Masku vitriini. Tarjoukset 2019-12-02

Vitriini elämäsi tärkeimmille esineille

masku vitriini

Samasta sarjasta on valikoimassamme yleensä myös senkki ja vitriinikaappi, joten sinun on helppo rakentaa mieleisiä kokonaisuuksia tarpeesi mukaan. Vitriinit ovat hyvin yhteensopivia saman sarjan muiden tuotteiden kanssa. Laatikolliseen tai ovelliseen senkkiin voi piilottaa tavaroita pois näkyvistä, kun taas lasivitriinin avulla saat kauniit sisustusesineet ja astiat tyylikkäästi esille - ja pölyltä suojaan. Haaveissa uusi , tai kenties? Vitriiniin voit panna esille lähes millaisia keräilyesineitä ja sisustusesineitä tahansa. Vitriini sopii keräilyesineille ja astioille Laadukas vitriini tarjoaa tilaa tavaroille, joiden haluat pääsevän kaikkien ihailtaviksi. Samalla valkoinen lasivitriini ei ole vain kaunis sisustuselementti, vaan pitää kaikki säilytettävät tavarat helposti järjestyksessä.

Next

Vitriini netistä

masku vitriini

Senkki tai vitriini sopii kodissa moneen eri huoneeseen useiden käyttötarkoitustensa ansiosta. Lasiset tai maitolasiset ovet tuovat koriste-esineet kauniisti esille ja pitävät pölyn loitolla. Vitriinikaappi on myös oiva paikka kirjoille. Näin saat kauniit astiat kätevästi osaksi kodin sisustusta. Valo luo omanlaisensa pehmeän tunnelman niin vitriiniin kuin myös sitä ympäröivään huoneeseen. Masku on monipuolinen sisustus- ja huonekalutavaratalo, josta löytyy tarjontaa joka kukkarolle. Valkoisen värinsä ansiosta se myös sopii lähes millaiseen sisustukseen tahansa.

Next

Vitriini netistä

masku vitriini

Käsittelemme edellä mainitut henkilökohtaiset tiedot voidaksemme lähettää sinulle sähköisiä uutiskirjeitä. Oman vitriinisi voit valita esimerkiksi maalaisromanttisella ja rustiikkisella massiivipuu pinnalla tai vaikkapa kiiltävällä ja modernilla korkeakiilto pinnalla! Valikoimissamme on jatkuvasti eri kokoisia vitriineitä, matalia ja korkeita. Vitriini on näyteikkuna elämäsi tarinoihin Vitriini tarjoaa näyttävän säilytysratkaisun läpinäkyvillä lasiovillaan. Meillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja tehtaanmyymälöissämme. Sisustaja voi asetella hyllyille koriste-esineitä ja urheilija pokaalinsa. Katso myös matalat alle 150 cm. Miksi siis kätkisit päivittäin käytettävät astiat puisten ovien taakse, kun voit säilyttää niitä vitriinikaapissa? Toimitusaika: Puuvalmiin tuotteen saat myymälästämme heti mukaan.

Next

Tyylikkäät senkit, vitriinit ja vitriinikaapit

masku vitriini

Eri tyyppisiä alakaappeja ja yläosavitriineitä yhdistämällä saadaan kymmeniä erilaisia astia- tai kirjakaappikokonaisuuksia. Mallistomme kaikki vitriinikaapit ovat helppoja kasata. Vitriinissä yhdistyvätkin tavallisen astiakaapin ja avohyllyn parhaat puolet: astiat ja esineet ovat suojassa pölyltä, mutta silti kauniisti esillä. Tutustu laajaan mallistoomme ja löydä kotisi näköinen uusi vitriini! Senkit ja vitriiniit ovat monikäyttöisiä Senkkeihin ja vitriinikaappeihin kätket paljon tavaraa helposti. Pintakäsittelyssä ammattimaalarilla menee pari viikkoa.

Next

Tarjoukset

masku vitriini

Yhdisteltävyys avaa sinulle sisustajana monia mahdollisuuksia kasvattaa tai muokata kokonaisuutta aina tarpeen tullen. Maskusta löydät sohvat, sängyt ja ruokapöydät aina edulliseen hintaan! Monipuolinen ja sisustuksellinen vitriinikaappi netistä Verkkokaupastamme löydät kauniit maalaisromanttiset vitriinit, lasi- sekä umpiovivitriinit, matalat ja korkeat vitriinit sekä trendikkäät ja modernit vitriinit. Halutessasi voit korostaa suosikkiesineitäsi lisäämällä vitriinin esimerkiksi näyttävän. Katso myös kapeat alle 115 cm. Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa. Nopeasti vaihtuvan mallistomme vuoksi kaikista tuotteista ei ole kuvaa nettisivuillamme.

Next

Tyylikkäät senkit, vitriinit ja vitriinikaapit

masku vitriini

Valkoinen lasivitriini on aina tyylikäs valinta Viime vuosina erittäin suuren suosion saavuttanut valkoinen lasivitriini tuo jokaiseen kotiin tyylikästä ja modernia ilmettä. Lasivitriinissä astiat ovat näyttävästi esillä, eivätkä ne kerää pölyä. Avohyllyköt ja kirjahyllyt ilman ovia löydät omalta sivultansa:. Tyylikäs vitriini sopii moneen huoneeseen. Vitriinikaapit ovat oivallisia säilytyspaikkoja juhla-astiastoille, maljakoille, lomakuville tai vaikkapa perheen palkinnoille, olivat ne sitten päiväkodista tai hiihtokilpailuista. Maskusta löydät takuulla hakemasi: , verkkokauppa masku.

Next

Tarjoukset

masku vitriini

Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua löytämään juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden. Ja kuten varmasti tiedät, niin meillä on hinta aina kohdillaan. . Valkoinen on suosittu väri, mutta myös muita hienoja vaihtoehtoja on saatavilla. Tervetuloa tutustumaan vitriinien valikoimaan - tilaa omasi kotiin ilman toimituskuluja jo tänään! Ne kestävät hyvin arjen aktiivisessa käytössä ja useassa mallissa hyllylevyt ovat helposti säädettävissä sopimaan niin pienille kuin suurille esineille. Kuitenkaan kaikki mallit eivät välttämättä mahdu esille edes liikkeisiimme, joten meillä kannattaa aina kysyä, jos et löydä etsimääsi kokonaisuutta. Sijoita vitriini esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön tai mökille ja hanki tyylikästä säilytystilaa.

Next

Tyylikkäät senkit, vitriinit ja vitriinikaapit

masku vitriini

. . . . . .

Next