Musti ja mirri turku. Kynsienleikkuu 2019-12-05

Avoin työpaikka: Myyjä 15h/vko, Musti ja Mirri Turku

musti ja mirri turku

Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikömme Milla Alonen osoitteesta myymalapaallikko. Kaikki hyinvointimyymälämme, joissa on tarjolla turkinhoitopalveluita, tarjoavat myös kynsien leikkausta. Alen huipputuotteet: Musti ja Mirri — Kaverina myötä- ja vastakarvassa Lemmikkiarkeen mahtuu sekä koiranelämää että kissanpäiviä. Toteutat Mustin ja Mirrin ketjukonseptia ohjeistusten mukaisesti.

Next

Avoin työpaikka: Myyjä 15h/vko, Musti ja Mirri Turku

musti ja mirri turku

Pidämme huolta lemmikistäsi kuin omistamme! Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Koiran pesu Koiran turkin pesu on tärkeää iholle ja karvapeitteelle ja myös oiva tapa poistaa koirasta irtokarvaa. Mustissa ja Mirrissä kaikki koirien trimmaukset ja turkinhoidot tehdään avoimesti ja lempeästi, eläimen hyvinvointi etusijalla. Suola, lumi ja sora ovat kova vastus koirien herkille anturoille, mutta ei hätää! Koiran trimmaus ja turkinhoitopalvelut Koiran trimmaus ja turkinhoitopalvelut Trimmaus ja turkinhoito kuuluvat hyvinvoivan lemmikin arkeen. Nopeimmille on tietysti tarjolla eniten valikoimaa ja hulluimmat aleprosentit. Kynsienleikkuupalvelua tarjoavat myymälät Varaa aika kautta kynsien leikkaukseen.

Next

Avoin työpaikka: Myyjä 15h/vko, Musti ja Mirri Turku

musti ja mirri turku

Ensimmäisellä kerralla tarvitset mukaan rokotustodistuksen. Suosituimmat palvelumme Koiran kynsienleikkuu Koiran kynsien leikkaaminen on tärkeä osa koiran hoitoa. Myyjänä osallistut myymäläkuntoisuuden ja siisteyden ylläpitoon myymälässä. Jos olet etsimämme täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimityöskentelijä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 6. Tehtävään soveltuva työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Turkinhoitopalvelumme tarjoaa kaikille Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaille veloituksettoman , jonka aikana trimmaajamme totuttavat koirapienokaista rauhallisesti käsittelyyn ja antavat omistajalle vinkkejä oikeisiin otteisiin. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa.

Next

Kynsienleikkuu

musti ja mirri turku

Tarkemmat tiedot löydät linkistä: Ilmoittautuminen kassalla noin 10 minuuttia ennen treffien alkua. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Alla luetellut myymälät tarjoavat kynsienleikkuupalvelua. Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Myyjänä sinulla tulee olla valmiutta ilta-, viikonloppu- ja sesonkipainotteisiin työvuoroihin. Tehtävään soveltuva työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi.

Next

Avoin työpaikka: Myyjä 10h/vko, Musti ja Mirri Turku

musti ja mirri turku

Jos olet etsimämme täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimityöskentelijä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 8. Keräys jatkuu myymälässämme vielä 22. Meillä muotoiluun sisältyvät aina myös pesu, föönaus, ja viimeistely. Varaa aika kautta kynsien leikkaukseen. Kissan trimmaus Kissan karvapeitteen huoltaminen sekä kynsienleikkaus vaativat erityistä hellyyttä ja lajintuntemusta. . Odotamme, että sinulla on tuoteosaamista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun.

Next

Kynsienleikkuu

musti ja mirri turku

Löydät valikoimastamme jokaiselle karvakorvalle sopivan jouluisen paketin. Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Voit varata ajan myös soittamalla numeroon 0800 411 255. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi laadukasta ja , ja Me pidämme huolen, ettet koskaan tassuttele yksin, sillä aina kun kaipaat kaveria, olemme täällä — vain kuonon mitan päässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkituoteketjussa. Koira saa aikaa tottua esim.

Next

Avoin työpaikka: Myyjä 15h/vko, Musti ja Mirri Turku

musti ja mirri turku

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkituoteketjussa. Olemme Slekin kanssa yhteistyössä auttaneet vähävaraisten lemmikkejä, sekä kodittomia eläimiä joulu-keräyksellä. Videolla myymäläpentu Mortti peuhaamassa Salon pentutreffeillä. Trimmaus- ja turkinhoitopalvelut kerryttävät kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Meillä lemmikkiä ei pakoteta kohtaamaan pelkotilojaan vaan etsimme aina yhteistyössä stressittömimmän ratkaisun. Katso lisää tai soita numeroon 0800 411 255.

Next

Trimmaus ja turkinhoitopalvelut

musti ja mirri turku

Jos kaipaat apua ja tukea kissasi trimmaamiseen, saat lisätietoja asiakaspalvelustamme, numerosta 0800 411255. Näyttäviä neuleita, tyylikkäitä takkeja, pehmeitä petejä, luvallisia leluja —ja yhtä ja toista muuta kivaa karvakamuille houkuttelevin hinnoin! Myyjänä kehität ja ylläpidät omalta osaltasi myymälän positiivista työskentelyilmapiiriä. Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle. Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Odotamme, että sinulla on tuoteosaamista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Odotamme sinulta positiivisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista ketjutoimintamalliin.

Next