Makita akkuimuri. Makita DCL280FZ Akkurikkaimuri 18V RUNKO Tehokas hiiliharjattomalla moottorilla varustettu rikkaimuri . Jokaisen siivouskärryn ja 2019-12-04

MAKITA AKKUIMURI CL121DZ RUNKO

makita akkuimuri

Tehokas hiiliharjattomalla moottorilla varustettu rikkaimuri. Jokaisen siivouskärryn ja -kaapin vakiovaruste akkuimuri 18V tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla ja erinomaisella imuteholla. Suodattimen tukkeutuessa se tulee puhdistaa mieluiten valuvan veden alla pienellä paineella. Ruohojäte ja pikkukivet, sahanpurut ja pari ruuvia lojuivat käytön jälkeen yhä lattialla. Anna suodattimen kuivua kunnolla ennen käyttöä.

Next

AKKUIMURI MAKITA DCL180ZB 18V RUNKO

makita akkuimuri

Kevyt 1,2kg:n painoinen rikkaimuri on nopea ottaa käyttöön ja pienen kokonsa ansiosta sen käsiteltävyys on vaivatonta. Imuri painaa akkuineen ainoastaan 1,2 kg. Nopea ja vaivaton imurointi lattialta, portaista, työkohteesta tai vaikkapa autosta. Makitan ladattava rikkaimuri on kevyt ja ergonominen käyttää. Tyylikkään valkoisen värinsä ansiosta Makitan rikkaimuri sopii hyvin myös kotiin tai toimistotilaan.

Next

TESTI: Makita 18 V pölynimuri DCL182Z

makita akkuimuri

Imuriin sopivan Makitan 18 V:n Li-ion-akun akun ja laturin löydät K-Raudasta. Pakkaus sisältää pyörillä varustetun, kevyesti kulkevan lattiasuulakkeen ja rakosuulakkeen, jolla tavoitat myös hankalissa ja ahtaissa paikoissa olevat roskat. Liikkuvaan työskentelyyn tarkoitettu reppuimuri, jonka säädettävät valjaat ja vyötäröremmi tekevät käytöstä kevyempää. Laite ei ime tarpeeksi tehokkaasti, eikä sen pölypussin kapasiteetti riitä, joten jos sinulla ei ole erityisen paljon murusia imuroitavana, on vaikea sanoa, mitä laitteella voisi tehdä. Imurin tunnistimet estävät tippumisen esimerkiksi portaisiin.

Next

FT

makita akkuimuri

Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta. Hiljaisella rikkaimurilla nopea roskien ja pölyn imurointi lattialta, portaista, työkohteesta, autosta jne. Robotti-imuri automaattiseen imurointiin, joka on ihanteellinen 300-500m2 pinta-aloilla. Imurissa on irroitettava ja pestävä 2. Tarvikkeet voi säilyttää kätevästi jatkovarren telineessä, jossa ne pysyvät aina tallessa ja käden ulottuvilla. Imuri on tarkoitettu työkoneeseen liitettäväksi ja siinä on langaton käynnistys. Akkuimurissa on erinomainen imuteho ja miellyttävän hiljainen ääni.

Next

MAKITA AKKUIMURI 18V DCL180ZB Näppärä ja tehokas Makitan imuri

makita akkuimuri

Imurissa on helposti napin painalluksella puhdistettava suodatin. Akkup√∂lynimuri voisi olla hyv√§ hankinta ‚ÄĒ se olisi k√§tev√§ autossa ja verstaalla. Tiesitk√∂, ett√§ rikkaimurin juuret ulottuvat Nasan Apollo-aikakauteen! Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta. Alun perin laite suunniteltiin ker√§√§m√§√§n n√§ytteit√§ kuututkimuksessa, mutta t√§n√§ p√§iv√§n√§ siit√§ on suuri apu siivouksessa kotona, autossa, asuntovaunussa, m√∂kill√§, ty√∂maalla jne. Pakkaus sis√§lt√§√§ py√∂rill√§ varustetun, kevyesti kulkevan lattiasuulakkeen ja rakosuulakkeen, jolla tavoitat my√∂s hankalissa ja ahtaissa paikoissa olevat roskat. Akkuk√§ytt√∂inen rikkaimuri nyt tyylikk√§√§ss√§ kokovihre√§ss√§ v√§riss√§! Imuri voidaan my√∂s ajastaa ja ty√∂skentelyalue rajata. Hiljaisella rikkaimurilla nopea roskien ja p√∂lyn imurointi lattialta, portaista, ty√∂kohteesta, autosta jne.

Next

Makitan tuotteet netistä

makita akkuimuri

Lisäksi varsi on liian lyhyt. Ylimääräinen suutin, jolla pääsi imuroimaan istuimien välistä ja nurkista, toimi kuitenkin hyvin. Toisekseen laitteen pölypussi on niin pieni, että jos laite imisi kunnolla, pussia pitäisi vaihtaa jatkuvasti. Lattiasuutin oli liian leveä autonistuimien imuroimiseen. Rikkaimurin ehdoton valtti on sen pieni koko ja nopea käyttöönotto sekä liikuteltavuus.

Next

MAKITA AKKUIMURI DCL180SFW

makita akkuimuri

Nopea ja vaivaton imurointi lattialta, portaista, työkohteesta tai vaikkapa autosta. Tarvikkeet voi säilyttää kätevästi jatkovarren telineessä, jossa ne pysyvät aina tallessa ja käden ulottuvilla. Runkoversio ilman akkua ja laturia. Liikkuvaan työskentelyyn tarkoitettu reppuimuri, jonka säädettävät valjaat ja vyötäröremmi tekevät käytöstä kevyempää. Runkoversio ilman akkua ja laturia.

Next

Makita Akkuimuri DCL180ZB

makita akkuimuri

Yhdellä latauksella voi imuroida noin 20 minuuttia, joten tämä rikkaimuri sopii isommankin tilan imurointiin. Kevyt 1,2kg:n painoinen rikkaimuri on nopea ottaa käyttöön ja pienen kokonsa ansiosta sen käsiteltävyys on vaivatonta. Säiliön tilavuus on 7,5 litraa, eikä koneessa tarvita pölypussia. Hienojakoinen rakennuspöly on erittäin haitallista hengitettynä, ja sen takia työmaalla kannattaa aina käyttää imuria pölynpoistoon. . Makitan akkuporakoneet, sirkkelit ja sahat, höylät ja jyrsimet sekä akkuimurit ja kaikkiin akkukäyttöisiin Makitan työkaluihin sopivat akut. Imuri painaa akun kanssa ainoastaan 1,2 kg, ja jatkovarren ansiosta työasento on hyvä.

Next

Makita Akkuimuri, kuiva DVC863LZX / contacto.disneylatino.com

makita akkuimuri

Huonekaluja varten ei ollut omaa pient√§ suutinta. Rikkaimuri kulkee helposti mukana ‚ÄĒ eik√§ pikaiseen siivoukseen tarvita johtoa ja virtapistoketta. Letku tukitaan k√§mmenell√§ ja nappia painetaan 1‚ÄĒ3 kertaa, jolloin ilmavirta puhdistaa suodattimen. Alun perin laite suunniteltiin ker√§√§m√§√§n n√§ytteit√§ kuututkimuksessa, mutta t√§n√§ p√§iv√§n√§ siit√§ on suuri apu siivouksessa kotona, autossa, asuntovaunussa, m√∂kill√§, ty√∂maalla jne. Rikkaimurin melutaso on alhainen, mik√§ tekee siivousty√∂st√§ miellytt√§v√§√§. Antistaattinen imuletku ei ker√§√§ p√∂ly√§.

Next

Makitan tuotteet netistä

makita akkuimuri

Käytännöllisten lisävarusteiden ansiosta Makitan akkurikkaimuri soveltuu moneen eri käyttökohteeseen. Varustukseen kuuluu siivoussarja ja ohuempi imuletku työkaluun liitettäväksi. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä! Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta. Tyypillisimmillään rikkaimurilla siivotaan pienelle alueelle tupsahtaneet roskat, mutta esimerkiksi taloudessa jossa on pieniä lapsia ja koiria, tulee joinakin päivinä imuroitua useampikin huone muutamaan otteeseen. Se imuroi kehnosti, siitä puuttuu pieni suutin ja pölypussi on lähinnä koriste.

Next