Radio nova ruskaralli. Radio Nova 2019-12-03

ABC, Kokkosalmentie 7, Viitasaari (2020)

radio nova ruskaralli

Syyskuussa Radio Novan Aamun Aki Linnanahde ja Minna Kuukka pakkaavat tavaransa asuntoautoon ja suuntaavat tienpäälle. Not all radio station feature for 24 hours daily. Severi harjataan ja Jamezkin tulee harjata, mikäli haluaa lähteä pihasta. Kartan kiertueesta pääset katsomaan myös alta. Syksy on vierähtänyt vauhdilla, matkalla on ollut tuomaripäiviä, tuomarointia, kisailua, vähän kalastusta ja muuten vain syksyistä puuhailua. Meillä on vielä kesätyöpaikkoja auki ja etsimme meille positiivisia ja reippaita keittiötyöntekijöitä pääasiassa kesän ajaksi. Klo 11-18 Kirjolohta ja smetanakastiketta G,L Porsaan rintaa ja yrttikastiketta G,L Perunamunakas G,L Paistetut rosmariiniperunat G,L Päivän keitto: Lihakeitto G,L Sunnuntai 22.

Next

Tsäidäi! Ruskaralli on tien päällä!

radio nova ruskaralli

Talvi alkaa kääntyä kohti kevättä ja päivät pitenevät hyvää vauhtia. Itsellä oli hiukan vaikeuksia säilyttää tarkkuus kahdella viimeisellä radalla ja niinpä Nova karkasi PiirMest hyppärillä käsistä ja hyllyksi meni. Minä sain opastusta Kärsiäisjärvellä, josta saaliiksi nousi pieni taimen. Joukkuerata oli päivän viides ja samalla viimeinen. Hyvää joulua ja menestyksellistä vuotta 2012! Novan uran seitsämäs näyttely antoi jo seitsemännen kerran laatuarvostelun, Erinomainen. Kaikka se pitää uskoa, että tuo koira on erinomainen, muidenkin kuin minun mielestä. Tästä viikon noutopöydän eväät ja ruokavinkkiä pitkästä aikaa.

Next

Radio Nova 100

radio nova ruskaralli

. Tammikuussa ollaan Lean kanssa opeteltu jalokalojen pilkkimistä. Koulutukseen ja kisoihin olikin kokoontunut euroopan kermaa tavallista laajemmin. Ilmeisesti ruokinta ja nesteytys olivat oikealla mallilla. .

Next

Ruskaralli

radio nova ruskaralli

Le programme est clair, Lomepal nous emmène dans son univers pour un talk show qui s'annonce hybride, risqué et décalé. Mitkä olivat päivän polttavimmat puheenaiheet? Ensimmäisessä startissa tuntui, että Nova ei liiku normaalilla vauhdilla, vaikutti vaisulle. Puomi on erityisen hidas, mikä johtuu tiukennetusta käytännöstä ja sääntöjen palautuksesta käsistä karanneisiin kontakteihin. Toiselle radalle oli hiukan helpompi mennä, kun oli jokin käsitys omasta ja koiran nopeudesta ko. Ruskarallin reitin varrelle voi vielä ehdottaa paikkakuntia. Uusi työnantajani on , jossa tulevat tuomaan väriä elämään. Une émission qui dérange, et ça t'arrange! Syksy on näyttänyt, että kevään ja kesän loukkaantumisista, aletaan toipua.

Next

Radio Novan Aamu syyskuussa Ruskaralli

radio nova ruskaralli

. Vilma k√§y t√∂iss√§ Puttaan √Ąss√§ss√§, mut p√§√§hommana h√§nell√§ on kipparoida upeaa LiigaPlokin joukkuetta. T√§n√§√§n liikkeelle l√§htenyt Ruskaralli suuntasi Lahteen ja t√§st√§ Kouvolan kautta Joensuuta kohti. Tarkoitus on nimitt√§in tehd√§ l√§hetyst√§ viikon ajan ymp√§ri Suomea. Seuraavaksi iso iloinen uutinen oli ty√∂paikan saanti.

Next

Radio Novan Aamu syyskuussa Ruskaralli

radio nova ruskaralli

Kisamatka aloitettiin jo perjantaina vaikka matkaa oli vain 260 km, sillä olimme päättäneet pitää miniloman kisailun ohessa. Helmikuun loppu onkin ollut yhtä hullunmyllyä. Klo 11-16 Kirjolohta ja smetanakastiketta G,L Porsaan kassleria ja yrttikastiketta G,L Perunamunakas G,L Paistetut rosmariiniperunat G,L Päivän keitto: Makkarakeitto G,L Sunnuntai 1. Tulokset syntyivät, tavoitteen mukaisesti, elo-syyskuun aikana. Onnistumisia monella sektorilla ja iloisia asioita aina vain lisää. Perjantain kotipeliin olis tarjolla 10 perhelippua! Tulokset ja suoritukset ovat parantuneet talvea kohti.

Next

ABC, Kokkosalmentie 7, Viitasaari (2020)

radio nova ruskaralli

Kehityksen myötä Nova on saavuttanut parhaimman sijoituksensa, tähän mennessä. Toisella hyppärillä ajoitukset tökkivät pitkin matkaa ja lopulta radan ainut virhe syntyi, kun Nova livahti läpi avonaisen siivekkeen. Kaksikon matkantekoa kannattaa seurata koko viikon ajan. Kun on kisannut ja treenannut pääasiassa vain hyvillä ja huippuhyvillä alustoilla, niin en osannut ajoittaa ohjausta riittävän rauhalliseksi ja sopivaksi koiran nopeuteen nähden. Rata sujuikin hienosti, vaikka matkalla olikin joitakin ajoituksellisia ongelmia. .

Next

Ruskaralli

radio nova ruskaralli

Todellisuudessa saattaa tienkin olla, että tauolta suoraan pehmeähkölle maneesipohjalle piti Novankin totutella, mutta toinen isompi ongelma oli ohjauksen ajoittamisen vaikeus. Tsekkien, Slovakian, Ranskan, Belgian, Hollanin ja Saksan mm-mitalisteja. Peli perjantaina klo 18:30, jo klo 17:45 tarjolla makkaraa, jos hiukoo. Arvonta suoritetaan torstai-iltana klo 18. Jos siis sinulla on mielessäsi paikka, jossa kaksikon on aivan pakko kiertueen aikana vierailla, kerro se.

Next

Tsäidäi! Ruskaralli on tien päällä!

radio nova ruskaralli

Se olikin hauskaa, kunnes huomasin ja pitkänä, no eihän sitä sitten uskaltanut tiukoissa käännöksissä stepata pikku askelilla, kuten pitäisi. Kisat järjesti , joka on pieni seura keskellä upeaa ruotsin lappia. Vuoden viimeiset startit Seinäjoella olivat henoa menoa, vaikka kontakteille jäi paljon parannettavaakin. Ero toiseksi sijoittuneeseen koirakkoon venähti peräti 7 sekunnin mittaiseksi. Aika oli luokan nopein vaikka ko. Lopulta Novan saama 0-tulos osoittautui ihan supernollaksi noissa oloissa.

Next

ABC, Kokkosalmentie 7, Viitasaari (2020)

radio nova ruskaralli

Seuraava päivä menikin kuuluttajan hommissa. Aivan mahtava mahdollisuus testata koiran ja erityisesti oman kunnon kestävyyttä. Eikä ollut toinenkaan reissu ruotsin puolelle ihan hukkaan heitetty, sillä Nova saavutti Ruotsin hyppyvalion arvon. Seinäjoen menoa voit kastella tästä. Jos nimittäin onnistut bongaamaan Radio Novan auton, kannattaa siitä napata kuva ja julkaista se Instagramissa ruskaralli-hästägin kanssa, sillä kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan palkintoja. Kirkas yö toi tullessaan upean aurinkoisen syyspäivän, mikäpä olisi parempi kisasää.

Next