Neulottu huivi. Siskoneule: Ilmaiset neuleohjeet 2019-12-05

Mammutin puikot: Virkattu pitsihuivi!

neulottu huivi

Se Marshall tuli puhelimen kytkynä. And now also in German! Neulo silloin langankierroin tehty kerros kuten muut lisäyskerrokset ilman keskellä olevaa kavennusta esim. Neuloin talven aikana itselleni ja siihen myös jonkinlaisen irtokauluksen. . Neulo reunoissa 2 s aina oikein. Viimeistely ja hoito: Levitä neule mittoihinsa tasaiselle alustalle kostean liinan alle ja anna kuivua. Kun pidät huolta siitä, että sinulta löytyy toisiinsa sopivat kaulaliina, lapaset ja pipo, on helppoa! Just pick a yarn you like and choose a needle size that produces a drape that suits you and enjoy.

Next

Mammutin puikot: Virkattu pitsihuivi!

neulottu huivi

Lisämausteena kolme familiaarikisua: Sissi, Ada ja Keiki. Kuvassa perheen tytöt Laura, Janni ja Heidi esittelevät huiveja. Update July 24th 2018: There are now revised versions of English and Finnish files. Gauge really does not matter. See more ideas about Knitting, Knitting patterns and Knitting patterns free. And hey - size is adjustable - you may repeat garter stitch and lace parts as many times as you wish. See more ideas about Knitted shawls, Knitting and Knitting patterns.

Next

Näppärästi näkemättä: Nurmilintu

neulottu huivi

Tässä kohtaa normaalisti viimeistelisin neuleen levittämällä sen silityslaudan päälle ja peittäisin sen kostealla sideharsolla ja antaisin kuivua sen yön yli. Joka neljännen kerroksen lopussa lisätään yksi silmukka, kunnes ollaan sopivasti työn puolessa välissä. Neuloin Yökönlehdelle yulelahjaksi ison, kolmionmuotoisen pitsihuivin Novitan ohjeella - hän toivoi itse huivia nähtyään minun neulovan itselleni tälläista. Tätä 2 silmukan luomista ja 5 silmukan päättelyä toistetaan, kunnes kaikki päättelykerroksen silmukat on päätelty. If you prefer not to work bobbles, simply replace them with a single stockinette stitch.

Next

Uutar: Neulottu huivi

neulottu huivi

Tummennettujen viivojen välissä ovat eri sektoreissa toistettavat silmukat; neulo kerroksen alussa ja lopussa kaksi reunasilmukkaa. Itsellä harkinnassa on kesäisen version tekeminen puuvillaisesta virkkauslangasta tai vastaavasta. Puikkokoko: 4 Luo 48 silmukkaa. Koska huivi on hyvin venyvä, myös reunan ja päättelykerroksen on venyttävä. Kiinnitä yksinkertainen lanka huivin yläkulmaan kiinteällä silmukalla ks.

Next

Neulo yksinkertainen ja ilmava hartiahuivi

neulottu huivi

Langan ja puikkojen paksuus vaikuttaa lopputulokseen, joten samaa mallia k√§ytt√§en voit saada hyvin erilaisen lopputuloksen. Puikkoina 3¬Ĺ py√∂r√∂t ja osa langoista neulottu kaksinkerroin. Tiheys ei ole oleellinen, mutta neulepinnan tulisi olla mukavan l√∂yh√§ ja laskeutuva. Helmineule, ruutuneule, vinoneli√∂t, joustin, rikottu joustin, sile√§ neule ja kuviot nurjilla silmukoilla. T√§m√§ perinteik√§s juoma on ly√∂nyt itsens√§ l√§pi muun muassa siksi, ett√§ se sis√§lt√§√§ maitohappobakteereja ja v√§hemm√§n sokeria kuin virvoitusjuomat.

Next

Prinsessajuttu: Helppo kaulahuivi ohje

neulottu huivi

Huivi on siis mukavan iso, 40 cm leveä ja 180 cm pitkä + 9-senttiset hapsut. Neulo joka kerros kerroksen ensimmäinen ja viimeinen silmukka 2 kertaa eli neulo ensin silmukan etureunaan 1 o ja vielä silmukan takareunaan 1 o. Virkkaa 4 kjs ja 1 ks ensimmäiseen kjs-kaareen. Kun työ on 35 cm, päätä joustinta neuloen. Jos haluat lisäksi huivin niin pitkäksi, että se riittää esimerkiksi kaksi kertaa kaulan ympäri, ota se huomioon laskuissa. Malli on Ravelrysta, parilla pikku muutoksella, jotka löytyivät myös Ravelrystä tällä. Join the Yahoo group and the Ravelry group.

Next

Prinsessajuttu: Lapsen neulottu kaulahuivi

neulottu huivi

Yksi kerä Silver Dream -lankaa riittää yhteen kaulahuiviin. Anne oli tehnyt nurjilla silmukoilla, jolloin siitä tuli hieman eri näköinen. Ohje oli helppo ja valmis huivi näyttävä. Muista, että lisäykset toistuvat joka kuudennella kerroksella ja että kerroksen aikana silmukoiden määrä lisääntyy 16:lla. Mikset myös kokeilisi ohutta silkkihuivia vyönä, tai solmisi sitä kahvaan koristeeksi? Huivin voi myös kietoa lantiolle tai pitää olkapäillä lämmittämässä viileinä kesäiltoina. The shawl has a triangular shape, and is worked from the tip to the ribbed edge. Mikäs sen mieluisampaa ajatuksena, kuin virkata huivia kauniina kesäpäivinä, paitsi ettei ensin löytynyt oikeaa lilan-väriä mistään sopivasta langasta ja sitten kun lanka löytyi, niin oli ne jatkuvat sateet.

Next

Naisten huivit & kaulaliinat netistä

neulottu huivi

Ostin siis Iloa kolme kerää kerin ne auki ja napsin sieltä violetin sävyiset osat. . Onneksi Yökkö oli huiviinsa tyytyväinen. Viime syksynä Oslo-pipoja valmistui monen bloggarin toimesta ja niitä vilahteli Insta-tileillä usein. Juneberry is worked from charted instructions, some of which require lace maneuvers on both sides of the work.

Next

Naisten huivit & kaulaliinat netistä

neulottu huivi

Kaipailin viime talven pohjoisen lomalla reilunkokoista huivia, jonka voisi heittää takin päälle hartioita lämmittämään ja tarvittaessa kietaista päähänkin. See more ideas about Knitting, Knitting patterns and Knitting patterns free. Jatka sileällä neuleella ja aloita kavennukset 5. The paired increases and decreases create a wonderful bias fabric. .

Next

Neulottu huivi

neulottu huivi

Mosstickning, rutmönster, diagonaler, resår, bruten resår, slätstickning och figurer med aviga maskor. See more ideas about Knitting, Knitting patterns and Knitting patterns free. The knitting begins with a provisional cast-on of a few stitches at the center top; increases at the center spine and edges form the triangle shape. Lempitakkisi saa aivan uuden ilmeen, kun vaihdat kaulaliinaa. Paksuhkosta langasta kivalla mallilla tuli valmista nopeasti. Minulla oli vielä villapaidan lankaa jäljellä, joten päätin kokeilla.

Next