Nettavisen trav. contacto.disneylatino.com 2019-11-30

Gratis travtips

nettavisen trav

Hvem lagrer vi data om? Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Dersom du er fornøyd med tipsene, trenger du ikke å gå i kiosken for å levere spillene. Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart. Tips til lørdagens V75-løp blir publisert klokken 11 hver fredag. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

Next

Se LLV75 på contacto.disneylatino.com

nettavisen trav

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Tipstelefonene er heller ikke billige, og med en minuttpris på 13 kroner blir det fort kostbart dersom du skal få med deg alle forslagene per telefon. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet som er under stadig utvikling , men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. Sendingen starter som vanlig 12. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Next

Mediehuset Nettavisen

nettavisen trav

De minste tipsene i pluss I år har Nettavisens traveksperter Pål Jensen og Håkon E. Disse dataene utleveres aldri til hverken avisens ansatte eller tredjeparter. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme nettleser som du bruker nå. Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Denne informasjonen er anonymisert og kan ikke brukes for å spore deg.

Next

Gratis travtips

nettavisen trav

Det tar bare etpar minutter å registere seg som Nettavisenspiller. Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet. . Nettavisen har imidlertid ingen planer om å gjøre om til en betalingstjeneste. Jørgen Hasle Johansen er dagens utegående reporter i byen mellom de sju fjell.

Next

Mediehuset Nettavisen

nettavisen trav

Deler av disse er tredjepart informasjonskapsler levert av eksterne tjenesteleverandører. Denne slettes når du lukker nettleseren din, eller senest etter 360 minutter med inaktivitet. Brukerinformasjon Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. Disse data er lagret frem til du sletter din brukerkonto. Disse data lagres frem til brukerontoen slettes.

Next

Mediehuset Nettavisen

nettavisen trav

Duoen Anders Mikkelborg og Daniel Kulblik tar seg av ekspertvurderingene, og etterpå kompletterer Stian Hallenstvedt laget som ledes av Hans Kristian Skubberud. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet. De 33 første ukene har tipsene i denne kategorien gitt et akkumulert overskudd på 7603 kroner. Lørdag kommer han i studio for å si sin mening om travsporten, og han har sikkert også vurdert lørdagens V75 nøye. Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

Next

contacto.disneylatino.com

nettavisen trav

Nettavisen har dessuten en flott service der vi hver dag lager en travmeny med nyttig info og aktuelle linker til dagens løp - alt samlet på et sted. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal. Tips til kveldsløp kommer klokken 11. På disse dagene kommer kveldstipsene klokken 13. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Next

Se LLV75 på contacto.disneylatino.com

nettavisen trav

Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder. Personvern og datalagring Lagring og logging av data Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Travtips på nettet er i ferd med å bli big business, og du kan risikere å betale flere hundre kroner for tips til en helt vanlig V5-omgang. Nettavisen er e-kommisjonær for Norsk Rikstoto, og du kan spille ved å trykke på spillboksene oppe til venstre i denne artikkelen. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Next

Mediehuset Nettavisen

nettavisen trav

Hos Nettavisen kan du også kjøpe Lyntoto eller levere dine egenkomponerte bonger. Hansen gjort det imponerende godt på de minste tipsforslagene til rundt hundrelappen. Det blir et gjensyn med topphoppa Sweet Case og hennes trener og eier Trond Thorseth fra Vikersund. Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Vi fortsetter dermed å gi deg gratistips til de fleste norske løpene — året rundt. .

Next

Nettavisen gir deg gratis travtips

nettavisen trav

. . . . .

Next