Outlander phev kokemuksia. 2020 Mitsubishi Outlander PHEV Range, USA, Specs 2019-12-04

2019 Mitsubishi Outlander PHEV Fuel Economy

outlander phev kokemuksia

Eikä Priuksella saanut myöskään vetää peräkärryä. Kaksilitraisen bensiinimoottorin tehtävä on ladata akkuja tarvittaessa. Todellisuudessa raakileita ja varsin kannattamattomia ovat hybridit edelleenkin. Erityisesti ovien ja keskikyynärnojan pehmeät pinnat miellyttävät pidemmillä taipaleilla, kun käsiä haluaa lepuuttaa. Autohan ei aio kulkea akku vähissäkään koko aikaa bensalla. Lataamista voi hoitaa esimerkiksi myös suurten kauppakeskusten parkkihalleissa. Kynnys on vielä ylittämättä, koska olen jollain tavalla Audi fani A4 2007 2.

Next

Outlander PHEV liikkuu sähkömoottoreilla

outlander phev kokemuksia

Pitkähköjä moottoritieajoja sisältäneessä koeajossa kulutus pyöri kahdeksan litran tuntumassa. Jaa artikkeli Tätä kirjoitettaessa Mitsubishilla ei mene hyvin. Tehdashinnoissa eroa vastaavan bensamalliin on yli 15 000, mutta pienempien päästöjen ansiosta verollisessa hinnassa eroa on enää kymppitonni. Myös ammattilainen on siihen valmis. Selkeästi hiljaisempi, pirteämpi ja muutenkin seesteisempi ajaa. Eikä pänni enää edes ulkonäkö.

Next

Koeajo: Mitsubishi Outlander

outlander phev kokemuksia

Pyrkii lämpimäksi Mitsubishi lupaa autolleen 52 kilometrin sähköisen toimintasäteen. Olen pitänyt kirjanpitoa kännykkään saatavalla Fuelio-ohjelmalla, kätevä on. Atkinson-syklillä toimiva 135-hevosvoimainen voimanlähde on yhä kytketty erikoiseen, mutta varsin toimivaan voimalinjaan. Hybridityyliin kulutus on pienempää kaupungissa madellessa kuin maantietä paahtamalla. Kulutus kasvaa sitten kaksilitraiselle moottorille normaaliksi kun siitä suoraan menee voima renkaille, kunhan epäilen, en ole niin tekniikasta tietoinen. Mittaamamme maantiekulutus tyhjällä akulla oli 8,3 litraa. Se on Mitsubishin näkemys ladattavasta plug-in hybridistä.

Next

Koeajo käytetty Mitsubishi Outlander PHEV

outlander phev kokemuksia

Kaikki määräaikaishuollot tehty, muuten ei ole tarvinnut autoa korjailla, paitsi tuulilasia. Kyllä on auto lähtiessä lämmin 15 asteen pakkasellakin. Alustakin on saanut uudet iskunvaimentimet, ja ohjaustehostusta on parannettu. Tuon Mitsun yleisestä teknisestä kestävyydestä ja sen hyvästä tai vähemmän hyvästä vanhenemisesta en tiedä, mutta sähköautot ja hybridit vanhenevat huonosti, sillä niiden tekniikka vanhenee nopeammin kuin perinteisten. Mitsu will also introduce new wheels and the interior will get updates as well. Whatsoever, all of the changes are simple.

Next

Outlander PHEV liikkuu sähkömoottoreilla

outlander phev kokemuksia

Korjauskulut ovat olleet todella pienet. Energia virtaa akusta tai tarpeen tullen generaattoria pyörittävästä polttomoottorista. Autossa on tiettävästi 5 kW lämmitin ajastimella, testasin sitä auton sisällä istuen. Viimeisin huolto tähän autoon on tehty kesällä 2017, ja sen jälkeen on ajettu viitisen tuhatta kilometriä. Kun lähdin kotoa Vantaan Vapaalasta käymään täyteen ladatulla Outlanderilla 15 kilometrin päässä Tikkurilassa, oli akku jo kotiin palatessa lähestulkoon tyhjä.

Next

Kolmekymmentä sähköistä kilometriä

outlander phev kokemuksia

Front end now hosts grille and bumper that are finished in a slightly different shape. Jos taas polkaisee kaasua niin että bensamoottori käynnistyy, pärjää kiihtyvyydellä mielestäni oikein hyvin. Valitettavasti se tarkoittaa retromuodin sijaan puhdasta vanhanaikaisuutta. Toki sekin on näin isolle maasturille hyvin kohtuullinen lukema. Autossa on kaksi sähkömoottoria, yksi kummallakin akselilla, joten nelivetojärjestelmä reagoi erityisen herkästi olosuhteiden muutoksiin. So should I buy one? Jos akku on tyhjä, niin täydessä maantievauhdissa kulutus nousee 8—9 litraa sataa kilometriä kohden. Vaihteisto vaihtaa mukavan oloisesti, ja ajoasento on mukavasti löydettävissä.

Next

2019 Mitsubishi Outlander PHEV Review

outlander phev kokemuksia

Hybriditekniikka syö tavaratilaa 14 litran verran verrattuna polttomoottoriversioon. Eli ilmeisesti ajateltu että pikku siirtymät pääsee ilman moottoria myös pakkasella Reilu pari viikkoa ollut nyt uutukainen alla ja yksi pidempikin reissu tullut heitettyä. Ainoa yllätys oli kun aamulla akku oli jäänyt noin kolmannekseen ja 10A latausjohdon laatikon merkkivalot olivat sammuneet. Valmistaja tarpoo väärennettyjen kulutuslukemien suossa, josta sitä kiskotaan pinnalle Nissanin 1,9 miljardin euron voimin. A professionally-installed 240V at-home charging station, however, can reduce charging times by half. Sisustan laadukkuus kuitenkin vaikuttaa hyvältä Outlanderissakin eikä ylimääräisiä räminöitä ole ilmennyt.

Next

2019 Mitsubishi Outlander PHEV Fuel Economy

outlander phev kokemuksia

Leather seats are optional and the optional front bucket seats are updated as well. Yrittävät kyllä kovasti mutta todella suuria ongelmia on ollut esim. Eikä pänni enää edes ulkonäkö. Teksti ja kuvat: Lauri Ahtiainen Lisätietoja: Vuosimalli 2019 Moottori Ladattava hybridi: Bensiinimoottori 2 360 cm³, 4 sylinteriä, automaattivaihteisto, neliveto. Artikkelin kertoma ensan maantiekulutus 8,3 litraa tuon painoiselle autolle kuulostaa kovin optimistiseltä.

Next

2020 Mitsubishi Outlander PHEV FAQ

outlander phev kokemuksia

Tasaisessa maantieajossa hybridistä ei pahemmin hyötyä ole. Joka tapauksessa useimpien työ- ja kauppareissut hoituvat lähes pelkästään sähköllä, edellyttäen, että auton jaksaa liittää piuhaan vähintään kotona. Also, this unit offering a fuel-sipping combustion cycle. Eroavaisuuksia perus Outlanderiin huomaa esimerkiksi vaihdekepistä, sekä mittaristosta. Some of the materials used feel a little low end, and there are buttons and knobs that are harder to reach and manipulate than they should be, almost as if they were placed in willy-nilly fashion. Takatila käytössä päivittäin kahdella isolla koiralla, takatila saa syvyydeltään, sekä korkeudeltaan täydet pisteet.

Next