Osaava nainen 2020. Näytteilleasettajalle 2019-12-01

OSAAVA NAINEN 2018 JA MESSULIPPUARVONTA

osaava nainen 2020

Tänä vuonna Solidaarisuuspäivät valtaa Lahden Sibeliustalon 1. Sisustuksessa suosin luonnonmateriaaleja, skandinaavisuutta, selkeyttä ja arjen estetiikkaa sekä toimivuutta. Turussa oli myös Rintalan maalauksia esillä. Kamerasta löytyi roppakaupalla muotikuvia ja hyvinvoinnin kuvia ei laisinkaan. Päivä koettiin hyödyllisenä ja todettiin sen poikivan jatkokeskustelua oppilaitoksen sisällä. Keskustelua käytiin jokaisesta osaamistarpeesta ja todettiin, että monessa suhteessa painotukset näkyvät oppilaitoskohtaisissa toteutussuunnitelmissa. Osaamistarpeet tuntuivat paikkansapitäviltä ja huomiota kiinnitti erityisesti se, että lähihoitajan perustehtävää päivittäisten toimintojen tukijana ei tulisi unohtaa vaikka paljon muita tehtäviä painotetaankin.

Next

OSAAVA NAINEN 2016

osaava nainen 2020

Minusta meidän jokaisen on tärkeä nähdä oma osaamisensa ja ymmärtää sen arvo, erityisesti itselle. Ellei innostu, ei ehkä tapahtu mitään : Hyvä Minna! Ryhmissä keskustelu oli hyvin aktiivista ja asiasta saatiin paljon uusia näkökulmia esille. Myös kestävän kehityksen laaja-alainen ymmärrys koettiin tärkeäksi. Jatkossa on tarkoitus lähihoitajille suunnattuja koulutuspäiviä pitää kerran vuodessa. Aktiivinen joukko Hesoten opettajia oli kokoontunut pohtimaan miten Osaava lähihoitaja 2020 selvityksentuloksia voitaisiin ottaa aktiiviseen käyttöön. Monesti se vaatii hieman ajatustyötä ja potkun pehvaan, jotta havaitsee, missä kaikessa on hyvä. Olimme perjantaina tulleet Riian matkalta kotiin ja lauantaiaamuna Osaava Nainen -tapahtuma kutsui jo Turun Messukeskukseen.

Next

OSAAVA NAINEN 2016

osaava nainen 2020

Keskustelua herätti avustavien henkilöiden tuleminen sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Toimintaympäristön jatkuva muuttuminen vaatii lähihoitajalta tulevaisuudessa jatkuvaa oman osaamisen päivittämistä. Erityisesti eettiset kysymykset puhuttivat opettajia. Tänäänkin olen menossa katsomaan teatteriesitystä kahden muun naisen kanssa. Premium-aamiainen Ylellinen Premium-aamiainen on tarjolla à la carte -ravintoloissa ja ravintola Oscarissa Viking Gracella. Kohtaamisten lisäksi yrityksesi on mahdollista näkyä mm. Osaava Nainen 2019 Upeat ja monipuoliset Osaava Nainen -messut kokoavat 25.

Next

Osaava Nainen

osaava nainen 2020

Varsinkin ammattietiikka ja ammatillinen vuorovaikutus olivat aiheita, joita opettakunta piti erittäin tärkeinä myös tulevaisuudessa. Valmistaudu messutapahtumaan aina hyvin ja suunnitelmallisesti. Kiivasta keskustelua käytiin palveluohjauksesta lähihoitajan työssä. Laitapa keittiöön purkki, johon sujautat joka päivä lapun, johon kirjoitat, missä olet hyvä. Ihastuttiin Arjan kanssa samaan Lealeather in nahkajakkuun! Osallistujat kertoivat lähihoitajan työn sisällön muutoksista viime vuosina, työn muuutokset heijastavat myös tulevaisuuden toimintaympäristön muutoksia.

Next

Upcoming Events in Finland (September 2020), Events Happening in Finland in Sep

osaava nainen 2020

Samalla tyylillä rakentuu myös kauppani valikoima. . Minusta oli niin mukavaa, kun sanoin, että nyt otan kuvan, niin heti olivat Tarja ja Mervi valmiita. Ja tämä on varmasti monen mieleen. Heti alkuun Aula 2:ssa törmäsin Jukka Rintalan Studioon. Kannustan kaikkia tähän samaan : Peukkuja Pia sinullekin arvontaan! Tällä kertaa Kotilaituri ei ole mukana messuilla, mutta messuohjelmaa selaillessa haluan nostaa esille muutamia luentoja ja esityksiä, joita suosittelen. Koulutuskeskus Agricolaan osallistui joukko lähihoitajakoulutuksen opettajia pohtimaan lähihoitajan tulevaisuuden osaamista.

Next

Osaava Nainen

osaava nainen 2020

Kaikkien kommentoineiden kesken arvon kolme 2-hengen lippupakettia Osaava nainen-messuille. Huhtikuussa kokoontui Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opiston opettajia pohtimaan Lähihoitajan osaamistarpeita vuoteen 2020. En voinut kuin ihailla hänen hienoa viivan hallintaansa ja taitavaa värien käyttöä. Neljään osioon jakautuva kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin askel askeleelta aina oikeiden messujen valinnasta messujen menestyksekkääseen jälkihoitoon asti. Opetusmentelmissä korostettiin toiminnallisuutta, oppimispäiväkirjoja, simulaatioluokan käyttöä, draamaa, sosiaalisen median hyödyntämistä sekä yhteisopettajuutta.

Next

Skilled Female (Sep 2020), Osaava Nainen, Turku Finland

osaava nainen 2020

Messut kokoavat yhteen samalla alalla ty√∂skentelevi√§ tai saman mielenkiinnon jakavia ihmisi√§ sek√§ heid√§n ideoitaan ja palveluitaan. Tutustu N√§in onnistut messuilla ‚ÄĒ oivalluksia menestykseen. Jos oikein etsin, niin voinko sanoa, ett√§ kirjoitan kohtalaisen sujuvasti? Esitysten lomassa voit kysell√§ matkavinkkej√§ kokeneilta automatkailijoilta. Messulippujen arvonta: Tomi Kokkoa kannattaa menn√§ ehdottomasti kuuntelemaan! On mielenkiintoista n√§hd√§ taas vuoden 2018 messut. Kodin yhteydess√§ sijaitsee my√∂s kauppani Kotilaituri. Yhten√§ iltap√§iv√§n aiheena oli Osaava l√§hihoitaja 2020. Iltap√§iv√§n cafe-learning p√∂ydiss√§ opettajat esittiv√§t konkreettisia ehdotuksia siit√§, miten tulevaisuuden osaamistarpeita voi oppia ja opettaa.

Next

Osaava Nainen

osaava nainen 2020

. Kotilaituri on sisustuksesta, käsitöistä, remontoinnista sekä pihahommista virtaa saavan esteetikon blogi. Outletin alennukset ovat vähintään -30 %. Vaikea kysymys, kun usein tuntee itsensä riittämättömäksi. Messuilla on mahdollisuus tehdä ostoksia. Olen tässä vuorokauden verran aina silloin tällöin pohtinut, missä olisin hyvä. Osallistujien mielestä Lähihoitaja 2020 hankkeen tulokset kuvaavat suhteellisen hyvin tulevaisuuden toimintaympäristöissä vaadittavaa osaamista.

Next