Montera dragkrok pris. Dragkrok till bilen 2019-12-02

Vi kan montera din dragkrok! Montering fr. 4.495:

montera dragkrok pris

Se vad som gäller för dig innan du ger dig ut på vägarna! Har du en nyare bil? Fast för både Ford och Peugeot var det billigare att montera dragkrok i Stockholm jämfört med Umeå. Det är en släpvagn med en totalvikt upp till 750 kilo. Till Volvo V70 var priserna något lägre jämfört med märkesverkstäderna. Våra gör-det-själv paket är mycket populära både bland privatkunder och företagskunder. Husbilar har ofta en mer komplex konstruktion och måste därför registreringsbesiktas när en kula monterats. Att det i flera fall blir billigare att montera dragkrok i Umeå jämfört med Stockholm är inte så konstigt. Oavsett om du föredrar en avtagbar dragkrok, som är lätt att montera vid behov eller önskar en fast dragkrok för extra lastkapacitet, så hittar du den hos oss.

Next

Dragkrok Billigast i Norden!

montera dragkrok pris

Skriv in din bils registreringsnummer för att snabbt och enkelt hitta dragkrokarna som passar din bil. Det tar inte speciellt lång tid att montera på en avtagbar dragkrok, så det finns ingen direkt fördel med att ha en som är fastmonterad, förutom ifall det ska användas ofta. Montörerna som arbetar på plats har genomgått utbildning i Halmstad och har flera års fordonsteknisk erfarenhet. Skapa ett uppdrag för att få detaljerade offerter till din bil. Skoda Favorit, lanserad år 1987, hade inte helt obetydlig försäljning även i Västeuropa. Gäller ej redan utförda uppdrag. För husbilar så skall fordonet fortfarande registreringsbesiktas.

Next

Montera dragkrok

montera dragkrok pris

Det ger bilen en fin baksida när du inte drar ett släp, samtidigt som du har fördelen av att kunna dra något extra när det behövs. Våra dragkroksmontörer är mycket erfarna och utbildade så att du tryggt kan lämna ifrån dig din bil till oss. Detta är alltså ett paket där samtliga delar som krävs för en godkänd montering ingår, allt förutom verktyg och kunskap… När du inhandlar dragkrok till din bil, var extra noggrann på att du väljer korrekt modell, det finns nämligen en uppsjö av modeller, ca 2000 av vardera dragkroksmärke. Hela tiden med en positiv och trivsam attityd mot mig som kund. Observera att man måste flytta den ordinarie nummerplåten till hållaren och inte skaffa en extra nummerplåt, eftersom en bil bara får ha totalt två nummerplåtar. Dragkroken ska alltid monteras av yrkesfolk på en verkstad eftersom det är viktigt att du t. Kopplade på drag o el men fick ett fel på elkopplingen.

Next

Vi kan montera din dragkrok! Montering fr. 4.495:

montera dragkrok pris

För att ge dig en idé om vad det kostar att få en dragkrok monterad på din Mercedes-Benz har vi beräknat ett genomsnittspris, som täcker alla de offerter som verkstäderna har skickat till användarna av autobutler. Han gjorde ett jättefint jobb och gick igenom montaget med mig när det var klart. Titta även på släpvagnskalkylatorn på transportstyrelsens hemsida för detaljerad information om vad som gäller för just dig och ditt släp Titta även på släpvagnskalkylatorn på transportstyrelsens hemsida för detaljerad information om vad som gäller för just dig och ditt släp. För postnummer som börjar på 8 och uppåt tillkommer 1 dag. Boka tid direkt online eller ring oss på 0771 - 400 000 så hjälper vi dig gärna.

Next

Dragkrok Skoda

montera dragkrok pris

Kroken sitter på plats liksom kontakten och jag har använt det några gånger nu och allt verkar fungera perfekt. Vanliga frågor och svar - Så här beställer du på Bilenochjag. Dagligen levereras ca 5 pallar med dragkrokar som skickas till verkstäder och privatpersoner över hela Sverige. Undantag Om ett fordonet uppfyller nedanstående kriterier behöver inte dragkroken besiktas. När produkten väl ligger i varukorgen följer du steg för steg genom beställningen. Hade ett litet problem med elen och ringde då en av era montörer som kvickt och lätt hjälpte mig.

Next

Information om montering av dragkrok

montera dragkrok pris

Det kan vara ett bra alternativ om du ofta är i behov av att använda dragkrok. Posten varubrev levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Man har utvecklat en del av lokalen för att anpassa allt efter dragkroksmonteringar. Du kan när som helst avregistrera dig. När beställningen väl genomförts kommer du att få en orderbekräftelse till din mail som du angett. Vi lämnar alltid livstids produktgaranti på dragkroken gäller bilens livslängd. Blir det billigare med en dragkrok från bildelskedjan Mekonomen än från en märkesverkstad? Tack för affären och säg till om det är någon särskild omdömes sida som är viktig för er så lägger jag en kommentar.

Next

Boka dragkroksmontering hos Dragkrokslagret

montera dragkrok pris

Du trycker istället på en knapp i bagageutrymmet för att fälla ut dragkroken. Erbjudandet gäller första köpet för nya kunder i samband med registrering till Skruvats nyhetsbrev. Jag kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner. Accessoarer för dragkrokar Förutom släp och husbilar, finns även accessoarer för din dragkrok. Om man har avtagbar krok och demonterar denna när den inte används ökar krockskyddet vid en påkörning bakifrån. Bokningen görs enkelt online eller på telefon. Bilen är typgodkänd och 2.

Next

Dragkrok monterat & klart

montera dragkrok pris

Lagar och regler för dragkrok Från och med den 1:e september 2013 så behöver bilen inte ombesiktas när man monterar en typgodkänd dragkrok. . En lastbil som har en högsta tillåtna totalvikt om maximalt 3500 kg. Ny besiktning inom en månad När dragkroken är monterad är det dags för ett besök hos Bilprovningen för en registreringsbesiktning. Kom ihåg, ingen klarar av att backa med ett släp första gången, men träning ger färdighet. Låt oss montera din dragkrok Vårt mål är att alltid ha Sveriges bästa priser och att utföra en så trygg och kvalitativ montering av dragkrokar eller dina biltillbehör som möjligt.

Next

Dragkrok

montera dragkrok pris

Jag ringde och bad om en monteringsanvisning för jag var lite nyfiken på om jag klarade av att montera en dragkrok själv. Se till att du beställer en dragkrok som är godkänd för användning i Sverige, och kom också ihåg att köpa passande eltillbehör. När du ska flytta, köra skräp till soptippen, montera en cykelhållare eller av annan anledning transportera stora och otympliga saker så kan en släpvagn vara till stor hjälp. Du betalar för den största fraktklassen. Dragkrokslagret gör stora inköp av dessa modeller och kan därför erbjuda snabba leveranser och låga priser utan att dra ner på kvalité. Om draget monterats i eller på en bakgavellyft eller ett särskilt eftermonterat bakre underkörningsskydd så ska fordonet registreringsbesiktas.

Next