Pää kii keikat. Keikat 2019-12-05

Katto Auki:

pää kii keikat

Ja kun käy arkena päivätöissä, viikonlopun keikoilla ja sunnuntain viettää autossa istuen, niin välillä voi vähän väsyttää. Sen nykyaikaiseen ilmapiiriin kuuluvat olennaisena osana ajankohtaiset kulttuuri-ilmiöt, monipuolinen ja herkullinen ruoka, laadukas ja laaja juomavalikoima sekä ihmisläheinen, ihmislähtöinen palvelu. Valtaosa konserteista on ollut loppuunmyytyjä! Kaija Koo on tehnyt Hartwall Arenalla loppuunmyydyn Superkonsertin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Silloin harvoin kun menen kuuntelemaan jotain bändiä, toivon että se rokkaa. Nosturin lavalla nähdään nahkansa luonut yhtye, joka soittaa vanhat tutut klassikkokappaleet sekä uuden levyn tulevat hitit kovempana kuin koskaan aikaisemmin.

Next

Keikat

pää kii keikat

Pääosin yllätykset ovat olleet positiivisia, kuten esimerkiksi yllätysmajoituksen järjestyminen väsyneelle bändille pitkäperjantain aamuna terveiset Jyrkille Rovaniemelle! Pää Kiin toinen pitkäsoitto on useimpien sanoitusten osalta niin synkkää lunastusta, että tekee mieli kysyä Teemu Bergmanilta, onko kaikki hyvin. Tulevaisuudessa näkyy pienlevyä ja lisää äänityksiä ja keikkoja. Neljä albumin biiseistä on julkaistu aiemmin seiskatuumaisilla singleillä. Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan pursuaa materiaalia, joka kaivetaan esille, kun edesmenneestä artistista rakennetaan postuumia legendaa. Festivaalin taholta kerrotaan myös, että ensimmäiset artistit sekä kuluneen kesän aftermovie julkaistaan alkuvuodesta. Sidewaysin ohjelmisto sai täydennystä: brittiläinen folk-tähti Passenger saapuu Helsingissä Nordiksella 11.

Next

Arvio: Pää Kii tiivistää uutuudellaan ajan hengen

pää kii keikat

Jo perinteeksi muodostunut Nummirockin joulukalenteri paljasti tulevan suven ensimmäiset bändikiinnitykset. Myyrmäki Stadionilla koettava ulkoilmafestivaali yhdistää innovatiivisesti iskelmä- ja popmuusikin ruoka- ja juomakulttuuriin. Samalla albumilla soivat myös sellaiset biisit kuin Olen kaunis, Vapaus on suuri vankila, Hyvää yötä maailma, Älä äiti itke ja Juokse villi lapsi. Keikalla Suomalainen ohjelmatoimisto Dex Viihde Oy edustaa eturivin artisteja, juontajia ja yhtyeitä. Tiketti Gallerian vuosi 2020 käynnistyy 10.

Next

Katto Auki:

pää kii keikat

Pää Kii + Pojat Konepaja-sali Aleksis Kiven katu 17 Konepajanpasaasi 2 , 00510 Helsinki Perjantaina 8. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Nosturin keikka on mainio tilaisuus tarkistaa bändin live-kunto ennen syyskuussa alkavaa kolmen viikon Brasilian-kiertuetta. Pää Kii esiintyi Helsingissä viimeksi syyskuun alussa. Liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 10. Jo lippujen kiivaan ennakkomyynnin perusteella voitiin ennustaa, että kiertueesta tulee menestys ja niin myös tapahtui. Vuodesta 71 järjestetty Ilosaarirock pajahtaa käyntiin kauniissa puistomiljöössään tuoden kymmeniä artisteja niin läheltä kuin kauempaakin.

Next

PELLE MILJOONA OY : 40

pää kii keikat

Me oltiin samalla levelillä jengin kanssa. . Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Pää Kii -yhtyeen uutuusalbumin julkaisukeikka Nosturissa 17. Väsymyksestä huolimatta sitä silti aina lähtee reissuun yhtä innoissaan kuin ennenkin. Kiertämisen varjopuoliksi voisin mainita pitkät matkat autossa istuen ja se, että olet kokoajan joko kiireessä tai odottelet.

Next

Tiketti

pää kii keikat

Valtaisan kysynnän ansiosta yhtye on luvannut soittaa kaksi lisäkonserttia Joensuun Kerubissa 16. Ainutlaatuisen rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin. Nyt mä haluun haistaa hieman liimaa kaahaa lähempänä Hurriganesia kuin nimellisesti itsestään selvää Ramonesia, ja hyvä niin. Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Pojat -yhtyeessä vaikuttavat tätä nykyä Miika Söderholm Ypö-Viis , Raipe Laine, Timo Tolppa ja Mikko Holmström. Setin ihan alussa bassoni a-kieli päättää katketa ja mun pitää yrittää pärjätä vielä about kymmenen biisiä kolmella kielellä.

Next

Katto Auki:

pää kii keikat

Kuuden vuoden vitutus on ohi — albumijulkaisun osalta. Tosiaan, ollaan Pää kiin kanssa keikkailtu nyt tammi-huhtikuun ajan miltei joka viikonloppuna jossain eli kivasti on kertynyt kilometrejä mittariin kevään aikana. Feelgoodin, Iggy Poppin, Blondien, The Crampsin ja Black Uhurun konsertti- ja klubikeikoilla. . Pää kii tunnetaan energisestä esiintymisestä ja mukaansatempaavasta meiningistä, ja keikat ovatkin yleensä melkoista yhteislaulua. Tänä vuonna tuskin julkaistaan ajan hengen paremmin tiivistävää tai minulle tärkeämpää rokkilevyä. Keväällä 2013 bändi palkittiin myös kriitikkojen myöntämällä Emma-pystillä.

Next

Olympia

pää kii keikat

Tulevan kesän Sidewaysissa koetaan kotimaisten kulttibändien harvinaislaatuisia keikkoja, kun vuosia telakalla ollut Xysma sekä hiljattain comebackin tehnyt hardcore-punkin legenda Terveet Kädet nousevat esiintymislavoille. Nimibiisi Koira lähtee piikille ja Mr. Voit katsoa Kaaoszinen kuvagallerian torstailta tästä Joensuun kauniilla laulurinteillä vietetään kesän huumaa 12. Hyvin ei mene Aapo Rapin levyn kanteen piirtämällä spurgullakaan. Nyt skipataan kahvit -biisissä on mukavasti tekemistä ja silloin yleensä yleisökin riehaantuu enemmän.

Next