Møller bil tromsø. Møller Bil casher inn i Tromsø 2019-12-03

Reservedeler og bildeler

møller bil tromsø

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2019 © itromso. Totalt er målsetningen å selge rundt 6300 nye og brukte biler i 2010. Møller Bil Tromsø er forhandler for Volkswagen, Audi og Skoda. Selskapet har i dag rundt 75 ansatte og eierskiftet ventes ikke å få noen konsekvenser for organisasjonen. Med den sterke posisjon Volkswagenkonsernet har i Norge, vil dette være en viktig investering for å sikre oss denne posisjonen, sier Sulland. De er meget profesjonelle og driver allerede forhandlervirksomhet med merkene fra Volkswagenkonsernet i Bodø og Mo i Nordland. Vi sender imidlertid Flax-lodd til alle som sender inn tips og bilder, så lenge navn og adresse er oppgitt.

Next

Bruktbiler i Norge, Biler i Norge

møller bil tromsø

Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Siden 2000 har omsetningen økt fra om lag 100 millioner kroner til 300 millioner kroner i 2010. Dato for overtakelse er satt til 1. Møller Bil har totalt 43 forhandlere i Norge og er den suverent største bilorganisasjonen i Norge, men har konsentrert sin virksomhet rundt de store byene sør i landet. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. Vi ser at det fortsatt er stort utviklingspotensial i regionen med Audi, Škoda og Volkswagen, sier Arvid Sulland i Sulland Gruppen i pressemeldingen.

Next

Møller Bil casher inn i Tromsø

møller bil tromsø

Vi ønsker å konsentrere oss om å utvikle våre andre forhandlere videre, og ser det som naturlig at vi nå får et eierskifte i Tromsø og Bardufoss, sier Staavi. . Hvorfor kjenner vi deg igjen? Sulland Gruppen består i dag av 21 selskaper innen bilrelatert virksomhet i indre Østlandsområdet og i Nordland. Møller Bil Tromsø hadde i fjor et solgt på rundt 1. Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere.

Next

Reservedeler og bildeler

møller bil tromsø

De kan få gode synergier i Nord-Norge, sier styreleder i Møller Bil, Erik Staavi i en pressemelding. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Gruppen har 400 ansatte og vil omsette for om lag 1,4 milliarder i 2010. Han er nå glad for å være en del av Norges største bilkjede. Innholdet vises i Cylex Bedriftskatalog inneholder informasjon fra tredjeparter , blant annet fra offentlig tilgjengelige kilder, eller fra kunder som har en presentasjonsside i vår katalog. Møller Bil har de siste årene tatt store skritt i Tromsø og Bardufoss. .

Next

Møller Bil casher inn i Tromsø

møller bil tromsø

. . . . . . .

Next

Møller Bil casher inn i Tromsø

møller bil tromsø

. . . . . . .

Next

Møller Bil Tromsø AS, Tromsø, HEILOVEGEN 10, 77 60 99...

møller bil tromsø

. . . . . .

Next

Skifter til Møller Bil Tromsø

møller bil tromsø

. . . . . .

Next

Bruktbiler i Norge, Biler i Norge

møller bil tromsø

. . . . .

Next