Miesten sukat ohje. Miesten villasukat x 5 2019-11-30

Montako silmukkaa sukkiin? Villasukan silmukkamäärät

miesten sukat ohje

Muistathan my√∂s, ett√§ valkoiset tennissukat eiv√§t kuulu tyylikk√§√§sen asukokonaisuuteen vaan ainoastaan urheilukentille! Jonna Nordstr√∂m esitteli sukkiaan viime syksyn√§ Tuurin kyl√§kaupan k√§sity√∂p√§iv√§ss√§. Oikea kerros: Nosta 1 s neulomatta, neulo 6 ‚ÄĒ 8 ‚ÄĒ 10 oikein, tee ylivetokavennus, k√§√§nn√§ ty√∂. My√∂s 10krs resori ennen kantalappua poikkeaa ohjeesta. Kaksi vuotta sitten h√§n p√§√§tti perustaa blogin, jotta saisi laitettua jonnekin kuvia kutomuksistaan. Kun ty√∂ss√§ on j√§ljell√§ 8 s, katkaise lanka, ved√§ se silmukoiden l√§pi, kirist√§ ja p√§√§t√§ hyvin.

Next

Miesten villasukat

miesten sukat ohje

Monelle miehelle on t√§rke√§√§ ett√§ sukat ovat vitivalkoiset tai pikimustat ‚ÄĒ erityisesti hiphoptyyliss√§ valkoiset nilkkasukat ovat olleet t√§rke√§ statement. Kun tuon salmiakkikuvion on tehnyt, niin sukan sis√§puolellehan tulee tosi paljon pitki√§ lankoja. Kun neuloin yhdet sukat, tajusin niitten olevan hieman liian isot ja tein hieman pienemm√§n mallin. Minua pyydettiin neulomaan er√§√§lle miehelle sukat. Kotilieden kummikerhon villasukat Kotilieden kummikerhon kuvion innoitus on tullut Kummikerhon logossa olevan torpan ruutuikkunoista. Jonna Nordstr√∂m sai pikkusiskoltaan 40-vuotislahjaksi kasan sukkalankoja.

Next

Miesten sukat

miesten sukat ohje

Jatka sile√§√§ neuletta kunnes pohjan pituus on 15 20 25 cm tai pikkuvarvas peittyy. Kuten aina, aloin vain kutoa jotain. Sis√§lt√∂ jatkuu mainoksen alla Hittisukat olivat syntyneet. √Ąl√§ kuitenkaan unohda valita my√∂s hyv√§lt√§ n√§ytt√§vi√§ ja komean v√§risi√§ sukkia. Palmikkokuvioiset villasukat Kudotun n√§k√∂iset villasukat Kotilieden kummikerhon villasukat V√§rikk√§√§t villasukat Maailman helpoimmat villasukat.

Next

Miesten ALE Sukat netistä

miesten sukat ohje

Sileä neule suljettuna neuleena: Neulo kaikki krs:t oikein. Toisaalta ulkonäön lisäksi sukat myös suojaavat jalkoja. Jatka näillä kaikilla 50 58 68 s:lla sileää ja tee kiilakavennukset. Tyylikkäät merkkisukat viimeistelevät viileän bisnesmiehen pukutyylin. Suurperheen sukat Kuluttaako perhe sukat puhki nopeammin kuin ehdit neuloa uusia? Muista myös äänestä mielestäsi hienoimmat miesten villasukat jutun lopussa! Kun kappaleen pituus on 20 cm, aloita kantapää.

Next

Jonna Nordströmin JonSukka on suosittu villasukkamalli

miesten sukat ohje

Ne ovat nimittäin oivallinen keino uudistaa ja ryhdistää tyyliä. There's now an english translation available! Kesällä lyhytvartisten kenkien kanssa sopivat varrettomat sukat, mutta muistathan jättää sukat kotiin, kun laitat jalkaan! Miesten Talvisukat Loistava valinta pukin konttiin. Urheilusukat, lämpösukat ja merkkisukat Nettikauppojen valikoimista löytyy loputtomasti erilaisia miestensukkia. Ensimmäinen ja viimeinen silmukka vaihtavat siis paikkaa. Mietimme, mihin niitä voisi lahjoittaa. Nosta 1 s neulomatta, neulo 6 6 8 s nurin ja neulo 2 seuraavaa s:aa nurin yhteen, käännä työ. Kun kaipaat tyyliisi hienovaraista räväkkyyttä, voit tehdä sen sukilla.

Next

Ulla

miesten sukat ohje

Kun olet kantap√§√§ mukaan laskien neulonut 22,5 cm, aloita sile√§ neule kaikilla s:illa. Talvella pitk√§t sukat ovat l√§mmitt√§v√§ valinta, mutta kes√§ll√§ liian pitk√§t sukat matalien kanssa saattavat n√§ytt√§√§ vain hupsuilta. Maailman helpoimmat villasukat Kantap√§√§n neulominen on kenties villasukkien haastavin osuus. Kun sivus:t loppuvat, jaa kantalapun s:t 2 puikolle 4,4 - 5,5 - 6,6. Toista kahta j√§lkimm√§ist√§ kerrosta, kunnes olet kaventanut pois kaikki reunasilmukat j√§ljell√§ 8 ‚ÄĒ 10 ‚ÄĒ 12 s. Jatka sile√§√§ neuletta, kunnes pohjan pituus on 22 cm tai pikkuvarvas peittyy. Miesten sukat - tarvitset niit√§ aina! Minulla on konellani tallessa yksi sukkataulukko, joka soveltuu mm.

Next

Miesten villasukat x 5

miesten sukat ohje

Neuloessa voi leikitell√§ ja neuloa sukat v√§reilt√§√§n yhten√§isiksi, mutta hauskasti eriparisiksi. Eik√§ lainkaan haittaa, jos sukat v√§h√§n vilahtavat, sill√§ niiden logo kertoo kantajansa itsevarmasta tyylitietoudesta. Lanka: Novita 7-veljest√§ Silmukoita 60, kuvio kudottu kuten ohjeessa, poikkeuksena toiseksiviimeisen tummanharmaan raidan j√§lkeen kavennettu 48 silmukkaan tein t√§m√§n kolmen seuraavan kierroksen aikana. Ohjeesta l√∂ytyv√§t koot 36 ja 43. Teksti ja kuvat Laura Uusitalo Lis√§√§ Ullan ekstra 2009 - Sis√§lt√∂ P√§ivi Eerola: Suvi Heikkil√§: Tiina Kovalaine: Laura Lehtinen: Laura Lehtinen: Lilia Mankki: Meri Markus: Meri Markus: Mari M√§kel√§: Kristel Nyberg: Kristel Nyberg: Hanna Pilli: Tiina Ristim√§ki: Anita Str√∂mmer: Uhoava Gnu: Laura Uusitalo: Mari Virtanen: Tuulia √Ąij√∂: Aineiston ¬© sen tuottajalla. Tilaa nyt k√§tev√§sti netist√§ t√§ydennyst√§ sukkavalikoimaasi - tarvitset niit√§ kuitenkin! See more ideas about Knitting socks, Knitting and Knit crochet.

Next

Miesten sukat

miesten sukat ohje

K√§√§nn√§ ty√∂ ja aloita vahvennettu neule: 1. T√§m√§ on siis tavallista 2 o, 2 n -joustinta, joka aloitetaan nurjan raidan keskelt√§. Onko kenell√§k√§√§n tallessa tuota neuleiden silmukka-taulukkoa? Netist√§ l√∂ytyi paljon kauniita ohjeita ja osa niist√§ kirjoneuleita, mutta en kuitenkaan pikaisella vilkaisulla l√∂yt√§nyt mit√§√§n, mihin olisin voinut soveltaa Novitan 7 veljest√§ -langan paksuutta. Neulo 1 v√§likerros ja toista kavennukset. Valitsin v√§reiksi mustan, valkoisen ja pinkin. Neulo kerros loppuun ja poimi kantalapun toisesta reunasta 12 ‚ÄĒ 14 ‚ÄĒ 16 silmukkaa. √Ąl√§ k√§√§nn√§ ty√∂t√§, vaan jatka nurjan puolen kerrosta poimimalla kantalapun reunasta 12 ‚ÄĒ 14 ‚ÄĒ 16 silmukkaa, jokaisen nostetun silmukan alta yksi.

Next

Perusvillasukat Novita 7 Veljestä

miesten sukat ohje

Tämä sukkamalli on varsin perinteinen. Kommenttini katosi bittiavaruuteen, mutta jotenkin näin se meni. Jatka pohjan neulomista ilman kavennuksia, kunnes olet neulonut silmukoiden poimimisen jälkeen yhtä monta kerrosta kuin jalkapöytäkaitaleessa on tai kunnes pohja on poimituista silmukoista mitattuna yhtä pitkä kuin jalkapöytäkaitale. Löydät miesten sukat myös värikkäinä ja kuviollisina. See more ideas about Knitting socks, Knitting and Knit crochet. . Naisten koon 38 sukkiin kului varren lankaa n.

Next