Norge kvinner fotball vm. Fotball Vm Kvinner 2019-11-30

Norges VM

norge kvinner fotball vm

Norge tok ledelsen etter en kontring som ble avsluttet av etter pasning fra. Som erstatning dro Steen inn flere spillere som bare fikk en sesong på landslaget, men skulle vise seg å bli en viktig spiller senere. Deretter blir taperne i hver kamp slått ut av mesterskapet. Raissa Feudjio som til daglig er midtbanespiller i den finske klubben Merilappi United. Hun gir alltid 110 prosent og er en selvsagt del av troppen. Neste nasjon i gruppe E er ingen hvem som helst, det er nemlig Nederland. Jeg kunne sikker ha nevnt flere av de engelske spillene, men igjen for at det ikke skal bli for langt holder vi oss til 4 utvalgte.

Next

contacto.disneylatino.com: Norge Fotball Kvinner

norge kvinner fotball vm

Første nasjon ut i denne gruppen er Canada. Landslaget spilte sin første kamp i , og har siden vært med i seks , tre og 10. Der var Norge i en egen klasse og scoret på samtlige straffer, signert Caroline Graham Hansen, Guro Reiten, Maren Mjelde og Ingrid Syrstad Engen. Tidligere under sommeren hadde laget vunnet 3—1 borte og spilt 0—0 hjemme mot europamestrene Tyskland, og med fire seire i de andre kampene vant Norge gruppa og gikk direkte videre til sluttspillet. Pettersen ga Norge ledelsen tidlig i andre omgang, men Kina utlignet på et tvilsomt straffespark. Hovland gikk runden med fire birdies og fire bogeys, men på siste hull ble det en dobbelbogey.

Next

Slik er Norges vei

norge kvinner fotball vm

Pokalen Idrett Stiftet 1991 Første sesong Forbund Verdensdel er Alle Antall lag 24 f. Den neste nasjonen ut er Jamaica. Dette er Norges klart dårligste resultat i Algarve Cup, enda samtlige opptredener under Berntsen, med unntak av har vært svært beskjedne. Her er 4 spillere som spiller for Nederland: Sari van Veenendaal som til daglig er keeper i den engelske klubben Arsenal W. Den neste nasjonen i gruppe B er Spania. I 1998-sesongen ble Norge ble også nummer tre av fire lag i en turnering arrangert under , med tap for i straffesparkkonkurranse, men seier over på samme måte. Norges første landskamp ble spilt den mot , og kampen endte med tap 1-2.

Next

contacto.disneylatino.com: Norge Fotball Kvinner

norge kvinner fotball vm

Men bare outsidere kanskje, men det er ikke bare, bare det heller nær sagt. Det ble også tap mot og under dette i Danmark. Norge selv har sagt at de ønsker å prøve på medalje under mesterskapet, så får vi se om de greier det. Selv om jeg tviler på det, men man vet jo aldri. De første offisielle kampene Norge spilte var to miniturneringer mot Sverige, Danmark og , før Norge møtte, og slo,. Julie Ertz som til daglig er midtbanespiller i den amerikanske klubben Chicago Red Stars.

Next

Slik er Norges vei

norge kvinner fotball vm

Alle var basert på invitasjon, og det var dermed ingen kvalifisering. Likevel gikk Norge på en av sine største nedturer i sin landslagshistorie i semifinalen mot Kina. Sverige tok bronse etter å ha slått England 2—1 i bronsefinalen. Det ble spilt en uoffisiell kamp der et norsk kvinnelandslag møtte den 7. Neste nasjon ut i gruppe D er Japan. Norge prøvde å forsvare seg og satse på kontringer, men brøt gjennom med et langskudd rett før pause, og ett kvarter inn i omgangen scoret etter å ha utnyttet et dårlig tilbakespill til keeper fra Marit Fiane Christensen. Hun har tidligere spilt for følgende klubber: Arna-Bjørnar, 1.

Next

Fotball Vm Kvinner

norge kvinner fotball vm

Toppskårer gjennom tidene er brasilianske Marta med 17 mål, foran tyske Birgit Prinz og amerikanske Abby Wambach med 14 mål hver. Norge startet turneringen dårlig med et 0—4-tap for Kina i den første gruppespillkampen, men vant de to neste, først 4—0 over New Zealand og deretter 2—1 over Danmark. Vest-Tyskland vant 4—1, mens Norge måtte greie seg med sølv. Hun er enormt god der og har vært god for oss også, selv om vi venter på at hun skal ta ytterligere et steg internasjonalt. Tyskland vant mesterskapet etter å ha slått Sverige 2—1 etter Golden Goal første målet vinner i ekstraomgangene. Veteranen , som hadde vært med helt siden starten i 1978, hadde vært med i alle ti kampene, og fikk endelig oppleve å slå svenskene. Norge holdt ledelsen inn i overtida, men slapp inn et nytt mål av Milbrett, og kampen gikk til ekstraomganger med.

Next

Fotball, VM

norge kvinner fotball vm

Norge vant samtlige kamper, med to mål mot England og med store sifre mot de to andre lagene. Cho So-Hyun son til daglig er midtbanespiller i den engelske klubben West Ham United F. Hun har slitt litt med skader, men presterer nå på høyt nivå i min gamle klubb Linköping. Deretter fulgte, som i 1989, et dobbeltmøte med Nederland i kvartfinalen, hvor Norge sikret seg to 3—0-seire og billett til sluttspillet. Fire år seinere ble Norge slått ut i gruppespillet. Vi ser henne først og fremst som spiss, men anvendeligheten hennes kan bli nyttig.

Next

Slik spilles VM i fotball for kvinner 2019

norge kvinner fotball vm

Imidlertid var det gjennomført gjentatte uoffisielle mesterskap og turneringer, fra til det siste i. Etter to seire og ett tap, mot Island borte, på de første tre kampene, skulle Norge møte Nord-Irland, som var rangert som nr. Fra det første verdensmesterskapet er det tildelt en Golden Ball gullballen til beste spiller, Silver Ball sølvballen til den nest beste og Bronze Ball bronseballen til den tredje beste spilleren. Det eneste som står i veien er de andre nasjonene som er kandidater til å vinne vm selvsagt og det faktum at det er få vertsnasjoner som opp igjennom har vunnet og blitt verdensmestere. Den neste nasjonen i gruppe B er Spania. Begge kampene ble spilt innendørs, før sesongen hadde kommet i gang i de nordiske landene. Hun har hatt veldig fin utvikling siste år og har etablert seg i troppen.

Next

Landslaget i fotball, kvinner

norge kvinner fotball vm

Som ungdom spilte hun for Idrettslaget Fri. Norge møtte , bronsemedaljørene fra 1999, i tillegg til to debutanter, , og i gruppespillet. Canada var vertskap for mesterskapet i. Norge har på kvinne siden, i motsetting til hos herrene vunnet vm og står med 1 gull og et sølv i vm for kvinner. Hun har tatt det internasjonale nivået ekstremt fort og vært mer eller mindre fast på sentral midtbane hele veien. Japan er en spennende nasjon som kan være en av outsiderne i dette mesterskapet, hvem vet. Her er 4 spiller som spiller for Argentina: Vanina Correa som til daglig er keeper i den argentinske klubben Social Lux.

Next

VM i fotball

norge kvinner fotball vm

Medalen, Carlsen og Støre var blant spillerne som hadde gitt seg før mesterskapet, og til erstatning valgte Høgmo ut flere spillere uten stor landslagserfaring fra før, blant annet , , , tilbake etter tre års pause , , og. Den nest siste nasjonen i gruppe F og den nest siste nasjonen generelt sett er Thailand. De økte ledelsen på toppen av tabellen. Navn Posisjon Alder K M 1 Keeper 39 5 - - - 12 Keeper 23 0 - - - 23 Keeper 23 0 - - - 2 Forsvar 29 5 - - - 3 Forsvar 26 5 - - 1 4 Forsvar 28 0 - - - 5 Forsvar 24 3 - - - 6 Forsvar 29 5 - - - 17 Forsvar 27 5 - - 1 19 Forsvar 23 0 - - - 8 Midtbane 24 5 - - 1 13 Midtbane 24 0 - - - 14 Midtbane 21 5 - - 1 15 Midtbane 24 1 - - - 16 Midtbane 25 5 1 - - 18 Midtbane 20 4 - - - 20 Midtbane 27 1 - - - 21 Midtbane 23 4 - - - 7 Angrep 31 2 - - - 9 Angrep 31 5 2 - - 10 Angrep 24 5 1 - - 11 Angrep 27 5 1 - 1 22 Angrep 20 0 - - - Trener 42 - - - - Forkortelser: K: Kamper M: Mål Røde kort Gule kort Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Jane Ross som til daglig er angrepsspiller i den engelske klubben West Ham United F. Vinnerne i semifinalen går til finale, mens taperne møtes i en bronsefinale. Norge slapp imidlertid inn et tidlig mål, bommet på straffespark, og Norge slapp inn et mål på slutten som bekreftet at Norge havnet på 3.

Next