Maleme imperial. IMPERIAL HOTEL (Maleme) 2019-12-03

IMPERIAL HOTEL MALEME

maleme imperial

. Lue lisää Ihan kiva hotelli. We had an studio apartment with a kitchenette, and an outdoor jacuzzi, and we got a nice quiet yard-seaview. Illalla karaoke kuului vähän huoneeseen muttei häirinnyt. Everything you need to know for your holidays in Maleme village of Crete. Henkilökunta ystävällistä ja omistajaveljekset Mike ja Andreas varsinkin loistotyyppejä! Henkilökunta on ystävällistä ja ottavat lapset hyvin huomioon. Uuden puolen huoneet tilavat ja siistit.

Next

Crete Maleme Hania 2017 Hotel Maleme Imperial

maleme imperial

Viisi kertaa viikossa järjestettävässä Aurinkokerhossa on kivaa tekemistä yli 3-vuotiaille aurinkomatkalaisille ja Aurinkokerho-hotellissa yhteisiä aktiviteetteja koko perheelle. Huone oli siistein ja tasoltaan paras missä ollaan lomilla majoituttu perustason huone. Hieno allas, ravintolassa hyvä ruoka ja isot annokset. Eli jos ei halua olla suomalaisen ympäröimänä ei kannata valita tätä hotellia. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen, ruoat olisivat voineet olla maukkaampia, kreikkalainen salaatti ja gyros olivat erittäin hyvää ja annokset tosi isoja, osa riitti hyvin kahdelle.

Next

Huoneistohotelli Maleme Imperial, Maleme

maleme imperial

Then look no further than German War Cemetery 0. Hinnoissa on huomioitu mahdolliset edut ja alennukset. Lisärakennus sijaitsee nykyisten hotellirakennusten takana olevalla tontilla. Keväällä 2019 hoteliin on valmistunut uusi Premium-osa. Näinollen me ensikertalaiset jäimme vähän.

Next

IMPERIAL HOTEL

maleme imperial

Dinner portions are huge no one can eat them but quality is kinda bulk. Autonvuokraus onnistuu helposti baaritiskiltä ja minijuna lähtee läheltä millä myös pääsee helposti retkille tai esim Limnoupoliksen vesipuistoon! Imperial Hotel on niiden kaikkien lähistöllä. Kokonaisuudessaan kuitenkin mukava ka hyvin hoidettu paikka! Herkuttelijat nauttivat tasokkaasta à la carte -ravintolasta. Aurinkokerho-hotelleissa asuessasi voit vuokrata myös lastentarvikkeita, esim. Hotellissa on karaokeiltoja joinakin iltoina. .

Next

Huoneistohotelli Maleme Imperial, Maleme

maleme imperial

Nämä ravintolat, joiden erikoisuutena on souvlaki-varras, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia vierailusi aikana: The Wave Restaurant ja Mythos Restaurant. Olimme 10 päivää lomailemassa 8v ja 4v lapsien kanssa. Information for hotels, apartments, villas for rent and car rental. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, joilla on erilliset sisäänkäynnit. Autolla liikkeellä oleville hotellivieraille on tarjolla myös maksuton pysäköinti. Also after a day spent at the pool, during the after noon kids can enjoy to play at the nice playground or you can also enjoy with your family or friends a round of mini golf. The owners and staff are very welcoming and take kids for consideration.

Next

Crete Maleme Hania 2017 Hotel Maleme Imperial

maleme imperial

Its habitants are known for their Cretan hospitality and willingly will assist you if you need their help. Siivouksesta erittäin iso plussa, missään ei olla aiemmin törmätty näin huolelliseen siivousjälkeen! Water was a bit cold on the out door pool but we loved the indoor pool thalasea , specially during the 2 days that it was a bit stormy, at the indoorpool water was warm. Ymmärrän että jotkut tykkää,vuodesta toiseen. Maleme Imperialissa on pieni ilmainen elokuvateatteri ja lapsille oma leikkihuone sekä ulkoilmaleikkikenttä liukumäkineen ja keinuineen. But i must say that eventhought the bar seems to be open late and even have a karaoke night, me and my daughter did not hear any noises during the night, we slept very well.

Next

IMPERIAL HOTEL MALEME

maleme imperial

Ruoan ja juomien mukana siis ouzoa vitamiiniksi mukaan : Ja lapsille keksejä : Altailla oli kohtuu rauhallista jos on tottunut lapsien riemunkiljahduksiin. Huoneistot ovat kauniisti sisustettuja ja vaihtoehtoja on yksiöistä suurempiin perhehuoneistoihin. On our way to our room we passed by the playground and by the pool and was surprised on how nice and big the pool area. Saunassa ja höyrysaunassa voi nauttia löylyistä ja tunnelmallisessa hoitolassa ihanista hieronnoista. Tässä pienhotellissa on perheille sopiva ilmapiiri sekä monia vieraiden viihtyvyyttä silmällä pitäen suunniteltuja palveluja. Muita huonetyyppejä on kaikissa muissa rakennuksissa.

Next

Huoneistohotelli Maleme Imperial, Maleme

maleme imperial

Thought this is understandable, because the resort is clearly for families. This year we were joined by our family. The room was clean and spacious, and looks new. Viihtyisällä piha-alueella on auringonottotilat ja uima-allas, josta osa on erotettu lapsille, sekä erillinen lastenallas ja poreallas. Paikka sopi meille erittäin hyvin; iso uima-allas hieman matalampi toki olisi voinut olla , leikkipaikka, minigolf, aurinkoklubi, kuntosali, yms, tekemistä siis riitti lapsille ja itsellekin loistavasti. Read more I was staying in a neighbouring hotel and was disturbed multiple times by unacceptable levels of noise from the Imperial.

Next