Pikku kalle vitsit. Hauskat vitsit » Nettivitsikirja » contacto.disneylatino.com 2019-12-05

Top 100 vitsit

pikku kalle vitsit

Vasta sitten, kun tulin maahan. Parturi ajatteli, että korvalaput ovat edessä ja päätti ottaa ne hetkeksi pois. Blondi meni parturiin korvalappustereot korvilla. Mies tyytyi tähän ja kiitti Pietaria, joka sitten muutti hänet hämähäkiksi. Pojat kysyivät seuraavaksi Kallelta mitä tarkoittaa ilotalo.

Next

Top 100 vitsit

pikku kalle vitsit

Hän oli niistä tietysti hyvin ylpeä ja kerskui kavereilleen. Samassa yläkerrasta koputettiin täysillä kattoon, ja römeä miesääni kiljaisi: -Hiljaa! Blondi menee aseman lipunmyyntipisteeseen pitäen sylissään koiraa. Matkalla sotaharjoituksiin juuttuu armeijan kuorma-auto toivottoman näköisesti paksuun liejuun. Arkkitehti kysyi rakennusmestarilta: - Joko rakennuttaja tietää? Alussa kaikki meni hyvin, mutta maahan oli kuitenkin pitempi matka kuin mitä mies oli odottanut. Sitten sen niska jäykistyi kun silittelin ja rapsuttelin sitä.

Next

Vitsit

pikku kalle vitsit

Hänen äidillään oli epäluulonsa siitä, millaisia filmejä pojat aikovat katsoa, ja hän varoitti poikaansa: - Sitten et saa katsoa sellaisia tuhmia kuvia tai muutut kiveksi! Putin, Clinton ja Ahtisaari kilpailivat kenellä on suurin, mahtavin ja pelottavin armeija. Kyllä joku taatusti tulee avaamaan. Emmehän pääse junaa pakoon edes tässä, niin miten sitten tuolla ryteikössä. Kenraali oli niin hädissään että totteli. Copyright © 2000 Janne Pulkkinen. Useimmiten tulee silloin, kun sinulla on kiire.

Next

Pikku

pikku kalle vitsit

Perämoottorikakka: Tämä kakka on useimmiten myös aamukakka. Luulin, että se on sinulla. Toinen motoristi sieppasi tuhkakupin pöydältä ja tyhjensi sen sisällön rekkakuskin kahviin. Sitten kun annoin sille pari pusua niin se sylkäisi minua suuhun, joten taitoin siltä niskat. Vain Nooa perheineen sekä arkissa olleet eläimet selvisivät.

Next

Top 100 vitsit

pikku kalle vitsit

Lopetettuaan vihdoin hän meni kysymään isännältä, mitä tämä oli pitänyt puheesta. Erääseen tilaisuuteen oli kuitenkin vastoin odotuksia tullut vain kolme kuuntelijaa. Poika ei tietenkään uskonut moista varoitusta ja lähti. Lopulta mies roikkui enää metrin korkeudella maan pinnasta, mutta hänen takaruumiinsa tuntui jo aivan tyhjältä. Pojat kysyivät seuraavaksi Kallelta mitä tarkoittaa ilotalo. Hyvä Jumala kuinka minä pääsen tästä eroon? Amerikkalainen, sinun täytyy luvata, ettet enää yritä rikastua. Piika ponkaisi ylös ja ilmoitti: - Se pieru, jonka rouva pieraisi, on minun! Blondi meni ruokatunnilla pelaamaan tennistä.

Next

MVnet :: Sekalaista :: Vitsit

pikku kalle vitsit

Pikku-Kalle-vitsit - Kalle, oletko syönyt kaikki väriliidut? Äiti lähetti Pikku-Kallen kauppaan ostamaan persiljaa. Pikku-Kalle oli saanut joululahjaksi rummut. Opin koulussa monta uutta sanaa! Pikku-Kallella oli kaksi koiraa toisen nimi oli housut ja toisen muna. Vähän matkaa ajettuaan toinen hulluista pysähtyi, laski ilmat etu- ja takarenkaasta ja totesi: - Täytyi vähän laskea satulaa. Muiden varjot aukesivat, mutta eräs oppilaista putosi kuin kivi läheisen ladon katon läpi. Erkki syötti porkkanaa hevoselle ja mietti, kummasta päästä syöttää sen.

Next

Parhaat Vitsit

pikku kalle vitsit

Äiti torui, että vieraiden kuullen ei saa sanoa noin, vaan pitää sanoa hienosti kiertäen. Jospa sittenkin-kakka: Olet jo pyyhkinyt takapuolesi ja valmistaudut nousemaan pöntöltä kun huomaat, että sitähän tulee lisää. Hän ei näyttänyt hengittävän ja silmät olivat muljahtaneet nurin. Eivätkö ne saa käyttää käsiään? Niinpä mies-hämähäkki kiinnitti seittinsä pilven reunaan ja hyppäsi tyhjyyteen. He päättävät pysähtyä auttamaan ja saavat kuin saavatkin pitkän ja likaisen työn jälkeen auton jälleen kuivalle maalle. Toinen huudahtaa: - Anteeksi, täältä on vessapaperi loppu. Paavo oli vaalien alla puhujamatkalla maakunnissa.

Next

Hauskat vitsit » Nettivitsikirja » contacto.disneylatino.com

pikku kalle vitsit

Jos et siis naura kertaakaan lukiessasi vitsejämme, ole hyvä ja täytä niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja kerromme miksi et nauranut! Konduktööri oli löytänyt junasta aikuisen laihialaismiehen, joka yritti matkustaa lastenlipulla. Kuuluttaja kuulutti, että seuraavana vuorossa on naisten rintauinti. Pikku-Kalle oli saanut joululahjaksi rummut. Ruotsalainen oli kipeä ja meni lääkäriin. He astelivat sisään baariin, mutta totesivat sen aivan täydeksi. Uimarannalla oli upea blondi kissanpoika sylissään.

Next

Suomen laajin ja monipuolisin nettivitsikirja

pikku kalle vitsit

Äiti ei taaskaan halunnut opettaa pojalleen huonoja tapoja ja sanoi sellainen talo kuin meilläkin. Pikku-Kalle oli jäänyt kiinni tupakan poltosta koulussa. Kuuluttaja kuulutti, että seuraavana vuorossa on naisten rintauinti. Näitä vitsejä ei kannata ottaa liian vakavasti. Lopulta Nooa päätti, että se kaikki on lapioitava mereen. Samassa yläkerrasta koputettiin täysillä kattoon, ja römeä miesääni kiljaisi: -Hiljaa! Hän huusi kurkku suorana: - Kaikki laiskurit, heti ylös punkasta! Sinä päivänä naapurit näkivät hänen istuvan satulassa takaperin. Pikku-Kalle oli päässyt vanhempiensa kanssa ravintolaan syömään.

Next

Hauskat vitsit » Nettivitsikirja » contacto.disneylatino.com

pikku kalle vitsit

Jokainen alokas esitti samanlaisen tarinan. Eivätkö ne saa käyttää käsiään? Hevonen pieraisi ja Erkki sanoi: - Älä puhalla, ei se kuumaa ole. Sinä, saksalainen, et saa enää koskaan juoda olutta. Minä haenkin nämä vain sen takia, kun nimismies ja pappi tulee kanssa. Pikku-Kalle näkee Skotlannissa säkkipillin soittajan: - Jos setä päästää sen irti, niin ehkä se lopettaa kirkumisen.

Next