Mormor jag vet att du Ă€r i himlen. Min mormor, den vackraste stjĂ€rnan i himlen — Att vara mamma 2019-12-04

Tankar om “Mormor jag vet att du Ă€r i himlen, men har du en timme?”

mormor jag vet att du Àr i himlen

Jag bÀr alla hennes ord och rÄd pÄ min hud. Under hans förestÀllning fÄr vi höra minnen som format Spetz liv, bland annat identitetssökande, prestationsÄngest och Snapchat-flörtar. FörestÀllningen ÄtervÀnde i vÄras för en rikstÀckande, utsÄld och flerfaldigt hyllad turné och har nu setts av över 23. Motton: Amor vincit omnia; Lite civil olydnad kan ibland vara bra. KvÀllar av spel, sÄnger och berÀttelser. Idag med beundran och lite nostalgi.

Next

Tankar om “Mormor jag vet att du Ă€r i himlen, men har du en timme?”

mormor jag vet att du Àr i himlen

För att jag, mellan tĂ„rar och sorg, vet att min mormor nu Ă€r den vackraste stjĂ€rnan pĂ„ himlen, den största av allt och den som sticker ut med sin skönhet. William utlĂ€mnar sig helt som i ett korsförhör pĂ„ bĂ€sta sĂ€ndningstid. Även nĂ€r könsroller kritiseras pĂ„ ett rĂ„tt sĂ€tt, Ă€r det vĂ€rme som sprids! Det lyser om honom och jag vill bli hans bĂ€sta vĂ€n. För henne berĂ€ttar han om en uppvĂ€xt med pushiga gympalĂ€rare, flörtkriser och ilandskamper. Jag visste inte att han var sĂ„ mĂ„ngsidig, utan trodde att vi skulle fĂ„ typ en monolog frĂ„n scenen. Hennes arv blev en sĂ„ stor del av mig sjĂ€lv att det kĂ€nns som att hon stĂ€ndigt Ă€r nĂ€rvarande. Övrigt: Under kategorin 'Den lĂ„nga resan' har jag skrivit ner min berĂ€ttelse om mina Ă„r som finskt krigsbarn i FĂ„glum, VĂ€stergötland.

Next

Min mormor, den vackraste stjĂ€rnan i himlen — Att vara mamma

mormor jag vet att du Àr i himlen

För inte kan det vara sÄ att man behÀrskar alla aspekter frÄn klara, fÀrdiga och gÄ? Med henne hade jag nÄgra av de bÀsta upplevelserna under barndomen och jag hÄller mina minnen kÀrt i mitt hjÀrta. Lys som bara du vet hur man lyser, min vackra mormor. Biljetterna slÀpps den 25 oktober. Jag kommer alltid att titta uppÄt och hoppas kunna se dig, fortsÀtta Àlska dig, kÀnna att du aldrig fysiskt lÀmnat denna vÀrld utan fortfarande Àr hÀr, för att du aldrig ska försvinna frÄn mina minnen. Det handlade om Williams egen uppvÀxt och sökande efter identitet, mamman, pappan och mest om mormor, som han hade en alldeles speciell relation med.

Next

William Spetz starka ord till sin mormor: lever inom

mormor jag vet att du Àr i himlen

Hon var hÀngiven och kÀrleksfull, grÀnslös och oÀndlig. Min mormor, i mitt hjÀrta Àr du levande och jag kommer aldrig att sluta Àlska dig och grÄta för dig. Ibland kostar han ocksÄ pÄ sig att driva med sig sjÀlv. Han lyckas fullstÀndigt i alla karaktÀrer och jag undrar om det finns nÄgot som William inte kan gestalta. En sak skrÀmmer mig dock hjÀrtskÀrande.

Next

Min mormor, den vackraste stjĂ€rnan i himlen — Att vara mamma

mormor jag vet att du Àr i himlen

Med energi tar han med sig hela publiken genom sin uppvÀxt, vilket görs med humor, dans och ifrÄgasÀttandes av normer. Husdjur: Nej, Àr tyvÀrr allergisk mot alla djur med pÀls. Verklig underhÄllning med mycket skratt, men hela tiden med en allvarlig underton. Nu ÄterstÄr det bara att se om folk fortfarande vill komma och ta del av berÀttelsen. Det skÀr i oss pÄ ett sÀtt som vid nÄgra tillfÀllen gÄr över grÀnsen för hur blottlÀgganden fÄr ske mellan obekanta.

Next

William Spetz starka ord till sin mormor: lever inom

mormor jag vet att du Àr i himlen

Det skulle i sÄ fall inte vara första gÄngen nÄgon blir tryggt invaggad i den nordsvenska idyllen. Bil: Nej, har inte ens körkort. Men frÄn det till att skriva om sin egen mormors död och spela om det, Àr faktiskt nÄgot helt annat. Det Àr fina William Spetz som berÀttar om sin smÀrta och tankar kring sin underbara mormor. Varför ska man slÀppa taget? Jag kÀnde mig inte klar med förestÀllningen efter den första turnén, dÄ det bara blev roligare att spela, sÄ nÀr producenten Jonas frÄgade om jag ville Äka en svÀng till sÄ sa jag ja innan han hann avsluta meningen.

Next

William Spetz starka ord till sin mormor: lever inom

mormor jag vet att du Àr i himlen

Det Àr slÄende mycket som sitter som handen i handsken för Spetz. Jag blir rÀdd att han ska gÄ sönder, han som privat person. Plöjer man youtube en kvÀll sÄ kan man ju konstatera att killen bÄde Àr pubertal, tonÄrstramsig och hyfsat skarp i sina materiel. Mormor jag vet att du Àr i himlen, men har du en timme? Jag uppskattar att hennes energi pekar mot vÀgarna jag ska gÄ. BÀsta egenskaper: TÄlmodig; vÄgar ta konflikter. Nyheter24 har tidigare listat allt du behöver veta om komikern i artikeln Mormor jag vet att du Àr i himlen, men har du tid en timme? Att prata om döden och ha en Àkta relation till den, nÀr man Àr ung ger bÄde sorger,men ocksÄ förutsÀttningar för att kunna hantera livets gÄng.

Next

Mormor jag vet att du Àr i himlen, men har du tid en timme?

mormor jag vet att du Àr i himlen

. För det Àr inte enbart en skÄdespelare som stÄr dÀr pÄ scen. Under inga omstÀndigheter Àr syftet med informationen att tillhandahÄlla diagnoser eller agera som ett substitut för en kvalificerad experts arbete. Men framför allt lÀr vi kÀnna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015. Den ljuva damen med grÄtt hÄr och rynkiga hÀnder. Just dÀr kan jag hitta svaret pÄ alla mina frÄgor. Sen gick han vidare till YouTube och twitter och instagram.

Next

Tankar om “Mormor jag vet att du Ă€r i himlen, men har du en timme?”

mormor jag vet att du Àr i himlen

PĂ„ Instagram öppnar komikern upp om saknaden efter sin kĂ€ra slĂ€kting och hur hon har inspirerat honom genom livet — och till idĂ©n för förestĂ€llningen. Dikterna ligger under fliken 'LĂ€s gĂ€rna'. Irriterar mig pĂ„: Jantelagen och översittare. Det Ă€r inte alls svĂ„rt att veta hur stolt hans mormor Ă€r över honom. NĂ€r jag började blogga hĂ€r pĂ„ Vk för sju Ă„r sedan, hade han ocksĂ„ en blogg hĂ€r som hette lilla bloggen. Min mormor Ă€r den som lĂ€rt mig att tro pĂ„ mig sjĂ€lv. Det Ă€r skratt, det Ă€r allvar, det Ă€r fniss och tĂ„rar.

Next