Modum sparebank nettbank. Marker Sparebank 2019-12-03

Sparebank1 Modum

modum sparebank nettbank

Dette er med bakgrunn i nye krav til kundekontroll og oppfølging som bankene har fått etter at ny hvitvaskingslov trådte i kraft 15. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres. For innskudd og eksisterende lån gjelder de nye prisene fra 21. I tillegg til at den tjener penger på annonser, fungerer den også som et levende bevis på at vi kan søkemotoroptimalisering rimelig godt siden det er gjennom søkemotorene de fleste finner denne siden. Rentebetingelsene på eksisterende lån blir endret med virkning fra 22. Logg inn i SpareBank 1 Nord-Norge sin nettbank.

Next

SpareBank 1 Modum avd Åmot, Åmot, Modum

modum sparebank nettbank

Denne visjonen gir oss et tungt ansvar overfor våre kunder, våre samarbeidspartnere, våre ansatte og våre eiere. SpareBank 1 Modum har flere ganger vært å finne blant Norges beste banker i ulike kåringer. Ved innskudd over maksgrensene innlevert i bank skal erklæring for eller fylles ut. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Om du ikke er på rett sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din bankkonto hos SpareBank 1 Modum.

Next

Odal Sparebank

modum sparebank nettbank

For nye lån gjelder de nye prisene fra 3. Alle moderne banker i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Det skjer fra tid til annen at nettbanken er nede eller utilgjengelig på annen måte. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. På bakgrunn av krav fra finansmyndighetene og hvitvaskingsloven er vi pålagt å kjenne våre kunder enda bedre enn før.

Next

Odal Sparebank

modum sparebank nettbank

Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på. Vår visjon er å være Den anbefalte banken. Vi jobber hver dag for å tilby meget gode betingelser og høy grad av service til våre lokale kunder. Denne visjonen gir oss et tungt ansvar overfor våre kunder, våre samarbeidspartnere, våre ansatte og våre eiere. Kommer du ikke inn i SpareBank 1 Nord-Norge sin nettbank? Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres. Med bakgrunn i markedsforhold og Norges Banks renteøkning i september har Birkenes Sparebank besluttet å øke renten på boliglån med inntil 0,20 prosentpoeng.

Next

Bedrift

modum sparebank nettbank

Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Vår visjon er å være Den anbefalte banken. . Spørsmålene vi stiller skal sikre at all informasjon vi har om deg er korrekt og oppdatert. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på.

Next

SpareBank 1 Modum avd Vikersund, Vikersund, Modum

modum sparebank nettbank

Postadresse: Torget 14, 6440 Elnesvågen Sentralbord: 71 26 80 00 Vi er tilgjengelig på telefon på hverdager fra klokken 07:00 - 23:00 og klokken 09:00 - 23:00 i helger. Alle moderne banker i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Om det er lengre nedetid i nettbanken til SpareBank 1 Modum, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. I ukene som kommer vil vi i Romsdal Sparebank ta kontakt med de av våre kunder hvor vi har mangelfull dokumentasjon, slik at vi får innhentet dette. Utover bankens åpningstid er vi tilgjengelig for deg på tlf fra kl 07.

Next

Marker Sparebank

modum sparebank nettbank

Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver ståa. Du gjør dette på innlogginssiden til banken din. SpareBank 1 Modum er en del av SpareBank 1 alliansen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til SpareBank 1 Nord-Norge, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Alle norske banker er i henhold til Hvitvaskingsloven pålagt å innhente kundeerklæring og gyldig legitimasjon fra sine kunder.

Next

Marker Sparebank

modum sparebank nettbank

Som lokal sparebank deler vi hvert år store summer ut fra bankens gavefond, som går tilbake til samfunnet til gode tiltak lag, foreninger og andre gode formål. Logg inn i SpareBank 1 Modum sin nettbank. Det skjer fra tid til annen at nettbanken er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Dette er for å hindre at norske banker brukes som et ledd i hvitvasking og terrorfinansiering. For å innhente tilstrekkelig informasjon om deg og ditt kundeforhold ber vi deg fylle ut en kundeerklæring.

Next