Nordic wellnes backaplan. Nordic Wellnes Backaplan, Sveriges farligaste gym!? 2019-12-05

Nordic Wellnes Backaplan, Sveriges farligaste gym!?

nordic wellnes backaplan

DÀr tankarna saktar ner och vi fÄr kÀnna kroppen pÄ djupet. Et annat fenomen pÄ Nordic Wellnes Backaplan Àr att det finns en del som tar med sig sina spÀdbarn in pÄ gymmet En tjej hade lagt sin nyfödda i en bilbarnstol pÄ golvet mitt framför hantelstÀllet, alltsÄ hur fan tÀnker man dÄ egentligen!? Det har ocksÄ visat sig att det lönar sig för oss nÀr vi jobbar med klubbkÀnslan. Ibland kan man vara först med att satsa pÄ en ny trÀningsform som man tror mycket pÄ och ibland avvaktar man för att se om det blir populÀrt först. Vi har barndans, grupptrÀningar, bra gymavdelning och Àven en senioravdelning. Som medlem hos oss fÄr du poÀng varje gÄng du gÄr och trÀnar. Vi sitter ocksÄ betydligt mer still framför vÄra skÀrmar idag Àn förr. I mitten pÄ 90-talet drev Magnus tre stycken solotek med solarium.

Next

Gym Backaplan

nordic wellnes backaplan

Din trÀnare utgÄr frÄn dina förutsÀttningar och behov. Antingen genom en behandling eller genom ett behandlingspaket sammansatt utifrÄn dina behov och önskemÄl. En personlig trÀnare finns till för att hjÀlpa och stötta dig i din trÀning, sÄ att du kan prestera bÀttre och nÄ dina mÄl. Vad tror du Àr anledningen till att ni har varit sÄ framgÄngsrika? Det Àr ju ett bolag med krav pÄ lönsamhet sÄ jag förstÄr att man Àr giriga men jag tycker nog att Nordic Wellnes har passerat grÀnsen för vad som Àr normalt. Alla anlÀggningar var utformade efter. Man trÀffar folk pÄ gymmet, kanske till och med nÄgon som kan ge en ett jobb eller en framtida partner. Kan du nÀmna nÄgra milstolpar i företagets historia? Det tar max 20 min sen sittar alla grejer fast! I Är sÄ har de utökat frÄn 2 vÄningar till 3 vÄningar och de delar ut Ärskort till höger och vÀnster sÄ det Àr knökat med folk! Vi har Àven ett belöningssystem för att motivera kunderna att trÀna mera.

Next

Nordic Wellness Backaplan, Göteborg

nordic wellnes backaplan

De har ca 140 klubbar i landet. Behöver du optimera nÄgon del av din kropp för att klara av pÄfrestningar sÄ hjÀlper vi dig att stÀrka och förbÀttra din kropp. . . Vi vill vara med och bidra till en bÀttre hÀlsa, bÄde nÀr det kommer till fetma och rent allmÀnt.

Next

Nordic Wellnes Backaplan, Sveriges farligaste gym!?

nordic wellnes backaplan

. Jag pratade med en annan som trĂ€nade dĂ€r som sa att det ligger en lapp pĂ„ golvet om att smith maskinen Ă€r farlig. Är det viktigt att ha pulsen pĂ„ rĂ„dande trender och hur gör ni för att hĂ„lla er Ă  jour? FĂ„ hjĂ€lp att nĂ„ dina mĂ„l! Hörde frĂ„n mitt gym att de har försĂ€kringar som tĂ€cker om en motionĂ€r blir skadad. PĂ„ nedervĂ„ningen sĂ„ har de 2st smithmaskiner som inte Ă€r fastskruvade i golvet och som iom det Ă€r helt livsfarliga. TyvĂ€rr öppnar ett nytt Nordic Wellnes vĂ€ldigt nĂ€ra mitt arbete vilket gör det fördelaktigt att trĂ€na dĂ€r. MĂ„let nu Ă€r att ha 200 klubbar i slutet av december 2020.

Next

Nordic Wellness firar 20 Ă„r

nordic wellnes backaplan

VÄra klubbar Nordic Wellness Àr idag störst i Sverige till antalet klubbar. SÄ jag gissar pÄ att de Àven resonerar sÄ utifall en smithstÀllning vÀlter över deras kunder, kunder som betalat flera tusen för att fÄ trÀna pÄ deras anlÀggning! Det Àr en ny form av cirkeltrÀning pÄ konditionsmaskiner som baseras pÄ den egna pulsen för att man ska kunna mÀta intensiteten i sin trÀning, och dÀrmed anpassa den för att nÄ sina mÄl. Man fÄr helt enkelt vÀlja fritt vad man Àr sugen pÄ och vad man vill lÀgga sin tid pÄ. Din trÀnare Àr alltid med dig under passet och peppar dig sÄ att du orkar mer! Gruppen Àr bredare sÄ man vÀnder sig mot en större publik. Snabbmaten och frestelserna som finns dÀr ute har ökat och man vill unna sig. . Som ny klient sÄ önskar vi att du först kontaktar den personliga trÀnaren för att boka en konsultation.

Next

Gym Backaplan

nordic wellnes backaplan

Det stora problemet som jag ser det, Àr att Nordic Wellnes gör sÄ sjukt mycket pengar för tillfÀllet, de har sÀkert ett hundratal nya medlemmar varje mÄnad och den ena Àr fan vÀrre Àn den andra Jag hade faktiskt tÀnkt köpa kort dÀr igen eftersom jag bor hyffsat nÀra, men det lÄter som att jag fortsÀtter trÀna pÄ mitt lite mindre och sÀmre gym Àn att gÄ dÀr och vara förbannad hela passet. Jag vill att alla ska ha nÀra till en Nordic Wellness-klubb. NÀr vi omsatte över en halv miljard kronor pÄ ett Är. Att stÀlla ungen sÄ intill hantelstÀllet Àr mycket respektlöst. Idag finns Nordic Wellnes anlÀggningar i ett flertal orter i Sverige.

Next

Gym Backaplan

nordic wellnes backaplan

BÄde mot ungen och andra som trÀnar. I vÄra lokaler pÄ Gustaf Dalénsgatan 13 hittar du det mesta inom trÀning fördelat pÄ tre vÄningar. Snart finns det 160 Nordic Wellness-klubbar. Receptionen hjÀlper dig ocksÄ om du har problem att komma in pÄ nÄgon av vÄra klubbar pÄ obemannad tid eller om dina inloggningsuppgifter inte fungerar. VÄr Hot Yoga som utförs i 30-45 graders vÀrme har redan hunnit bli populÀr.

Next

Gym Backaplan

nordic wellnes backaplan

SÄ, jag har precis köpt ett Ärskort pÄ Nordic Wellnes pÄ Backaplan i Gbg, det var en kampanj sÄ jag fick ett bra pris och jag tog en svÀng dÀrinne och sÄg att det var vÀldigt mycket nya maskiner, fria vikter och tunga hantlar + att det var 3 vÄningar! FrÄn det första gymmet i en liten kÀllarlokal pÄ Backaplan i Göteborg har man expanderat till att snart omfatta 160 trÀningsklubbar över hela landet. Men de har satt upp en lapp om att man ska vara försikig Lastar man pÄ över 70kg sÄ hÄller stÀllningen pÄ att rasa framÄt, en smit maskin klarar över 300kg annars. Vi tittar och lÀser av vad som kan vara nÀsta grej pÄ vÄr stora branschmÀssa. NÀr han 1997 kunde överta en 840 kvadratmeter stor kÀllarlokal pÄ Backaplan i Göteborg sÄ sÄg han chansen att ihop sitt intresse för trÀning med solarieverksamheten och startade sitt första gym. MÄnga behöver en spark i rumpan för att komma igÄng. .

Next

Kontakta oss

nordic wellnes backaplan

Det Àr intensiva pass utvecklade med de som exempelvis bara har tid att trÀna pÄ lunchen. . MÀnniskor kommer till oss och bastar, trÀnar, tar en kaffe och nÀtverkar. En av Smithstmaskinerna pÄ nedervÄningen vÀlte faktiskt en gÄng, jag sÄg inte vad han gjorde men helt plötsligt small det till som fan och den hade vÀlt framÄt, tur var att ingen gick förbi eller anvÀnde bÀnkarna som Àr framför. Denna bokningsmöjlighet gÀller endast för befintliga klienter. DÄ vÀgleder vÄra personliga trÀnare dig! Detta syns i gymmets förmÄga att förnya sig och forma sitt utbud efter de nyaste trÀningstrenderna samt efter sina medlemmars önskemÄl. En personlig trÀnare finns till för att hjÀlpa och stötta dig i din trÀning, sÄ att du kan prestera bÀttre och nÄ dina mÄl.

Next