Paalasmaa camping. Tietoa Paalasmaasta :: Paalasmaancamping 2019-12-05

Leirintäalueet

paalasmaa camping

Kesäisin on toiminnassa yksityisen pitämä Paalasmaa Camping leirintäalue. Lapsia ei oteta tällä kertaa ottaa huomioon. Melko omavaraisiahan nuo ovat, mutta kyllä yleensä pistäytyvät iltakaljalla terassilla, alueen omistaja Erkki Saarimaa kertoo. This year's program included music from local band called Tuomi we also heard their new single, Mökkiläispäivänä On the Cottager Day! Alueella on vuokrattavissa myös lauttasauna. Alueella on kahdeksan leirintäaluemökkiä ja 30 sähköpaikkaa matkailuajoneuvoille sekä kaksi rantasaunaa. Yhdistetty kesäkahvila sekä vastaanotto ovat avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun päivittäin. The event and the auction were hosted by the multifunctional member of Polvelan papattajat, Ari Koivuselkä.

Next

Karavaanialue huippupaikalla

paalasmaa camping

Reittien esitteitä on saatavilla kunnantalolla, Tulikiven matkailuneuvonnassa sekä juukalaisissa yrityksissä. Rinteillä pääsee kokeilemaan myös laskettelemista monoilla. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13 km päässä. Paalasmaan saari on Suomen korkein saari, saaren korkeimmalla kohdalla on näkötorni, josta voi nähdä Pielisen komeat maisemat. Lisätiedot ja kotavaraukset: Keijo Tuononen puh.

Next

Paalasmaa?

paalasmaa camping

Features Spacious cottage on a sunny plot with flat courtyard. Mökeissä sähkölämmitys, keittomahdollisuus, astiat, vuodevaatteet, osassa mökeistä myös jääkaappi. Vastaanotto oli Paalasmaan leirintä alueella kuin perseestä revästy niin tylyä kuin olla osasi. Juuan kirkonkylältä Paalasmaalle on matkaa noin 15 kilometriä. Viime vuonna tapahtumassa tarjottiin noin 1 800 keittoannosta. Five of those form the Hut Village, the rest are placed to the shore for people who prefer peace and quiet.

Next

Käyntikohteet

paalasmaa camping

Always so pleasant Cottager Day! The distance to the shore 20 m. Freestyle-hyppääjät pääsevät harjoittelemaan temppujaan turvallisesti rinteessä olevaan hyppytyynyyn. Mökeissä on sähkölämmitys, keittomahdollisuus, astiat, vuodevaatteet, osassa mökeistä myös jääkaappi. The ferry runs when needed. Näköalatornille on opastus Paalasmaan Saarenpääntieltä.

Next

Pielisellä Paalasmaa Camping

paalasmaa camping

Matkaa tornille kertyy noin kolme kilometriä. Traditionally, the ferry of Hirvisalmi was congested, but in spite of that the people was watching the show and spending their day with a smile on their faces: old friends, local entrepreneurs, with out talking the tasty fish soup. Kesällä Riihivuoren maastossa risteilee frisbeegolfratoja. Rannassa on hyvä uimaranta sekä leikkipaikka lapsille. Asukkaita Paalasmaalla on noin 130, mutta määrä lisääntyy aina kesäisin mökkiläisten tullessa loman viettoon. Auton nokka osoittaa välillä lähes taivasta kohti.

Next

Juuan 11 luontokohdetta

paalasmaa camping

Erkki Saarimaa kertoo, että tapahtumat vetävät porukkaa myös lähistön mökeiltä. Me ei ainakaan mennä sinne leirintä alueelle toiste. Kesällä 2019 otimme projektiksi tutustuttaa niin paikalliset, mökkiläiset kuin myös muut ohikulkijat meidän uniikkeihin luontokohteisiimme - projektin päätyttyä meillä oli kädessä 11 erilaista esitettä, jotka ilmenivät erittäin suosituiksi myös paikallisten keskuudessa. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10 km. Ei ollu asiakaspalvelu sitä mitä olis toivonut. Näkötornista näkee pitkälle Paalasmaan saarella on noin 140 asukasta, mutta kesäaikaan väkiluku kasvaa huomattavasti, sillä saaristossa on runsaasti yksityis- ja vuokramökkejä.

Next

Paalasmaan Camping

paalasmaa camping

Vuokrattavissa on myös veneitä ja kanootteja. Aploodi-areena kesän keskipiste Mäenlaskun lomassa voi käydä nauttimassa seisovan pöydän antimista viereisessä ravintolassa. You can deny the use of cookies from your browser settings, but this may affect the functionality of the website. Silloin poltetaan kokkoa ja lauletaan karaokea, Saarimaa lisää. Paikan yhdeksästä rinteestä osa sopii aloittelijoille ja osa tarjoaa kyytiä kokeneemmillekin laskettelijoille. Paalasmaan Campingilla järjestetään Juuan kunnan perinteinen, Suomen suurimmaksi mökkiläistapahtumaksikin kutsuttu Mökkiläispäivä lauantaina 21. Saaristo Pääsaari Paalasmaa on Suomen korkein saari 225,2 m , ja sen korkeimmalla kohdalla Lamminvaaralla sijaitsee näkötorni.

Next

Camping

paalasmaa camping

Jos kevätkelit ovat suosiolliset, yhteen rinteeseen avataan täysin oikeuksin varustettu baari. Kulttuurinnälkäisten mielenkiinnon kohteena on kuitenkin Aploodi-areena tapahtumineen. Entinen koulu on nykyisin kylätalona. On the area, there's also a beach, two saunas, a barbeque hut, boat renting -service, playing area for kids, a cafe and opportunity to go fishing. Viikolla lavan valtaa teatteriryhmä ja viikonloppuisin pääsee nauttimaan nimekkäiden artistien esityksistä. Olikohan Paalasmaa Camping ja Piiteri Camping jotka oli kyseisellä alueella.

Next

Cottager Day 2019

paalasmaa camping

Leirintäalue ottaa asiakkaita vastaan ympäri vuoden. Juukaan on pääsaarelta noin 15 kilometriä. Paalasmaan saaristo muodostuu kolmesta saariryhmästä. Meiltä löytyy paljon hienoja, näkemisen arvoisia paikkoja - nämä ovat kohteita, joita koko kunta suosittelemme! Toinen suosittu tapahtuma on Juuka-uistelu heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Riihivuori tarjoaa leiriytyjälle paitsi huikeita näkymiä, myös huimaa menoa.

Next

Paalasmaan Camping

paalasmaa camping

Pihasta lähtee Kolin valaistu latu sekä yhteyspolut Herajärven kierrokselle. Cookies are necessary for the functionality of the Lomarengas website and for making appointments safely. . Tapahtumaan on ilmaiskuljetus Juuan kylältä. Nämä kolme saarta yhdistyvät silloilla ja teillä. Our customers especially appreciate the tidiness of the area and our premises.

Next