Pitsiturnaus. Pitsiturnauksen lohkot ja otteluohjelma selvillä 2019-12-01

Rauman Lukko

pitsiturnaus

Peliaika alkulohkoissa ja semifinaaleissa on 2x15 min ja finaalissa 2x20 min. Alkulohkossa joukkueet pelaavat kerran toisiaan vastaan, jonka jälkeen lohkon kaksi parasta jatkavat semifinaaleihin. Eniten pitsin turnausvoittoja on kisaisäntä Lukolla, peräti 9 kappaletta. Mestaruusputken 2012-2015 jälkeen on tosin ollut hiljaisempaa, joten olisiko jälleen Lukon vuoro pokata mestaruus vai saadaanko turnaukselle kokonaan uusi voittaja? Jos Liiga-passisi on voimassa ja tilattu viimeistään 31. Sama joukkue osallistui turnaukseen myös vuonna 2003, jolloin Lukko oli finaalissa parempi. Televisioimme elo-syyskuun aikana yhteensä 23 harjoitusmatsia ja nämä kaikki näet. Tarjolla on aikuisten ja lasten 5-16v.

Next

Rauman Lukko

pitsiturnaus

Harkkamatseissa äänessä ovat viime kaudelta tutut selostajat ja kommentaattorit. Siinä tapauksessa aktivoi tilauksesi tai Minun Telia -sovelluksen kautta. Turnauksen peleissä on myös joskus testattu ehdotettuja sääntöuudistuksia, kuten suurempia maaleja. . Huomioithan, että jos sinulla on viimeistään 31. Turnaukseen ovat perinteisesti osallistuneet ainakin , ja. Nykyään Pitsiturnaus pelataan elokuun ensimmäisenä perjantaina.

Next

Pitsiturnaus

pitsiturnaus

Iltaliput myydään vain ovelta klo 16. Rauman Kivikylän Areenalla perinteisen Pitsiturnauksen merkeissä. Pitsiturnauksen liput ovat nyt myynnissä. Turnauksen alkulohkot ja otteluohjelma ovat nyt selvillä. Turnaus huipentuu iltakahdeksalta pelattavaan finaaliin.

Next

Pitsiturnaus tulee, oletko valmis?

pitsiturnaus

Lukko tuli kolmanneksi voitettuaan sijoitusottelussa Bluesin 5‚ÄĒ4. P√∂yt√§ sis√§lt√§√§ sis√§√§np√§√§syn nelj√§lle hengelle sek√§ buffet-aamiaisen, keittolounaan, p√§iv√§llisen ja kahvit koko p√§iv√§n ajan. Jos Liiga-passisi on voimassa ja tilattu viimeist√§√§n 31. Moskovalaisjoukkuetta valmensi molempina vuosina Vasili Tihonov, joka muistetaan suomalaisista kiekkokaukaloista Porin √Ąssien ja Lukon valmentajana. K√§rppien pelaajat tuulettamassa maalia Pitsiturnauksessa vuonna 2009.

Next

Rauman Lukko

pitsiturnaus

Ainut ulkomaalainen voittaja on vuodelta 2002, jolloin ven√§l√§inen voitti turnauksen. Peliaika alkulohkoissa ja semifinaaleissa on 2x15 min ja finaalissa 2x20 min. Joukkueet arvotaan kolmen joukkueen lohkoihin, joissa ne pelaavat kerran toisiaan vastaan. Turnausta on pelattu vuodesta 1993 l√§htien, joten vuonna 2013 turnaus pelattiin 20. Elokuun kiekkokarnevaalien A-lohkossa toisensa kohtaavat Lukko, √Ąss√§t ja Jukurit. Vuonna 2006 turnausta ei pelattu halliremontin takia, mutta tuolloin pelattiin √Ąij√§nsuon avajaisturnaus, jossa voitti √Ąss√§t finaalissa 7‚ÄĒ3. Koko turnaus vied√§√§n l√§pi yhden p√§iv√§n aikana, joten pelit alkavat jo yhdeks√§lt√§ aamulla.

Next

Pitsiturnaus tulee, oletko valmis?

pitsiturnaus

Liigan preseason-kausi on aivan nurkan takana, kun perinteinen järjestetään perjantaina 2. Useimmin turnauksen on voittanut Lukko, kahdeksan kertaa. Molemmat viime vuoden finalistit ovat siis mukana myös tänä vuonna ja uutena tulokkaana turnaukseen saapuu Kouvolan KooKoo. Turnaus on jaettu kahteen lohkoon. Uusi kiekkokausi käynnistyy elokuun ensimmäisenä perjantaina 3. Perusliput myynnissä Lukon toimistolla, Rauman Prismassa, S-Market Eurassa ja Laitilassa sekä valtakunnallisesti Ticketmasterin ja. Turnauksen ottelut alkavat aamulla klo 9.

Next

Pitsiturnauksen lohkot ja otteluohjelma selvillä

pitsiturnaus

Pitsiturnaus on perinteisesti aikana järjestetty. Molemmista lohkoista kaksi parasta pääsee semifinaaleihin, joiden voittajat menevät finaaliin. Anniskelukatsomossa voit nauttia alkoholijuomia numeroidulta henkilökohtaiselta istumapaikalta. Kyseessä on juhlavuosi, sillä Pitsiturnaus järjestetään nyt jo 25. Otteluissa pelataan aiemmilta vuosilla tutuilla peliajoilla eli alkusarjan otteluissa ja kahdessa välieräottelussa pelataan kaksi 15 minuutin erää, ja finaalissa pelataan kaksi 20 minuutin erää.

Next

Pitsiturnauksen lohkot ja otteluohjelma selvillä

pitsiturnaus

. . . . . . .

Next