Översätt svenska till italienska. Översättning filippinska till svenska online 2019-12-04

Italiensk översättning ⭐️ ITALIENSKA

översätt svenska till italienska

Denna italiensk-svenska online översättningstjänst kan inte översätta fler än 1000 tecken åt gången. Där hittar du roliga exempel på hur vi lärde oss tyska efter många pinsamma språkmisstag, samt användbar information om hur du kan använda språk då du börjar ditt nya liv utomlands. Den italienska som talas idag är till största del baserad på olika toscanska dialekter och är egentligen en blandning av dialekterna. Och om du vill lära dig ett nytt verb kan du leta upp den kompletta : du behöver inte nöja dig med grundformen! Antalet länder som har engelskan som officiellt språk uppgår till 53 länder över hela världen och det är även officiellt språk i de största organisationerna i världen. Det tillåter översättning mellan många populära främmande språk som danska och svenska samt många etniska språk som inte ofta används i världen. Om du vill utöka ditt ordförråd på ett kul sätt kan du spela våra obs: är beroendeframkallande! Klicka på den grå knappen under det nedre fönstret för att börja översätta texten till italienska.

Next

Översätt svenska italienska

översätt svenska till italienska

The Italian online translation may give you pretty good translation results. Vårt lexikon innehåller exempelmeningar för varje översättning. Riv ner språkmurarna — använd bab. Vi gör vårt bästa för att lägga till nya ord varje dag. Det tillåter översättning mellan många populära främmande språk som svenska och italienska samt många etniska språk som inte ofta används i världen. Texten kommer att översättas till svenska i det nedre redigeringsfönstret.

Next

Svenska och italienska

översätt svenska till italienska

Serverlagring av slutförda italienska översättningar. Vare sig du snabbt behöver en vanlig översättning eller du arbetar med språk och behöver hjälp med terminologi, kan du använda bab. Vi vet att när du letar efter en översättning, är ditt ultimata mål att lära dig ordet och sedan kunna använda det i dina vardagliga konversationer på målspråket. Vare sig du nyss har börjat lära dig ett nytt språk eller om du redan är ett språkproffs, kan våra ordböcker täcka dina översättningsbehov. Hjälp oss att utveckla Glosbe ordböcker och se hur din kunskap hjälper människor runt om i världen. Inga sådana fall har förekommit under Baltic Medias verksamhetshistoria. Det hjälper dig att lära dig ett främmande språk.

Next

Svenska och engelska

översätt svenska till italienska

Kriterier: språkutbildning, minst 5 års erfarenhet inom översättning, referenser från andra kunder, provöversättning. Om förlorar översättningen, finns den kvar i våra elektroniska arkiv. Som du säkert redan har märkt är vårt lexikon inte bara en dammig bok i en bokhylla: vårt lexikon lever och växer varje dag, precis som dina språkkunskaper. Om du vill översätta till hindi, arabiska, turkiska, ungerska, grekiska, finska eller esperanto ja, vi har faktiskt ett lexikon för esperanto! Våra onlinelexikon finns tillgängliga på språk från hela världen. För att översätta texten från italienska till svenska, klickar du på den grå knappen under det andra fönstret.

Next

Lexikon

översätt svenska till italienska

Vi tillhandahåller inte bara ordlistan italienska - svenska, men ordlistor för varje befintlig par av språk - online och gratis. På grund av detta är våra lexikon fyllda med synonymer och exempelmeningar för att visa hur ett ord används i verkligheten. Tack vare detta, genom att lägga till en ny översättning, finns massor av nya översättningar skapade! För närvarande har vi 5729350 meningar översatta Samarbete Hjälp oss att skapa den största italienska-svenska ordboken på nätet. Översättningsminne Glosbe ordböcker är unika. Denna svensk-italienska online översättningstjänst kan inte översätta fler än 1000 tecken åt gången.

Next

Översätt danska › svenska: svinebryst

översätt svenska till italienska

Du kan lära dig främmande språk genom att göra gratis och online-textöversättningar med SvenskaEngelska. The Translation service allows you to easily translate from Italian to Swedish language with one click of the mouse. Det engelska språket är idag vida utspritt över hela världen och är andraspråk i många regioner däribland de europeiska länderna och andra västnationer. För att översätta texten från svenska till italienska, klickar du på den grå knappen under det andra fönstret. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till och ta bort översättningar. På grund av detta inkluderar vi mycket mera information än endast översättningar — orden sätts in i sammanhang.

Next

Översättning Svenska till Italienska online

översätt svenska till italienska

Klicka sedan på den gråa knappen under det nedre fönstret för att aktivera den svenska onlineöversättningen så kommer texten att översättas. Den italiensk texten kommer automatiskt att kopieras till det nedre fönstret. Eftersom engelskan har absorberat många andra språk under sin utveckling är dess vokabulär enormt och bara Oxfords officiella engelska lexikon uppgår till 250 000 skiljda ord och då är inte slangfraser inkluderade. Vi jobbar hela tiden med att förbättra kvaliteten på våra lexikon och utöka deras antal, så du kan försäkra dig om att nya språkkombinationer och ordböcker är på kommande i framtiden. Hitta rätt översättning Då du vill lära dig ett nytt ord på ett främmande språk, kommer bab. För att komma igång med att översätta en text från svenska till italienska skriver du in texten i det övre fönstret.

Next

Översättning Svenska till Italienska online

översätt svenska till italienska

Vårt team är flerspråkigt och detta reflekteras i hur vi närmar oss skapandet av våra tvåspråkiga lexikon. Du kanske frågar dig själv hur man väljer den rätta översättningen bland alla resultat. Du ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder. Det ger dig praktiska och snabba lösningar på dina översättningsbehov som du behöver i ditt affärs- och utbildningsliv. Översätt svenska till italienska En gratis svensk-italiensk tjänst som översätter ord, fraser och meningar. Det ger dig praktiska och snabba lösningar på dina översättningsbehov som du behöver i ditt affärs- och utbildningsliv.

Next

Översättning svenska till italienska gratis

översätt svenska till italienska

Statistik För närvarande har vi 127 258 översatta fraser. Översättningsområden Italiensk översättning Vi arbetar med de vanligaste textbearbetningsprogrammen, t. Vår Översättningsminne kommer huvudsakligen från parallella corpuses som har gjorts av människor. Förutom i Italien är det italienska språket även det offciella i Schweiz, San Marino, Vatikanstaten, Malta, Eritrea, Libyen med flera. Om du hittar något misstag eller kan lägga till nya uppgifter: gör det.

Next