Lilli vaappu. Viehe 2019-12-04

JAN

lilli vaappu

Lillejä ostin siksi, että ne uivat voimakkaasti laiskassa suvannossa ja Lilli-vaapulla olen saanut Lohen. Poppeli Lilli Hirvas Kävin myös Kolarin kylällä Hansport nimisessä liikkessä ja sieltä ostin paikalliset juuret omaavan Tommi Vaattovaaran tekemän Saletti-vaapun. Lisäksi toinen vaapuista oli väritykseltään sellainen mitä minulta ei vielä löydy. Hirvas tarttui mukaan koska se myös ui vahvasti löysässä virrassa ja löytämäni väritys miellytti minua. Seniori Kaikki ostamani vaaput ovat väreiltään loppukesän värejä ja todennäköisesti myös meikäläisen ainoat lohestusreissut tälle kesää sijoittuvat juuri loppukesään.

Next

Viehe

lilli vaappu

. Viehevalinnassa sinua auttavat sivun vasemmassa laidassa olevat tuotelistauksen rajauskriteerit sekä asiakkaiden kirjoittamat tuotearviot, joita löydät tuotesivuilta. Saa nähä meinaako se b-laatu sitä, ettei kala huoli sitä. Näin tietysti vain siinä tapauksessa, että ei osaa itse tehdä vaappuja vaan joutuu tyytymään kaupan valikoimiin. Kävin Haaparannalla liikkeessä ja mukaan tarttui pari Poppeli- ja Lilli-vaappua sekä yksi Hirvas.

Next

Tulokset

lilli vaappu

Kaksi jäi kuitenkin omaan pakkiin. Suurten nimien kuten Bomberin, Savage Gearin ja Nils Masterin lisäksi olemme ottaneet tuotevalikoimaamme myös vähemmän tunnettuja kotimaisia huippunimiä. Toinen Senioreista on siinä mielessä harvinaisempi, että se on 60 mm pitkä, eikä vastaavaa saa mistään kaupasta vaan ainoastaan suoraan valmistajalta. Näin alkukaudesta kannattaa olla hereillä, jos haluaa pakkiin juuri sellaisia vaappuja kuin itse haluaa. Sen lisäksi kaupastamme löydät myös erikoisvärityksellä olevia vaappuja, mitä ei ole saatavillaan missään muussa kaupassa.

Next

Tulokset

lilli vaappu

En tiedä miellyttääkö se sitten Lohta. Kaikki kolme vaappua olivat b-laatua, joten sain ne halvemmalla. Saletti Lisäksi ostin hieman aikaisemmin Oulusta kolme a, joista kerkesin jo yhden antaa kaverilleni. . . . .

Next

Tulokset

lilli vaappu

. . . . . . .

Next

Vaaput

lilli vaappu

. . . . .

Next

JAN

lilli vaappu

. . . . . .

Next

Kalastus: Uusia Lohivaappuja pakkiin

lilli vaappu

. . . . . . .

Next