Otta trafikkskole. Lillehammer Trafikkskole 2019-12-04

Wright Trafikkskole AS kjøper Otta Trafikkskole

otta trafikkskole

I dag er vi tre kjørelærere og en kontormedarbeider. Vi er ein trafikkskule som sørgjer for at du som elev under di aktuelle førarkortklasse får ei trygg og god trafikkopplæring via våre erfarne og fagutdanna trafikklærarar og instruktørar. Personverninnstillinger Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker din-trafikkskole. Vi har mange tilsette — noko som gjer at uføresett fråvær ikkje går på di bekostning. Med avdelinger i Stavanger, Sandnes og Hinna er veien kort til positiv undervisning. Velkomen til Rotevatn Trafikkskule — Største trafikkskulen på Sunnmøre.

Next

STATENS VEGVESEN REGION ØST OTTA TRAFIKKSTASJON

otta trafikkskole

Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene. Hellum presiserer ellers at målsetningen er å fortsette med det tilbud og de tjenester som Otta Trafikkskole allerede har tilbudt i sine markeder. Driften skjer utfra samme lokale og med de samme ansatte som tidligere. Vi er stolte av å nå kunne tilby Teorifilm til alle våre kunder — et smart verktøy for effektiv opplæring. Husk at før du kan starte opp med øvelseskjøring, må du ha gjennomført Trafikalt grunnkurs. Dersom en tredjedel av eiendelen er finansiert av egenkapital vil gjelden utgjøre dobbelt så mye som egenkapitalen og gjeldsgraden vil dermed bli 2. Dette kravet gjelder før all form for øvelseskjøring.

Next

Wright Trafikkskole AS kjøper Otta Trafikkskole

otta trafikkskole

Enten det er fraværsregel, tidsklemme, transport eller andre behov du måtte ha, skal vi sammen planlegge en løsning som passer deg. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret:Kontorsjef Offentlig Virksomhet , Overingeniør, Sivil Bygg Og Anlegg , Sjefsingeniør Sivilingeniør, Bygg Og Anlegg , Førstekonsulent Økonomi Og Samfunnsvitenskap, Offentlig Administrasjon , Konsulent Øvrig Offentlig Administrasjon , Avdelingsingeniør Bygg Og Anlegg , Inspektør Bil. Våre lærere har mange års erfaring. Ta kontakt med oss og vi gir tilbud på kurs. Kontorene blir de samme og de ansatte fortsetter som før. Selskapet har årlig stor vekst og sysselsetter nærmere 200 ansatte.

Next

OTTA TRAFIKKSKOLE AS

otta trafikkskole

Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Beregningsmodell: Gjeldsgraden viser til hvor mye gjeld foretaket har i forhold til egenkapitalen. Vi gir deg undervisning både i teori og praksis, og følgjer alle dine kilometer frå skulebenken til det endelege førarkortet etter endt oppkøyring. Noen endringer vil nok komme etter hvert, men vi tror bestemt at vi vil styrke tilbudet og opplæringen i Otta og Åndalsnes med våre løsninger — til beste for alle som ønsker førerkort, avslutter Hellum. Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Selskapet tilbyr opplæring i de fleste førerkortklasser — og i Oppland Fylke er selskapet representert på Gjøvik med både småbil- og tungbilopplæring, mens man tilbyr opplæring i lettere klasse på Gran på Hadeland, Lillehammer og altså Otta.

Next

Din Trafikkskole AS

otta trafikkskole

Wright driver trafikkskoler på 37 ulike steder i Norge og med overtakelsen av Otta Trafikkskole vil Wright være tilstede også på Otta samt i Åndalsnes. Trafikant i mørket, trinn 1. Det å drive lokalt i denne bransjen blir tyngre og tyngre og det å kunne ta del i en større enhet som Wright vil utvilsomt gi både ansatte og ikke minst våre elever store fordeler, mener Dalum. Spar kjøretimer Hos oss er du i sentrum og vi jobber hardt for å få deg raskest mulig frem til lappen, med så få kjøretimer som mulig — uten at det går utover kvalitet og grundighet. Vegen mot førarkortet skal du ikkje køyre åleine.

Next

Din Trafikkskole AS

otta trafikkskole

. Vi er der for deg — heile vegen! Otta Wright Trafikkskole overtar fra 1. Ved siden av innkjøpsfordeler og en sentral serviceavdeling har Wright konsepter for drift som vi har lett etter, avslutter Dalum. Kjøretime 650 kr Trinnvurdering trinn 2 650 kr Sikkerhetskurs på øvingsbane 3 300 kr Forbikjøringsteori 450 kr Forbikjøring 2 050 kr Trinnvurdering trinn 3 650 kr 4. Oppsatte kurs hos oss finner du via menyene under. Ståle Hellum, Administrerende direktør, i Wright Trafikkskole er veldig godt fornøyd med å kunne innlemme Otta Trafikkskole i Wright-fellesskapet.

Next

STATENS VEGVESEN REGION ØST OTTA TRAFIKKSTASJON

otta trafikkskole

Selskapet har 4 ansatte og holder til i Storgata på Otta — samt har avdeling i Åndalsnes. Skal du ta førerkort for moped, motorsykkel, bil eller bil med henger, står vår avdeling klar til å hjelpe deg. Registrer deg som elev i dag — så ses vi i morgen!! Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Vårt mål er å finne en effektiv og riktig opplæring for deg - vi hjelper deg på veien fram til førerkortet. Grunnen til at man kan bruke egenkapitalens rentabilitet før skatt som mål er at gir et bilde av utviklingen uavhengig av ekstraordinære poster og skatteendringer. Via Mypage har du tilgjengelighet for selv å administrere og ha kontroll på din egen opplæring.

Next

Trafikkskoler Otta

otta trafikkskole

«Etter at vi re-åpnet på Lillehammer i fjor høst har vi vært interressert i å vokse også i nordre del av Gudbrandsdalen, uttaler Hellum. Vi ser også positivt på avdelingen i Åndalsnes — ettersom vi med kontor på både Otta samt i Molde kan gi et godt tilbud også i Åndalsnes. Dersom det er like mye gjeld i selskapet som det er egenkapital vil denne graden være 1. Vi tilbyr trafikkopplæring i klasse B personbil og automatgiret bil. Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse. Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere.

Next