Pressbyrån byter namn. Pressbyrån byter namn och skänker dagskassan 2019-12-04

PRESSBYRÅN BYTER NAMN TILL BÖGBYRÅN

pressbyrån byter namn

Inte den sexuella läggningen i sig. Personalen på Flatbyrån, Queerbyrån, Transbyrån, Homobyrån och Bögbyrån lovar att stämningen i butikerna kommer vara något alldeles extra. Det får stå för mig. Förutom nybakade bullar och nybryggt kaffe finns det alltid enorma portioner av vänskap, kärlek och glädje. Just därför har jag svårt att se varför homo och bisexuella ens hör hemma i den där festivalen.

Next

Kanelbullebyrån är Pressbyråns nya namn

pressbyrån byter namn

De behöver inte ta med sig vad som i princip försiggår i sängkammaren ut på gatan. Vad har exemeplvis min hetrosexuella läggning med mitt musikintresse att göra, egentligen? Men om man är det så är det ju såklart en livsstil man vill ta ännu mera del av. Men om man är det så är det ju såklart en livsstil man vill ta ännu mera del av. Så då är jämförelsen ganska klockren. Men jag anser mig leva i verkligheten, om någon sådan nu existerar. Dags att stå upp för min åsikt då! Det kommer nog finnas många som fotar homobyrån och lägger upp på facebook, massa gratis reklam. Bara det faktum att homosexualitet är något onormalt.

Next

Pressbyrån byter namn till Bögbyrån

pressbyrån byter namn

Citerar parantes: Citerar Jameu m du riktar något mot alla som skrivit här, sluta skriv det när du citerar mig? Vi håller tummarna för att Pressbyrån lyckas nå ända fram med sitt hälsobudskap och få in även nyttiga alternativ till Kanelbyrån! Men den sexuella läggningen är permanent. Det finns ett stort behov av Pride, och det är därför det blir större för varje år som går. Tillagt 2013-07-29 23:19: Citerar Jameu: Det är de som ska göra en sån förbannat stor grej av det som skapar kontraster och precis som Bullet förklarar så verkar vissa göra det till en livsstil. . Att deras liv är, eller åtminstone bör, vara lika glädjefyllt, spännande, fantasifullt, roligt och vackert som alla andras.

Next

Pressbyrån byter namn och skänker dagskassan till flyktingarna

pressbyrån byter namn

Och jag tycker även att paraden är välbehövlig då om man är homosexuell har dubbla chansen att bli misshandlad. Kommer verkligen inte på några. . Du gör massor av lösa antaganden hela tiden. Vi svenskar har inte ännu fog att vara nöjda - v lever på en kontinent fylld med fascistiska tendenser. För alla är vi olika! För övrigt; I Östersund, där Gamereactors svenska redaktion ligger så finns det mig veterligen en enda Pressbyrå-kiosk, så den bör vara relativt lätt att undvika för chefredaktören de kommande dagarna. Var har jag nämnt någonting om påtvingat, blanda inte ihop mig med bullet.

Next

Pressbyrån byter namn för dagen

pressbyrån byter namn

Det här var bra skrivet samt lyftar fram en eventuell problematik på allvar. Citerar dukedoom72: Det jävla ordet Hen! Pressbyrån är ett av Sveriges kändaste varumärken och i över 100 år har Pressbyrån hetat just Pressbyrån, men när många av de 4,6 miljoner som passerar sin butik nästa gång kommer de att mötas av Kanelbullebyrån, Glassbyrån, Bananbyrån, Ostsmörgåsbyrån, Korvbyrån och Mellanmålsbyrån. Ber om ursäkt om mina citeringsmisstag gör dig enormt förvirrad - jag har personligen själv inga problem med att plocka ut dom bitarna som riktas till mig eller bara se ifall det tillhör diskussionen i allmänhet. Det känns faktiskt som att man borde kunna ha tagit debatten och hela forumet kring denna grupp människor från tramsiga parader där den ena ska klä sig värre än den andra med dildodiadem, massa kinky prylar och allt som folk annars skulle finna stötande eller utmanande till ett mer städat forum. Förstår du fortfarande inte vad jag menar så be någon förklara.

Next

Anna (D)

pressbyrån byter namn

Det ska integreras i samhället som låter homosexuella att kunna leva ett normalt liv utan förnedring, hot och annat. På Gordon Ramsays restaurant Boxwood har jag satt ihop en hälsomeny i två säsonger vilket är bland det roligaste jag gjort! Kanske istället för att behöva se en reklam om att du ska röka eller att du ska köpa den här spriten. Personligen tycker jag att Melodifestivalen som redan bekostas av statliga medel faktiskt redan gör sitt. Nu finns Bögbyrån en kort period just för att visa att stödet finns och att ordet kan användas på andra sätt. Som de själva säger så är tanken att visa att butiken är öppen för alla. Pressbyrån värnar alltid om mångfald och företaget finns för alla både som handelsplats och arbetsgivare.

Next

Pressbyrån kommer ut under Pride

pressbyrån byter namn

Ändra ert mindset istället för att leka offer. Men jag tycker det är pinsamt larvigt att det ordet ens har börjat användas i en större utsträckning numera. Steg två i kampanjen handlar om att lindra julklappsångesten som brukar slå till innan julafton. Citerar Jameu: där den ena ska klä sig värre änSaken är den att jag ärligt inte förstår attacken mot saker. Bara att döma utifrån det här blogginlägget och många kommentarer är arbetet mot homoförtryck långt ifrån klart. Serveras under Pride-veckan: Bög-kaffe, Läbb-juice, Transa-macka och en helt vanlig jävla hetrotidning.

Next

Pressbyrån byter namn och skänker dagskassan till flyktingarna

pressbyrån byter namn

För det spelar ju faktiskt ingen roll för dig, medan Pride-veckan är en viktig sak för många och viktig för gay, bi etc. Kul för dem men vi har ju förfan ord för det. Idag går startskottet för Pressbyråns nya satsning där ett antal butiker i hela Sverige får nya namn och skyltar. Det är de som ska göra en sån förbannat stor grej av det som skapar kontraster och precis som Bullet förklarar så verkar vissa göra det till en livsstil. Jag har själv, medveten om min egen säkerhet, valt att avstå från att visa en av de mest självklara uppskattningar varje människa kan visa för någon som man älskar - en kram, hålla handen, en kyss.

Next