Mona anita espedal. Mona Anita Espedal får to millioner i erstatning fra Sandnes 2019-12-02

Vil gi Mona Anita Espedal millionerstatning : norge

mona anita espedal

Hun har noen raserianfall, men besteforeldrene tror det er sunt at hun får utløp for følelsene sine. Den som dro lengst bort, var broren som kom etter Cecilie i rekken. Noen dager senere ble faren løslatt fra varetekt. Kvinnen forteller dette videre til en politimann som jobber ved lensmannskontoret på Bryne. Den er aldri blitt dokumentert. Hun bor fortsatt i nærheten.

Next

SA Logo

mona anita espedal

Bli med og støtt opp om hennes modige arbeid for oppreisning. Jeg vet ikke om jeg kommer til å svare. Mona titter opp fra mobiltelefonen. For hva hadde skjedd med moren til Mona? At det var konsekvensene av svikten, og ikke selve svikten, som utløste erstatning. En lekeplass og en bakke som barna aker i om vinteren. Her sitter vi og ror i vår lille båt. Hun pleide å være redd.

Next

Storma ut av Stortinget etter nytt nederlag

mona anita espedal

Hun blir plukket opp sent, har lite eller ingen at med seg og dårlig hygiene. Du trenger javascript for å se video. Etter at barnevernet hadde overtatt omsorgen havet Sven i en familie som flyttet til Bodø. Dei var 17 sysken i storfamilien hennar. Det foreslås besøkshjem for Mona én gang i måneden, og muligens en støttekontakt.

Next

Mona Anita Espedal får to millioner i erstatning fra Sandnes

mona anita espedal

Med Mona, storebroren og de tre stemoren hadde fra før, ble det ni. Jeg er utrolig stolt av deg. Men også de andre barna. På benken ved døra står det bilde av en liten gutt. Men uansett: Fortsatt er det gamle som brukes. Det er stemoren som gjorde det, forteller hun. Barna hadde levd under vanskelige forhold i lang tid.

Next

Vil gi Mona Anita Espedal millionerstatning : norge

mona anita espedal

Barna er blitt mishandlet eller utsatt for andre alvorlige overgrep i hjemmet. Nå er hun ved nullpunktet. Så nå har hun saksøkt henne. Så begynte han å slå. Etter dette blir saken liggende i over ti år. For å ta farvel med bestevenninna Tonje. Men en erstatning til Mona er det likevel ikke snakk om.

Next

Sivs hus: Brennpunkt NRK

mona anita espedal

Det har begynt å regne. Mona Anita Espedal på en huske som liten. Mona blir plassert hos farmor og farfar. Jeg var redd for ham og ungene var redd for ham. Håret hennes var alltid kortklippet og høreapparatet pep. Hva tenker du om det? Det er dette en voksen Mona forbinder med denne gata. Likevel mener barnevernslederen i dag at kommunen ikke kunne gjort noe mer ut fra informasjonen de hadde den gangen.

Next

Storma ut av Stortinget etter nytt nederlag

mona anita espedal

I begynnelsen av 1997 kom Foreldre- og barnesenteret på banen. Mona er på flyet nå. Men etter et overnattingsbesøk ville ikke Mona dra til moren mer. Sven har alltid slitt med å snakke om barndommen. Hun blir kalt gutten med pipeapparatet på grunn av håret. Sven forteller at faren slo med dette balltreet.

Next

Kommunen gjør helomvending: Mona Anita Espedal får 2 millioner kroner i erstatning

mona anita espedal

Alle blei til slutt henta ut av barnevernet. Cecilie med lillebroren Sven som barn. Regler Reglene kan i sin helhet leses. En tidligere leietaker hos familien kaller behandlingen av barna for «psykisk terror». Som plutselig stod der på døra en gang tidlig på 2000-tallet. Barna er dårlig kledd og at de er ute sent på kvelden.

Next

Vil gi Mona Anita Espedal millionerstatning : norge

mona anita espedal

De vil nemlig be Foreldre- og barne senteret og Fylkesbarnevernet om bistand, men dette må skje etter at undersøkelsessaken er avsluttet. Det er å bli sparket ned trappene. Thorkildsen tok et jubelbilde av alle som hadde møtt opp. Eiendommen har en gammel og stor frukthage. Han forteller om meget grov språkbruk mellom foreldrene, og fra foreldrene mot barna. Hun hadde gått så lenge uten at dette ble oppdaget, at talen ble lidende. Men situasjonen for barna ble ikke bedre.

Next