Musiikkitalo lipunmyynti. Liput 2019-12-05

KAUSIKORTIT

musiikkitalo lipunmyynti

If you are unable to provide the information within 3 weeks or 72 hours before the event, your order will be cancelled. Sinulle on varattu sama paikka samoilla tiedoilla kuin edellisellä kaudella. Han-Na Chang, Koyama 9 2. Verkkokaupasta on myös mahdollista tilata liput postitse viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein.

Next

Liput

musiikkitalo lipunmyynti

If you have not already provided this information, you will be contacted by a member of our team no later than 72 hours after your order. Tarkista verkkoyhteys ja päivitä sivu. Saapumisohjeet julkisilla kulkuvälineillä Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on Musiikkitalolle noin 300 metrin kävelymatka. R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla. Opasteet ja porraskaiteet ovat kohomerkittyjä ja julkisten tilojen lattioissa on ohjauslistat.

Next

Kausiliput

musiikkitalo lipunmyynti

Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä. Osta teatterin lippumyymälästä — säästä palvelumaksut Omassa myymälässämme Ensi linja 2 asioidessasi säästät palvelumaksut, ja voit määritellä haluamasi summan euron tarkkuudella. Et saa uutta muovista kausikorttia, vaan nykyinen korttisi aktivoidaan uutta tilaustasi vastaavalle ajanjaksolle. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille. Han-Na Chang, Koyama 12 18.

Next

Kausiliput

musiikkitalo lipunmyynti

Han-Na Chang, Koyama 6 8. All resale tickets are verified by Ticketmaster. Huomioithan, ettei Sibeliustalolla ei ole päivittäistä lipunmyyntiä. Vähennä valittujen lippujen määrää ja yritä uudelleen. Tarkista eri lippukauppojen hyväksymät kulttuurimaksuvälineet. Verkkokauppalahjakortissa voit valita eri vaihtoehdosta kuvan. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta.

Next

Turun konserttitalo Turku

musiikkitalo lipunmyynti

Lipun voi noutaa Musiikkitalon infopisteestä, 3. Kaikki Ticketmasterin välittämät tapahtumat löytyvät -sivuilta sekä Ticketmasterin lippukaupoista. Radion sinfoniaorkesterin ja ylikapellimestari Hannu Linnun Bernd Alois Zimmermannin musiikkia sisältävä levy on valittu Presto Classical verkkojulkaisun vuoden kymmenen parhaan levytyksen joukkoon. Tämä tarkoittaa samaan henkilöön, sähköpostiosoitteeseen, laskutusosoitteeseen, luottokortin numeroon tai muihin tietoihin liittyviä tilauksia. Jos sinulla on jo käyttäjätili, {signInLink}. Voit tilata taksin myös Musiikkitalon Mannerheimintien puoleisen pääoven edessä olevalle levennykselle. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan.

Next

RSO: Radion sinfoniaorkesteri liput ja tapahtumia

musiikkitalo lipunmyynti

Yhteystiedot Mannerheimintie 13 A 00100 Helsinki musiikkitalo. Vip-paketin hinta vaihtelee riippuen esityksestä. Vähennä valittujen lippujen määrää ja yritä uudelleen. Konserttitalo on Turun filharmoni-sen orkesterin kotisali ja salissa on 1002 paikkaa. Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja summan voit itse valita. Kävely lähtee suuren näyttämön naulakon päädystä aina 60 minuuttia ennen näytöksen alkamisaikaa.

Next

Lipunmyynti

musiikkitalo lipunmyynti

Kysy lisää: Pasi Pääkkönen, asiakkuusvastaava, 09 3940 256, pasi. Orkesterin ylikapellimestari on Hannu Lintu. Kesän ja juhlapyhien poikkeusaikatauluista tiedotetaan Musiikkitalon verkkosivuilla www. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan , tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain lippu. Kaupunginteatterin lipunmyynnistä ostetut liput: Esityksen liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään tai niistä hyvitetään lipun hinta takaisin Kaupunginteatterin lippumyymälässä perutun esityksen lippuja vastaan. Lintu, Irvin, Boesch, Suihkonen, Cargill, Musiikkitalon Kuoro, Ylioppilaskunnan Laulajat 8 31.

Next

Liput

musiikkitalo lipunmyynti

Alennuskortti on noudettavissa Musiikkitalon lipunmyynnistä 19. Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka kaupungin sydämessä. Verkkokaupassa on juuri nyt paljon asiakkaita. Hannu Lintu, kapellimestari; John Irvin, tenori Faust ; Florian Boesch, baritoni Mefisto ; Markus Suihkonen, basso Brander : Karen Cargill, mezzosopraano Marguerite ; Musiikkitalon kuoro, valm. Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Sillä välin voit etsiä vastaavia tapahtumia.

Next

Ticketmaster Suomi Lippukaupat

musiikkitalo lipunmyynti

Arkkitehti Risto-Veikko Luukkosen suunnittelema Turun konserttitalo valmistui vuonna 1952 ja se on maamme ensimmäinen pääasiassa konserttitarkoituksiin suunniteltu ja rakennettu sali. Konserttitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa Puutorin laidalla. Maksa kausikorttisi Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Lippupiste palauttaa lipun hinnan viikon sisällä palautuksesta. Maksettuja lippuja ja kausikortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Tarkista sähköpostiosoitteesi ja yritä uudelleen.

Next