Mika hurme perussuomalaiset. Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja (Persut) lörpöttelee… 2019-12-03

Al

mika hurme perussuomalaiset

Olemme rohkea ja suorapuheinen ryhmä, joka uskaltaa sanoa ääneen totuuden myös silloin, kun tosiasiat ovat epämiellyttäviä. Ranskan valtauksen jälkeen oli tarkoitus kuskata Vichy-Ranskan hallinnoimalle Madagascarille, mutta Brittien laivastosaarto esti tämänkin suunnitelman. Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu pyytää anteeksi kirjoitustaan al-Holin leirillä olevien ihmisten ampumisesta. Olen siis pitkän aikaa juonut molempina vapaapäivinä sen 9-10 purkkia per ilta. Lapset oli aika ihmeissään touhusta, jollain tapaa sopeutuivat, mutta näki että oireilivat. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan.

Next

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja (Persut) lörpöttelee…

mika hurme perussuomalaiset

He ovat jo tulop√§iv√§n iltana Itiksen McDonaldsissa kertomassa l√§hipiirilleen kuulumisia Syyrian marttyyreista. √Ą√§rilaita ei koskaan ole sit√§. Osmo Soininvaaran ennustamat ilmastomuutospakolaisten massat l√§htev√§t kuolemanh√§ss√§√§n kohti vett√§ ja vihreytt√§‚Ķ? Valitaanpa lopuksi kumpi tahansa v√§ri, valituksi tulee kuitenkin v√§riliitu eik√§ vakavampaa vahinkoa tapahdu. Peltokangas jossain paikallislehdess√§ kertoo, miten kolmivuotiaat tappavat. Hyv√§ ehk√§ suomessakin, joku puukkojunttipersu saattaisi ne puukottaa tai ajaa vihassaan autolla yli. Olen raisiolainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen j√§sen.

Next

Perussuomalaiset

mika hurme perussuomalaiset

Näistä jatkuvista ulostuloista päätellen ei lainkaan tai erittäin vähän. . . Siksi oli yllättävää, että pääkirjoituksessaan 22. Kaveria on tuettava, vaikka se kaveri olisi myös kilpailijasi.

Next

V

mika hurme perussuomalaiset

Että nyt tämä olikin joku pidempiaikainen jumi, muka yhtäkkiä, vaikka monta vuotta mennyt aivan hyvin, ja vasta viime vuosina arki muuttunut rasittavammaksi ja parisuhde jollain tapaa väljähtänyt. Eiköhän tuo nyt ollut vain harkitsematon purkaus, toisaalta Irak tuomitsee isisläisiä kuolemaan, myös kymmeniä ranskan kansalaisia. Mielestäni Suomen ja suomalaisten etu pitää olla päätöksiä tehtäessä aina etusijalla. Se ei pahemmin jätä tulkinnan varaa. Teille persuille kelpaa jo toinen harhaan johtaja peräkkäin. Kyllähän lähes jokainen aikuinen tietää, mistä koko välikysymyksessä on kysymys, hallitusta yritetään kammeta nurin, keinolla millä hyvänsä. Onhan tuon suuntaisia somessa näkynyt.

Next

Poliittinen puhe kovenee

mika hurme perussuomalaiset

Ehdoin tahdoin halusi kommentoida itse viranomaisasioita, joka tehtävä ei Haavistolle itselleen edes kuulunut. Sitä ei tarvi arvailla mikä puolue suomessa on herkiten turvautumassa väkivaltaan. Mieti - miltä jesideistä tuntuu! Al-holin vankileirin asia on pikkuisen eri asia kuin virkamiehen reagoiminen onnettomuuteen onnettomuustilanteissa. Vasemmistolaisen Lahtisen varma puoluekanta on jäänyt selvittämättä, mutta sosialidemokraattina häntä on yleisesti pidetty. Joutilaisuus ei ole ihmiselle hyväksi. Onhan valiokunnan jäsenillä vaitiolovelvollisuus salaisissa asioissa.

Next

Mika Raatikainen

mika hurme perussuomalaiset

Monet ikävät kehityssuunnat olisi voitu pysäyttää alkutekijöihinsä, jos täällä olisi älytty, mistä Halla-aho puhuu. Syyriassa voisivat terroristeiksi todetut todella tullakin ammutuiksi. Perussuomalaiset ovat sitä mieltä, että jos asia on tärkeä, niin silloin päästövähennysten täytyy kohdella kaikkia maita samalla tavalla. Kun päätöstä tehtiin, oli tarkoituksena varmistaa, että tulijoita ei ole enempää kuin on mahdollista sijoittaa vapautuviin asuntoihin. Vähän vastaava kun demarinaisten Risto Reipas palkinto. Maamme tulee jättää uusille suomalaisille sukupolville sosiaalisesti, taloudellisesti, sivistyksellisesti ja ekologisesti sekä moraaliselta tasoltaan paremmassa kunnossa kuin se on tänä päivänä.

Next

Perussuomalaiset vauhdissa jälleen.

mika hurme perussuomalaiset

Se on varkautta ja orjuuttamista. Virkamiehet toki tekevät rutiinityön al-Holin leiriä koskevassa asiassa, mutta ei voi olla niin etteikö hallitus ole ajantasalla siinä missä mennään eli informointi virkamiehiltä hallituksen suuntaan varmaan pelaa ainakin ulkoministerin ja sisäministerin suuntaan. Resurssien lisäys tässä asiassa taas tarkoittaisi sitä, että tulisi entistä enemmän asiakkaita sosiaalisen asumisen pariin. Uuden kanavan tälle parjaamiselle ja ivaamiselle tarjoavat etenkin iltapäivälehtien kommentointipalstat, joille perussuomalaiset tuntuvat värvänneen omia kannattajiaan sankoin joukoin. Olen erittäin huolissani koulupudokkaista Suomessa, ja ihmettelen, että miten tähän tilanteeseen on tultu? Valtuustossa ja kaupunginhallituksessa olen vaikuttanut vuodesta 2013 lähtien.

Next

Haaviston haaksirikko etenee

mika hurme perussuomalaiset

Perussuomalaisille antamiemme äänien määrä on siten merkittävästi pienempi kuin Petteri Ritalan ja näin myös panoksemme suomalaisen kalifaatin näkemystäsi lainaten rakentamisessa on pienempi kuin Ritalan. Kerran toisensa jälkeen esiin nousee Haaviston kyseenalainen menettely al-Holin vankileirin asiassa. Tätä puitiin jonkin aikaa, kunnes taas pariterapeutille, joka johdatteli meidät siihen ideaan, että laitetaan parisuhde tauolle ja kokeillaan vuoroasumista, siten että toinen asuu vuoroviikoin vuokrakämpässä. Tuota sopii epäillä, sillä hallituspuolueiden edustajia istuu pl-valiokunnassa, eikä yksimielistä päätöstä asiassa varmaankaan saada. Kirjoittaja on Raision kaupunginvaltuuston pj. Anonyymi kirjoitti: Vasuri taas tekemässä sitä minkä parhaiten osaa eli valehtelemassa.

Next