Myyrmäki stadion. Myyrmäen jalkapallostadion, Raappavuorentie 6, Vantaa (2020) 2019-12-05

ISKELMÄ MYYRMÄKI FOOD & WINE FESTIVAL,

myyrmäki stadion

Hän pitää Myyrmäen stadionia tunnelmallisena ja helposti saavutettavana festivaalipaikkana. Stadion toimi vuoden 2009 Liigacupin finaalikenttänä. Se vetoaa eri puolilta Suomea tulleisiin vantaalaisiin. It is home to several shopping centers, the largest of which is. Olen itse asunut Vantaalla jo seitsemän vuotta ja viihdyn aivan erinomaisen hyvin, mutta kaipaan lisää virikkeitä ja elämyksellisiä tapahtumia etenkin Vantaan kesään. Etsin matkustamalla inspiraatiota ja tuoreita näkökulmia työhöni.

Next

ISKELMÄ MYYRMÄKI FOOD & WINE FESTIVAL,

myyrmäki stadion

Stadion on varsinaisesti jalkapalloareena, mutta se muuntautuu tapahtuman mukaan muuhunkin käyttöön. Hänestä heinäkuinen Tikkurila Festivaali on hyvä esimerkki toimivasta tapahtumasta. Kallislahti toteaa, että ajankohta on siinä mielessä hyvä, että luonnonnurmikausi on juuri alkanut ja niistä saadaan lisäkapasiteettia jalkapalloilulle. Rahallista tukea markkinointiin on mahdollista myöntää vapaa-ajan lautakunnan päätöksellä. Just to the south-east is , an artificial hill which is the highest point in Helsinki.

Next

ISKELMÄ MYYRMÄKI FOOD & WINE FESTIVAL,

myyrmäki stadion

Stadion toimi vuoden 2009 Liigacupin finaalikenttänä. Uskon, että muut tapahtumanjärjestäjät seuraavat mielenkiinnolla, miten stadion toimii konserttipaikkana. Stadionille valmistuu tekonurmi, ja se soveltuu lähes ympärivuotiseen käyttöön. Ei häiritseviä juoksuratoja, katsomot suoraan kentän vieressä, joustavat tilat ja riittävät yleisön oheispalvelupaikat tekevät stadionista ympärivuotisen keitaan kaikentasoisen jalkapalloilun harrastamiseen. Vain elämää —ohjelmastakin tutut Elastinen, Tuure Kilpeläinen, Erin, Paula Koivuniemi Official, Laura Voutilainen ja Anne Mattila sekä Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama tehotrio Teflon Brothers. Toisessa vaiheessa vuosina 2001—2002 rakennetussa katsomossa on paikkoja 2 050.

Next

Myyrmäen jalkapallostadion muuttuu musiikkiareenaksi

myyrmäki stadion

Vantaan kaupungin omistama yhtiö Kiinteistö Oy Länsi-Vantaan liikuntalaitokset osti 20. Paikalle halutaan niin viinimaahantuojien ja olutpanimoiden kuin julkkiskokkien ruokatarjoilupisteitä. Junioritoiminta stadionilla on erittäin vilkasta ja päivittäistä. Musiikin lisäksi festivaali lupaa tarjota ruoka- ja juomaelämyksiä. This is the third highest tier in the.

Next

Myyrmäen jalkapallostadion muuttuu musiikkiareenaksi

myyrmäki stadion

Stadionin pääkatsomossa on 2 250 katettua istumapaikkaa. The Myyrmäki major region consists of 11 districts with a total population of 52,267 as of 1. Myyrmäen jalkapallostadion on Vantaalla Myyrmäessä sijaitseva jalkapallostadion, joka avattiin vuonna 2000. Esiintyjinä nähdään ainakin Elastinen, Tuure Kilpeläinen, Erin, Paula Koivuniemi, Laura Voutilainen ja Anne Mattila sekä Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama tehotrio Teflon Brothers. HistoriaStadionin ensimmäinen vaihe valmistui kesäkuussa 2000. Vantaan kaupungin liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti arvioi, että kenttä ja katsomo vetävät yhteensä 10 000—15 000 henkeä.

Next

Stadion

myyrmäki stadion

Ehdotuksia voi tehdä esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivujen kautta. Kallehan keksi aikoinaan yhdistää autourheilun ja musiikkifestivaalit ja perusti menestyneen Seinäjoen Vauhtiajot —kesätapahtuman, joten ehdotin hänelle kotimaisen iskelmä- ja pop-musiikin ja ruoka- ja juomakulttuurin yhdistävää tapahtumaa tänne Vantaalle, Ville Pusa kertoo. Hyvä ruoka ja laadukkaat juomat ovat musiikin lisäksi aina olleet lähellä sydäntäni, joten mietin, että eikö tässä uudessa tapahtumassa voisi jotenkin yhdistää huippuartistit ja huippukokit, musiikin ja ruoan. Konsertit, sotilasvalatilaisuudet, australialainen ja amerikkalainen jalkapallo, koiranäyttelyt — mm. Vaikka jalkapallo pyörittääkin Myyrmäen jalkapallostadionia, ovat myös muut lajit erittäin tervetulleita näihin upeisiin olosuhteisiin.

Next

AC Vantaa

myyrmäki stadion

Sielun ja ruumiin ravintoa samaan aikaan ja paikkaan. Pelastusviranomaiset määrittelevät tarkemmin, kuinka paljon alueelle voidaan konserttiyleisöä ottaa. Vastaavia tapahtumia voitaisiin Kallislahden mukaan järjestää 2—3 kesässä. Isoista tapahtumista saaduilla vuokratuloilla voidaan kehittää stadionia. Tapahtuma sulkee stadionin noin viikon ajaksi urheilulta itse tapahtuman sekä sen rakentamisen ja purkamisen vuoksi. Kenttä ja katsomo vetävät yhteensä 10 000—15 000 henkeä.

Next

ISKELMÄ MYYRMÄKI FOOD & WINE FESTIVAL,

myyrmäki stadion

Nimi Osoite Postinro Paikkakunta Kaupunginosa Aukioloaika Martinkyläntie 39 B 01720 Vantaa Varisto Voimakuja 1 01510 Vantaa Tammisto Rekolantie 70 01400 Vantaa Rekola Valuuttakatu 3 01510 Vantaa Pakkala Vantaanportinkatu 3 01510 Vantaa Pakkala Tikkuraitti 13 01300 Vantaa Tikkurila Nilsaksenpolku 2 01510 Vantaa Pakkala Iskoskuja 3 01600 Vantaa Myyrmäki Iskoskuja 3 A 1 01600 Vantaa Myyrmäki Vantaanportinkatu 3 01510 Vantaa Pakkala Valimotie 29 01510 Vantaa Pakkala Valimotie 11 01510 Vantaa Tammisto Valimotie 29 01510 Vantaa Pakkala Petikontie 3 01720 Vantaa Petikko Peltolantie 2 01300 Vantaa Viertola Vantaanportinkatu 3 01510 Vantaa Pakkala Sähkötie 5 01510 Vantaa Tammisto. . Vantaan kaupungin omistama yhtiö Kiinteistö Oy Länsi-Vantaan liikuntalaitokset osti 20. Kuvan tiedot Otsikko: Stadion sateessa Kuvankäsittelyn lisätiedot: Info: Kategoria: Albumi: Hakusanat suomi : Meta: myyrmäkikuva pohjolakuva stadionkuva areenakuva iltakuva valonheitinkuva vantaakuva valokuva sädekuva sadekuva - käyttökuva kuvituskuva mainoskuva kalenterikuva sisustuskuva esitekuva julistekuva korttikuva lehtikuva mainonta sisustaminen sisustus kuvapankkikuva kuvatoimistokuva valokuva Paikka ja aika - Location and date: 26. Tilauksen jälkeen toimitettavassa originaalikuvassa merkintöjä ei ole. Voit tilata tästä kuvasta myös uniikin mustavalkoisen tai sävytetyn version! Stadionille valmistuu tekonurmi, ja se soveltuu lähes ympärivuotiseen käyttöön. Myyrmäki Stadionin lavalla nähdään mm.

Next

James Blunt

myyrmäki stadion

The district has an area of 2. Artistit Festivaalin kaikki esiintyjät kuuluvat iskelmä- ja pop-musiikin tunnetuimpaan eliittiin. Festivaalien ravintolagurut ovat muun muassa Top Chef Suomi, Kaappaus keittiössä, Katastrofikokki, Illallinen äidille ja Kokkisota —tv-ohjelmista tutuiksi tulleita huippukokkeja. The area is served by on the I and P lines of the network. They also have had three spells in the third tier, the Second Division , in 2000, 2002—03 and now again in 2010.

Next