Pizzeria lila oulu. THE 10 BEST Pizza Places in Oulu, Updated January 2020 2019-11-30

Pizzeria Oulu

pizzeria lila oulu

Ruokamyrkytykset, veropetokset ja muut ovat viranomaisille raportoitavia, eivät tälle sivustolle kuuluvia asioita. Da Mariolla ei ole muita toimipisteitä eikä sisaryrityksiä. Ruokalistamme perustana ovat ensiluokkaiset raaka-aineet, joista ei tingitä. No racist comments, personal attacks or other unsuitable language. Pizzan herkullisuuden salaisuus piileekin alkuperäisessä reseptissä, jonka opimme Da Marion perustajalta, italialaiselta, Mario Patellalta.

Next

Pizzeria Oulu

pizzeria lila oulu

Food poisoning, tax fraud and the like should be reported to the authorities, not here. Mielipiteenne on meille tärkeää, joten pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä joko heti paikanpäällä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen. Pizzeria lila Please be fair, describe the experience and food. Maikkulan vanhin Pizzeria Maikkulan Milan on vuonna 2012 bosnialais-perheyrityksen omistukseen siirtynyt Pizzeria. Maikkulan Milanilla ei ole muita toimipisteitä eikä sisaryrityksiä. Perustuu tuoreeseen kokemukseen, ja antamalla rakentavaa palautetta tai kehuja auttaa ravintolaa parantamaan palveluaan.

Next

Pizzeria lila, Oulu: Reviews

pizzeria lila oulu

Perustuu tuoreeseen kokemukseen, ja antamalla rakentavaa palautetta tai kehuja auttaa ravintolaa parantamaan palveluaan. Vuonna 2017-2018 päivitimme ruokalistaa ja sisustusta uudemman kerran. The food by the kitchen staff can be exceptional even if the customer service was weak. Pizzeria Milan on Maikkulan vanhin pizzeria. Ruokamyrkytykset, veropetokset ja muut ovat viranomaisille raportoitavia, eivät tälle sivustolle kuuluvia asioita.

Next

Pizzeria Milan Maikkula, Oulu

pizzeria lila oulu

. Pian tämän jälkeen siirryttiin Torikadun tiloihin, joissa ollaan oltu jo yli 30 vuotta. Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä. Toimitamme yli 10 pizzan tilaukset veloituksetta. Pyrimme jatkamaan samaan malliin perinteitä kunnioittaen ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

Next

Ravintolat Oulu

pizzeria lila oulu

Samalla saat my√∂s helpoiten selville, sijaitseeko osoitteesi kotiinkuljetusalueemme ulottuvissa. Pizzeria lila Olethan reilu, kerrot kokemuksesta ja ruuasta. Oulun parasta pizzaa kotiin, juhliin tai vaikka ty√∂paikalle!! Huomioithan, ett√§ tilaus t√§ytyy tehd√§ 24h ennen toimitusta ja odotathan, ett√§ kuittaamme sen. Tutustu rauhassa ruokalistaamme ja tee tilaus s√§hk√∂postitse. Anna palautetta ‚ÄĒ meille mielipiteesi on t√§rke√§ Mielipiteenne on meille todella t√§rke√§, joten pyyd√§mme Teit√§ ottamaan yhteytt√§ joko heti paikan p√§√§ll√§ tai laittamalla s√§hk√∂postia osoitteeseen Olemme halukkaita kuulemaan asiakkaittemme mielipiteen ravintolastamme ja parannuskehotuksia toiminnastamme tai ruokalistastamme Lis√§t√§ytteet: + 1,00 aurajuusto, ananas, simpukka, salami, pekoni, paprika, punasipuli, chilikastike, sipuli, persika, pepperoni, oliivi, valkosipuli, aurinkokuivattutomatti, kinkku, kapris, tonnikala, tomaatti, kananmuna, turkinpippuri, jauheliha, jalapeno, katkarapu, fetajuusto, herkkusieni, majoneesi, currymajonessi, parsa, pesto Jos haluat tilata annoksen kotiisi tai noutaa sen ravintolastamme, suosittelemme tarttumaan puhelimeen ja soittamaan. Koko jutun p√§√§set lukemaan Lis√§t√§ytteet: √† 1,50 kinkku, salamimakkara, jauheliha, pekoni, kebabliha, pepperonimakkara, h√§r√§nliha, tonnikala, savuporo, marinoitu broilerinliha, katkarapu, simpukka, mozzarellajuusto, fetajuusto, herkkusieni, Aura-juusto, ananas, kapris, oliivi, parsa, tuorepaprika, sipuli, punasipuli, rucola, jalape√Īo, tuoretomaatti, aurinkokuivattu tomaatti, persikka, munakoiso, tuore herkkusieni, pesto, kirsikkatomaatti, parmesaanijuusto, kananmuna, smetana Kaupungin vanhin pizzeria, Da Mario, on perheyritys, joka avasi ovensa ensimm√§isen kerran vuoden 1981 lopulla Asemakadulla. Saimme my√∂s uudet tilat, jonne mahtuu noin.

Next

Pizzeria Milan Maikkula, Oulu

pizzeria lila oulu

Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä. Voit tehdä tilauksen suoraan sähköpostiin tai puhelimitse 08-379 505. Nyt ravintolaa pyöritetään uudella energialla ja lujalla ammattitaidolla, palvelun tai raaka-aineiden laadusta tippaakaan tinkimättä. Kiitos tästä kuuluu kaikille teille, ketkä olette meitä äänestäneet. Ateriat tehdään tietysti herkullisten pizzojen, kebabien, salaattien ja jälkiruokien valmistuksen vanhoja oppeja ja perinteitä kunnioittaen. Keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka voi olla todella hyvää vaikka asiakaspalvelu olisikin heikkoa. Vauvasta vaariin kaikenikäiset ovat aina tervetulleita taltuttamaan pizzannälkäänsä Oulun vanhimpaan ja todistetusti parhaimpaan pizzeriaan.

Next

Pizzeria Kebab Lain

pizzeria lila oulu

Listalta löytyy nyt myös gluteenitonta pizzaa ja soijajuustoa, joka sopii maidottomaan ruokavalioon. Vuonna 2007 Da Mario sai uuden ilmeen sisustuksen ja ruokalistan uusimisen myötä. Aivan Oulun keskustassa sijaitsevassa Da Mariossa on aitoa italialaista tunnelmaa ja ystävällinen ilmapiiri. Olemme halunneet pitää perinteistä kiinni ja keskittyneet vain siihen, mitä osaamme parhaiten, eli pizzaan. Tutustu ruokalistaamme kaikessa rauhassa ja tilaa haluamasi annos virvokkeineen suoraan kotiovellesi tai vaikkapa työpaikallesi. Keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka voi olla todella hyvää vaikka asiakaspalvelu olisikin heikkoa.

Next

Kassatarjoilija

pizzeria lila oulu

Olemme halukkaita kuulemaan asiakkaittemme mielipiteen ravintolastamme ja parannuskehotuksia toiminnastamme tai ruokalistastamme. Ajankohtaista Loppiaisen aukioloajat: su 5. Is based on a recent experience, and by giving constructive feedback or praise helps the restaurant improve their service. Vuonna 2015 päivitettiin putkiremonti myötä ruokalistaa ja sisustusta uudemman kerran. Saimme myös kabinetin, jonne mahtuu 10-12 henkilöä ruokailemaan. .

Next