Nuuksio backyard ultra. Polkuporinat 2019-12-05

Backyard Ultra races 2020

nuuksio backyard ultra

Ennen Suomen debyyttiä osallistujat eivät halunneet veikkailla tulosta, mutta 30 kierroksen pintaan arvioissa päädyttiin. Molemmat jättävät meihin jäljen, jonka voit mitata ja sen pohjalta pohtia tarvittavia muutoksia. Kierroksia tuli ja meni ja minun kierrosajat pyörivät aika tasaisesti 48-50 min haarukassa. Kierros sujui ihan kohtuullisesti mutta loppupuolella etureidet alkoivat jähmettyä ja liikkuminen juurakossa ei enää ollut erityisen ketterää. The Big Backyard will continue until but one man is left standing.

Next

contacto.disneylatino.com

nuuksio backyard ultra

Erkko Kiitos tästä vuodesta kaikille yhteistyökumppaneille, osallistuneille, talkoolaisille, vierailijoille ja muille panoksen viime vuoden kilpailuun ja pikkujoulu-Backyardiin antaneille. Väsyin helposti, eikä normaalia resilienssiä ollut. Yhdettätoista kierrosta oli juostu 21 min kun yhdessä alamäessä tunsin viiltävää kipua jalkapohjassa. Myös talkooväkeä kaipaamme muutaman paikalle, joten jos joku haluaa tulla seuraamaan hetkeksikin kilpailua ja kannustamaan juoksijoita, niin ilmoittauduthan Sarille sariheerman gmail. Kärkikymmenikkö saatiin selville vasta siinä vaiheessa, kun juoksua oli takana 16 tuntia. Päiväni murmelina-elokuvassa Groundhog day, 1993 päähenkilö Phil Connors Bill Murray herää joka aamu samaan päivään amerikkalaisessa pikkukaupungissa, jossa hän on uutisryhmänsä kanssa tekemässä juttua kaupungin vuosittaisesta murmelipäivästä. Nyt se ei kuitenkaan auttanut ja huollossa istumisen jälkeen reiteni olivat täyttä betonia.

Next

Nuuksio GUIDE, Kattilantie 426, Espoo (2020)

nuuksio backyard ultra

Hotels near Nuuksio National Park. Kovemmat treenit ovat vielä saaneet osin odottaa, kun pari lenkkiäkin on remonttien takia jäänyt tekemättä. Jo pidemmän aikaa kipeältä tuntunut vasen ranne leikattiin torstaina. Kalle taisteli reitillä seitsemän kierrosta, minkä jälkeen hän avitti huoltajana Sadun yli 100 kilometrin suoritukseen. Yritin löytää huumorin vaikeinakin aikoina. Tänä viikonloppuna formaatti rantautui myös Suomeen.

Next

Big Backyard Ultra

nuuksio backyard ultra

Listassa on nyt 17 nimeä, joten vielä mahtuu mukaan. Nuuksio Backyard Ultra saa ensi vuonna jatkoa. Tänä vuonna eri matkoille ilmoittautui ennakkoon peräti 1189 osanottajaa, yli kaksinkertainen määrä viime vuoteen verrattuna. Itse kilpailuun on tässä vaiheessa osallistuneita 26, joten vielä on paikkoja jäljellä. Jaakko tuli kuitenkin tekemään vain kevyen 12 tunnin treenipitkiksen. . Keski-Suomen 18 lukiosta Muurame on vertailussa paras.

Next

Nuuksio Backyard Ultra

nuuksio backyard ultra

Avainasemaan toipumisessa nousivat luotetut kaverit sekä vaimo, jonka kanssa olemme kykeneet jakamaan ilot ja surut, niin myötä- kuin vastamäessäkin. Psykologisen valmennuksen asiantuntija, professori Jarmo Liukkonen paneutuu motivaatioon, mielen taustoihin ja oivalluttaa urheilijan psyykkisen vahvuuden äärellä. Naisia on toistaiseksi vain kaksi ilmoittautunut, joten heitä kaivataan vielä mukaan. Mukavasti on tonttuja liikkeellä, ja muutama vielä mahtuu mukaan. Olin jutellut hänen kanssaan aikaisemmilla kierroksilla ja hänen taktiikkana oli vetää kierros noin 55 minuuttiin.

Next

Rogaten ja ultraten: toukokuuta 2019

nuuksio backyard ultra

Määrä on kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna. Isommat ulkoilureitit tarjoaisivat myös hyvän mahdollisuuden reitin tekemiseen, mutta usein nämä reitit kulkevat korkeampien kallioiden yli lisäten nousumetrejä. Koko ensimmäinen kierros meni hyvässä porukassa ja juttua riitti muiden kanssa. At 0735 hours, we will begin another race around the trail. Siitä pääsin pian uuteen nousuun, olihan se ihan erilainen nautinto päästä taas juoksemaan poluilla. Kaikesta näki, että järjestäjät halusivat tarjota osanottajille parhaan mahdollisen kisan, ja siinä he onnistuivat! At 0635 hours on Saturday, October 17, we will start a race around the 4. Laitoin huoltajalleni viestiä että kävelyksi meni enkä tule ehtimään ajoissa huoltoon.

Next

Maailman rankimman juoksukisan ideoinut kulttihahmo keksi uuden hullutuksen, joka rantautui viikonloppuna Suomeen

nuuksio backyard ultra

Ajassa 20 min 30 s ohitan tenniskentän samalla kun hetkeä aiemmin nähty bussi, tyhjänä kuskia lukuunottamatta, hitaasti ajaa minusta ohi. Kyseisen kolikon uusi omistaja selviää ensi kesäkuussa, joka viedään mukana Tennesseen kilpailuun, mikäli voittaja päättää hyödyntää mahdollisuuden kisata kovassa joukossa syksyllä 2020. Tämän jälkeen vaiva ei onneksi enää haitannut menoa. Haastattelu on tehty Kaapelitehtaalla 19. Pihahommien lisäksi ehdittiin tällä viikolla nauttia vähän kulttuuristakin. Oli tosi vaikeata koko matka, ei oikein imeytynyt neste eikä syöminen sujunut. Se vain oli todella tuskallista ja kun silmieni edessä rupesi vilisemään Jane Fondan 80-luvun jumppavideoita lopetin heti.

Next

Big Backyard Ultra

nuuksio backyard ultra

Kesäkuun lopussa juostu Western States 100 mailia on jo takana, kun Jukka suuntaa seuraavaksi Italiaan 330 kilometrin mittaiseen Tor des Géants vuorikisaan. One loop is 6,7 km long. Lääkkeeksi masennukseen söin puolikkaan Milky Way-patukan, join ison lasillisen Cokista ja vielä päälle vähän Gainomaxia. . Heidän ainutlaatuinen tapansa juosta yhdessä pitkiäkin kisoja on kantanut heitä eteenpäin vaikeinakin hetkinä. Nyt hän järjesti Suomen ensimmäisen backyard ultra -tapahtuman omilla lempipoluillaan Nuuksion kansallispuistossa. .

Next

contacto.disneylatino.com

nuuksio backyard ultra

Nuuksio National Park - Summer. Tule mukaan kuuntelemaan, millaisia ilmiöitä ultrajuoksuun liittyy, miksi juoksen ja mikä motivoi. Kierroksella 16 tapahtui sitten jotain outoa, olin kuin uudestisyntynyt ja jalat tuntuivat vahvoilta, tuloksena oli minun nopein päiväkierros 49 min. At 0635 hours the following morning, we will return to the trail loop. Nuuksio70 aid stations include the three main aid stations of the marathon plus one additional water station on both extra loops. Noin kilsa ennen maalia vilkaisin kelloa ja olin aika ihmeissäni sen näyttävän alle 1.

Next