksempel. Allerede da Se og Hør møtte paret på den røde løperen før utdelingen, hintet paret om forlovelsen. Leiligheten er splitter ny i et bygg fra 2013. De to har vært et par i to og et halvt år, og det var i mars i år at duoen bestemte seg for å selge sine leiligheter i Oslo og flytte sammen. Herregud, det var noe jeg virkelig ikke så komme! The vast majority of what I share here on youtube involves my creation process: paintings, drawings, time lapses, tips, and occasionally artist vlogs, where I share bits of my life as an artist. Vi prater litt om hvor stort omfanget på bryllupet skal være, men bryllup blir det uansett, sier hun til Se og Hør og fortsetter: - Det er bare tidspunktet som er litt usikkert. Vi har kommet mye nærmere hverandre gjennom dette.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

lene sleperud instagram

. Samtidig har det vært ganske tøft både psykisk og fysisk å skulle stå i dette så lenge som vi har gjort, sier Lene. Etter frieriet kunne Tonje Frøystad Garvik røpe overfor Se og Hør at nervene var i helspenn før hun gikk ned på kne. Vi har jo bodd i en koffert i nesten to år nå. Motstandar Kjetil Nørstebø klarte fem av åtte.

Next

Lena Danya

lene sleperud instagram

Jeg føler jo at vi bor veldig oppå hverandre allerede, sa Frøystad Garvik til Se og Hør da nyheten sprakk i slutten av mars i år. Jeg er så forelsket og selvfølgelig sier jeg ja til å tilbringe livet mitt med denne fantastiske dama, sa hun til Se og Hør etter frieriet. Jeg føler vi har lært masse om oss selv og hvordan vi responderer i intense situasjoner, og ikke minst det fysiske aspektet med å få til alt det vi har gjort der inne. Man blir virkelig hverandres beste støttespillere. Nå kan vi bygge og sage og snekre, og det er vi veldig glade for å ha fått ut av dette. Vi holder på å diskutere hvordan vi gjør det i julen. Den populære duoen tok hele landet på senga da de som nevnt.

Next

Tonje overraska Lene med frieri på direkten

lene sleperud instagram

Deltok sammen , hvor Frøystad Garvik stakk av med seieren, mens kjæresten Lene endte på en fjerdeplass. Vi har lyst til å fremstå som et helt vanlig par. Lene hadde fram til det tidspunktet kun datet gutter, og trengte litt tid for å finne ut av følelsene sine. I slutten av mars kom den hyggelige beskjeden om at. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Fridde i salen For de toble årets Gullruten-utdeling altså ekstra spesiell. Det er synd at slike holdninger fortsatt eksisterer. Det er så hyggelig at folk sier at vi er med på å normalisere ting.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud

lene sleperud instagram

Det er ingen tvil om at det er mye som skjer i forholdet til «Farmen»-profilene om dagen. Vikebladet Vestposten har ikkje ansvar for innhald på eksterne nettsider det vert lenka til. These are just my ways of painting with oils, there are many ways to approach it, my way is not the only way! Vikebladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. De har veldig lyst til å besøke hverandre mer. De har nemlig valgt å sette opp hytta Tonje vant da hun stakk av med seieren i «Farmen» i 2018. Kjærasten Lene Sleperud var også med på Farmen i år.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud

lene sleperud instagram

Jeg har knust hele skapet foran hele Norge, og det var litt skummelt egentlig, sier Sleperud. Water Series time lapses of my paintings depicting realistic water:. Jeg ble ganske sjokkert da jeg så hva det var. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Jeg har sagt at Lene er hjertelig velkommen til å bli med, men jeg må feire jula hjemme hos familien min, fastslår Tonje. Vi har virkelig gått og kjent på hvordan det skulle vært å miste hverandre, sier jentene som hadde vært kjærester i ett og et halvt år før deltakelsen i «Farmen». Både produksjonen og Frøystad Garvik avviser dette.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

lene sleperud instagram

Les også: — Jeg tror det kommer til å gå veldig fint med oss. Nå avslører paret, under Gullruten-utdelingen tidligere i mai, at de omsider har funnet drømmeleiligheten. Det er ikke bare seg selv man kjemper for, og vi har skjønt hva vi betyr for hverandre på en helt annen måte. Den gang kunne den populære duoen avsløre at de var på boligjakt sammen, og at de så frem til å bo under samme tak. Vi har fått fire fan-kontoer på Instagram og så mye fine tilbakemeldinger.

Next

Tonje overraska Lene med frieri på direkten

lene sleperud instagram

Nørstebø har ifølgje sagt at det vart juksa i finalen. Nå forteller den tidligere «Farmen»-vinneren at hun og Sleperud har begynt å tenke på bryllupsplanlegging. Og dette er jo en av grunnene til at vi ble med. Ekte kjærlighet er ingen sykdom. For plutseleg styrte kameraet inn mot ulsteiningen Tonje Frøystad Garvik og hennar sambuar Lene Sleperud - som begge blei godt kjende som deltakarar under fjorårets Farmen.

Next

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

lene sleperud instagram

Paret kom hjem fra ferie i New York i starten av mai, dro på visning - og allerede dagen etter var de blitt boligeiere. Video: Rød Løper - Vi gleder oss veldig til å flytte sammen. Derfor er dette alvorlig, sier Lene. Det skal bli spennende å se hvordan det går når vi får oss en egen leilighet med litt flere rom og litt bedre plass, sier Lene og får støtte fra kjæresten. Vi har blant annet laget en gjesteliste med 130 navn. Det er jo veldig hyggelig å feire julen sammen, og hun har jo blitt familien min, så da spiller et for så vidt ingen rolle hvor jeg er.

Next